• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek?

Sen bana sex yapmayı çağrıştırıyorsun, sen eşittir sex demek, hayalimde de senle yapmisligim var diyor..ben bunu anladım vallahi..cok ozur dilerim ..

Seks kokuyorsun, hareketlerin tavırların konuşman giyim tarzın cinselliğe itici. masumiyetin yok, aşırı rahatsın çok normal karşılıyorsun.. yani evlenecek değil eğlenecek hatunsun.... diyor arkadaş..

O degil de, siz bunu gidipte baska bir erkek arkadasiniza nasil sordunuz? Simdi empati yapiyorum da, (ben elbetteki anlardim o laftan ne kastettigini) gidip baska bir erkek arkadasima asla soramazdim bu ne demek istedi diye. Ben sizin erkek oldugunuzdan suphelendim niyeyse. Bir kadina gore fazla seks kokan mesajlar yaziyorsunuz. Ayyy bak ayni sevgilin gibi konustum bende. :KK70::KK70::KK70:

O degil de, siz bunu gidipte baska bir erkek arkadasiniza nasil sordunuz? Simdi empati yapiyorum da, (ben elbetteki anlardim o laftan ne kastettigini) gidip baska bir erkek arkadasima asla soramazdim bu ne demek istedi diye. Ben sizin erkek oldugunuzdan suphelendim niyeyse. Bir kadina gore fazla seks kokan mesajlar yaziyorsunuz. Ayyy bak ayni sevgilin gibi konustum bende. :KK70::KK70::KK70:
canım biz o arkadaşla kardeş gibiyiz herşeyimizi biliriz birbirinizin

Seks kokuyorsun, hareketlerin tavırların konuşman giyim tarzın cinselliğe itici. masumiyetin yok, aşırı rahatsın çok normal karşılıyorsun.. yani evlenecek değil eğlenecek hatunsun.... diyor arkadaş..
evlenmeyi düşünmoyurum canım :) zaten onunla eglenelicek hatun profili olabilir ne yapalım :(

Unutulmucak bisey söyleyeyim de akılda kalayim diye düşündü herhalde.bir sonraki buluşmada ne denek istediğini gösterecek gibi sanki bu fırtına öncesi sessizlik gibi.o an siz ne dediniz merak ettim .

Sen basit'sin demek istemis bence.. ama seni bu sekilde asagilamasina izin verme lutfen.. konuyu bir sekilde cinsellige tasimis.. bu yolu secmis..

"Tam sevişilecek kadınsın" demiş. 33 yaşındasiniz sonuçta, rahatsiniz, cinsellik muhabbetleriniz var, evlenmeyi de düşünmüyorsunuz. Sevişin gitsin o zaman? Niye kasiyorsunuz bu kadar?

Sen basit'sin demek istemis bence.. ama seni bu sekilde asagilamasina izin verme lutfen.. konuyu bir sekilde cinsellige tasimis.. bu yolu secmis..
Rahat kadını basit kadın olarak algılıyorlar erkekler bugün yine aradı mesaj attı

Back
X