- 25 Temmuz 2013
- 13.365
- 54.578
- 798
- Konu Sahibi aslanbaran
- #41
Adam yaşca sizden genç mi? O yüzden mi bu kadar kirildiniz?Hoşlandığınız biri size “Nur yüzlü” dese ne hissederdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam yaşca sizden genç mi? O yüzden mi bu kadar kirildiniz?Hoşlandığınız biri size “Nur yüzlü” dese ne hissederdiniz?
Merhaba Advil, bu yazdığına bir yere kadar katılıyorum. Düşünmeden iyi bir şey söylemek isterken böyle bir şey çıkmış olabilir. Ama Cirilla yaptığı yorumda haklı. Genellemeler yapmak çok doğru değil ama erkeklerin kadınlara göre, çoğu konuda, daha rahat hareket ettikleri ve konuştukları herkesin malumu. Kadınlar çocukluktan itibaren ne giydiğine, nasıl oturduğuna kalktığına, hangi kelimeyi seçtiğine dikkat eder halde “ideal kız/kadın” olarak yetişir. Erkek de belli kalıpların içine hapsolur tabii: “güçlü”, “kolay ağlamaz”, “duygusunu belli etmez” vs. Erkeğin ve Kadinin idealde ne olduğu zamanla değişse de bazı noktalar kolay kolay değişmez. Bunlardan biri de: ataerkil düzenin erkekleri “tolere edilebilir” varlıklar olarak kodlamasıdır. “Aman idare edin işte bu kadarını becerebiliyorlar!” ifadesi de bence bu kodlamaya destek sunar.Herkes kendi eksiğine göre mi kılıf uyduruyor orasını bilemem. Ola da bilir. Belki saydıklarınız kötü niyet görmedikleri tecrübeleri üzerine kendilerini avutuyorlardır. Bilemiyorum. Bu konu üzerinde başka konular ve görüşlerle ilgilenmiyorum.
Konu sahibinin ve kendi konuma gelecek olursam;
İltifat ederken seçtikleri kelimede her erkeğin o kelime üzerinde ince düşüneceğini sanmıyorum. O an söylemek istedikleri kelimenin başka mana taşıdığını düşünmeden söyleyebilirler. Kadınların alınganlık derecesini bilen erkekler bu konuda daha özenliler. Bu grubada diğerlerinin yanında profesyonel demek absürt olmaz diye düşünüyorum.
Çoğu kadının önemsemediği çoğunun da alınabileceği iltifat adı altında ortak kelimelerde var. Ya da (bu konuda olduğu gibi) iki farklı manada kullanılan kelimeler. Bana göre bunların üstünde durmayan erkek sayısı daha fazla. Bu yüzden genelleme yapmaktan çekinmedim. Dışında kalanlarıda ayırdım.
Herşey mümkünGüzel bir iltifat, ama insallah arkasina "dünya ahiret bacimsin" diye eklemez...![]()
Gayet mümkün.“Sorun sende değil bende sen çok iyi birisin, benim psikolojik sorunlarım var herkese böyleyim ailemle sorunlarım var, seni üzerim kızım”demek
Aynennur yüzlü nedir yaaa tam bir libido kiler![]()