Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

adam sizi kandırmak için çaba bile harcamamış ya. siz abd pasaportunu görünce zaten ikna olmuşsunuz direkt. google translate çevirisi olduğu her halinden belli, hikaye zaten saçma sapan. aynen instagram'dan sizi emekli subay ekleyecek de evlenmek isteyecek de bilmemne de. bir de gözlem yaptım diyorsunuz, yapmasanız cebinizden para da yollardınız. çünkü abd pasaportu.

Sakın, aman diyeyim bu işlere bulaşma. Kara para olur, uyuşturucu parası olur, her şey olur yani... Bu adamdan da kaç bence...

Adam bildiğin kara para aklamaya çalışıyor senin üstünden :) gerçekse eğer tek amacı budur. 100bin Euro dan Türkiye ye hesaba girişte ciddi anlamda para kesilir ve bunu açıklayamaz el konulur. Adamda başka yoldan ülkeye parayı sokma peşinde uzak dur

Sizin aracılığınız ile kaçakçılık yapacak belki.

Karapara aklama da olabilir

Ohaaa sen nasıl birine bulaştın adam kara para aklamaci

Ben sana beş vereyim, sen beni boşver karikatürü gibi olmuş yorumun

Kesinlikle sahte biri silin engelleyin dolandırılmayın boş yere

Adam dolandırıcı senin sayende parayı ülkesinden çıkaracak irtibatını kopar adamla.

aaa ciddi misiniz aynı olay
Dolamdiricik,babamada Messenger üzerinden atıyorlardi bir ara Amerikan ordusunda görevliyim, sizinle tanışmak istiyorum arkadaş olmak istiyorum eşim kasnerden oldu vs vs diye.

Hatta dün haberleri de çıktı böyle bir çete çökertildi diye internetten yazınca çıkıyor vuvuzela çetesi diye geçiyor yazın hemen cikar

aynen saf olduğum için adres gönderdim adam soyadımı bile bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…