• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek?

Ne kadar samisin rahatsin erkeklerin klasik ne kadar ileriye gidebilirim acaba dusuncesinin altinsa yatan tamamen zarflaridir. Yani simdi bu cocugun gorunen profili sizi ask mesk degilde daha cok cinsel yonden istiyo gibi bir iz birakti kafamda.

Bende sizin gbi dusunuyorum.

Onun gozunden bakildiginda cinselligi cagristiyosunuz

33 yasindasin ? Telefonda sanal s.. mi yapiyorsun. Kac yasina gelmissin sen bile yapiyorsan bunu? Bide ayy ne demk istedi acaba diyorsun? Sen zaten rahatmissin bu konularda. Biraz yasinizin kadini olun. O adam gerci sizinle evlenmez bu da asikar
Evlenmeyi düşünmüyorum sanal s.. Filan değil dışarda tanıştık sanal degil evine bile gittim

azmış işte ne demek anlamadın mı senı arzuluyorum benı delırtıyorsun falan fılan demek :KK8::KK8:

Ne demek istedigini bal gibi siz de anlamissiniz neden masum saf ayaklarina yatiyorsunuz? Ayyy ne demek istemis olabilirkieee diye?

Ay kusura bakmayin ama cok sinirleniyorum ben boyle seylere. Benim de boyle bi arkadasim vardi ve erkeklerin dibinden ayrilmazdi sorunca da ayy o benim arkadasim sacmalama yaaa diye tepkiler verirdi, hatta bize gerikafali muamelesi yapardi. :KK70: Ama bi erkekle o kadar samimi olunca elinde sonunda niyetini belli ediyolar. Bi de normal arkadasim diyosun. Sen sevgilin olmayan bi insanla cinsellik konusursan tabiki de sana sevisilecek kiz gozuyle bakacak.
Normal arkadaşım dediğim kişi bişey sordugum arkadaşım lütfen okuyarak yorum yap

Ne konuşuyordunuz ki size böyle birşey söyledi??bence aklı fikri tek bir noktada toplanmış.sizi yoklamak istemiş.bu konudaki görüşünüzün kendi amacıyla uyuşup uyuşmadığını anlamaya çalışmış.nabız yoklamak...bence..

yorumları okumadım belki arkadaşlar sormuştur sizde cevaplamışsınızdır.
Bu kişi kim sevgiliniz mi? Ne konuşuyordunuzda size böyle birşey söyledi yani aranızdaki diyaloğu baştan anlatırsanız daha iyi olur

Back
X