Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar samisin rahatsin erkeklerin klasik ne kadar ileriye gidebilirim acaba dusuncesinin altinsa yatan tamamen zarflaridir. Yani simdi bu cocugun gorunen profili sizi ask mesk degilde daha cok cinsel yonden istiyo gibi bir iz birakti kafamda.
Evlenmeyi düşünmüyorum sanal s.. Filan değil dışarda tanıştık sanal degil evine bile gittim33 yasindasin ? Telefonda sanal s.. mi yapiyorsun. Kac yasina gelmissin sen bile yapiyorsan bunu? Bide ayy ne demk istedi acaba diyorsun? Sen zaten rahatmissin bu konularda. Biraz yasinizin kadini olun. O adam gerci sizinle evlenmez bu da asikar
ZaaaaaSanırım lassie size bir şey anlatmak istiyor. Çiftleşme dönemi gelmiş.
:) çok anlama çıkan bi konu sana iş atıyorum mu yoksa cinsellikten başka bildigin bişey yok mu saf numarası yaptıgım yok bayanlarSaldıray abi repliği geldi aklıma,
Çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor:))
Normal arkadaşım dediğim kişi bişey sordugum arkadaşım lütfen okuyarak yorum yapNe demek istedigini bal gibi siz de anlamissiniz neden masum saf ayaklarina yatiyorsunuz? Ayyy ne demek istemis olabilirkieee diye?
Ay kusura bakmayin ama cok sinirleniyorum ben boyle seylere. Benim de boyle bi arkadasim vardi ve erkeklerin dibinden ayrilmazdi sorunca da ayy o benim arkadasim sacmalama yaaa diye tepkiler verirdi, hatta bize gerikafali muamelesi yapardi.Ama bi erkekle o kadar samimi olunca elinde sonunda niyetini belli ediyolar. Bi de normal arkadasim diyosun. Sen sevgilin olmayan bi insanla cinsellik konusursan tabiki de sana sevisilecek kiz gozuyle bakacak.
Senden etkileniyor(cinsel anlamda)benceKonuştugum biri var bana konuşurken öykü cinsellik kokuyorsun dedi neyi ifade etmeye çalışıyor?
Arkadaşının seksi gelmiş.Konuştugum biri var bana konuşurken öykü cinsellik kokuyorsun dedi neyi ifade etmeye çalışıyor?
Ciddi değilim bende ama cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok ne?
banada öyle geldi..Erkekliğin ona verdiği küstahlığa dayanarak "seninle takılınır evlenilmez " demek istemiş. Ben senin yerinde olsam muhatap olmazdım.