Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu dışı olacak ama yazmadan edemedim en harbikız burdaki en süper profil resmi seninkisi valla ne zaman rastlasam yüzüme muzip bir gülümseme yayılıyor helal olsun sanahakkaten o ne demek ayol![]()
Evlenmeyi düşünmüyorum sanal s.. Filan değil dışarda tanıştık sanal degil evine bile gittim
canım biz o arkadaşla kardeş gibiyiz herşeyimizi biliriz birbirinizinO degil de, siz bunu gidipte baska bir erkek arkadasiniza nasil sordunuz? Simdi empati yapiyorum da, (ben elbetteki anlardim o laftan ne kastettigini) gidip baska bir erkek arkadasima asla soramazdim bu ne demek istedi diye. Ben sizin erkek oldugunuzdan suphelendim niyeyse. Bir kadina gore fazla seks kokan mesajlar yaziyorsunuz. Ayyy bak ayni sevgilin gibi konustum bende.![]()
evlenmeyi düşünmoyurum canım :) zaten onunla eglenelicek hatun profili olabilir ne yapalımSeks kokuyorsun, hareketlerin tavırların konuşman giyim tarzın cinselliğe itici. masumiyetin yok, aşırı rahatsın çok normal karşılıyorsun.. yani evlenecek değil eğlenecek hatunsun.... diyor arkadaş..
Yalniz kardese bile soylenemeyecek cinsten bu laf.canım biz o arkadaşla kardeş gibiyiz herşeyimizi biliriz birbirinizin
dedim sonuçta oda erkek anlar diyeYalniz kardese bile soylenemeyecek cinsten bu laf.
Konuştugum biri var bana konuşurken öykü cinsellik kokuyorsun dedi neyi ifade etmeye çalışıyor?
Rahat kadını basit kadın olarak algılıyorlar erkekler bugün yine aradı mesaj attıSen basit'sin demek istemis bence.. ama seni bu sekilde asagilamasina izin verme lutfen.. konuyu bir sekilde cinsellige tasimis.. bu yolu secmis..