Bu ne densizlik deil mi ama?

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
kızlar bugün hiç tarzım olmayan bişey yaptım ama arkadaşım beni çok sinir etmişti
benim eşim arkadaşımın eşinin şefiydi,ama bazı proıblemler yüzünden eşim o işten ayrıldı
arkadaşımın eşide o işyerinde yükselişe geçti .eşimin konumunu ve maaşını solldı geçti
bizim maddi durumumuz şu an iyi değil ama arkadaşımın iyininde biraz daha üstünde
bana ha bire hava atıyor eşim terfi aldı ,şu elbiseyi alacağım,tatile gideceğiz falan filan
nispet yaniii
oğlunu yarın doğumgünü ve benden dijital fotoğraf mak.istedi bugün önce vereyim dedim ama sonra sinir oldum
her görüşmemizde bana o kadar hava atıyor ama bitane foto.mak alamıyor diye
cimri çünkü sıkıyor
vermedim
iyi etmişim dimi,benim kocam bu sıkıntıda benim istediğimi yapıyor bunlar hava atıp benden ondan bunda isteyicilik yapıyor
offffkötükedihüsokötükedihüso

Arkadaşınız size nispet yapmak yerine acaba sevincini sizle paylaşmış olmak için "eşim terfi aldı , bana şunu alacak bunu alacak" demiş olamaz mı?
Siz arkadaşınızın size nispet yaptığını söylemişsiniz ama bence sizde yaptığınızla arkadaşınıza kıskançlık yapmışsınız. Bana doğru gelmedi yaptığınız. Yanlış yani.

Arkadasini sen tanirsin sen bilirsin canim....muhtemelen niyetinin nasil oldugunuda anlamissindir ki icine böyle kurt düstü!

Makine senin...ister verirsin ister vermezsin...arzun keyfin bilir.!

Ben genel olarak bu tür esyalari ne ödünc almayi nede vermeyi sevmem....emanet malin cani burnunda...!

Bence iyi yapmissin hicte alistirma...

Bence de iyi yaptın...
Hem hava at hem makine iste...Yok yaa
boşver takma kafanı.Hem elektronik eşya ödünç istenmez.ıstemeseydi ...

hava atma konusuna bişi diyemeyeceğim ama ilk defa hediye siparişi duyuyorum..hediyenin siparişimi olur ayol..herkes kafasına göre alır..ne düşüncesizlik

Bence de yani, ucuz bir şey de değil ki, ne demek fotoğraf makinesi al hediye olarak.. Ben hiç böyle bir şey duymadım bugüne kadar..

ben de bu tür eşyaların istenmesinden hiç hoşlanmam
eşimin kuzeni de durmadan arabayı isterdi
ne cesaretle başkasının arabasıyla yola çıkıyor anlamıyorum
gitti de şimdilik kurtulduk

makineyi hediye olarak değil ödünç istemiş arkadaşlar........
arkadaşını tanımadığım için birşey diyemem ama dediğin gibi madem iyi kazanmaya başlamış alıversin kendine bir makine......

Ben yanlış anlamışım evet.. Ödünç olarak verilmesinde bir sakınca görmedim ki ben.. Benim de fotoğraf makinem yokken özel bir gün olunca ev arkadaşımın makinesini alıp giderdim.. Ben bir yanlışlık görmedim..

bence vermemekle en iyisini yapmışsın,madem o kadar zenginler alıversinler bi tane fotoraf makinesi...

evet benimde eşini öve öve bitiremeyen bir arkadaşım var sürekli öv öv nereye kadar..ama baıyorum adam tam tersi..
bunlar bi tatile gidecekler pansiyon çaplı biryere aman allah 1 hafta dinle...bizi 5 yıldızlılar kesmiyo gına gelmiş gitmekten farklı tatil arayışlarına giriyoruz sesimizi çıkartmıyoruz...hatun pansiyonu abartıyordaa abartıyorr..bunun biraz görmüşlükle doymuşlukla alakası var arkadaşım..
hiç eşi doğru dürüst birşey almamıştır ilk defa neredeyse böyle birşey olacaktır ondan öyle ballandırıyordur yazık görmemişki yaşamamışkiii..napacaksın dinliceksin sen kendini biliyorsun zaten boşver sevdiğin bir arkadaşsa tek kusuru buysa no problem..bi kulağından girsin öbüründen çıksınn..
makinayı verseydin keşke ama..yazık çocuğun doğumgünüymüş..ailesinin görgüsüzlüklerinden onun bu yaşına dair olmasınmı fotoğrafı :1hug:

Taksitle maksitle bir fotoğraf makinası alıversin artık tatile de gidecekmiş madem lazım olur kaydirigubbakcemile3

İnsan sonradan görme olmayacak işte.lmaz:Bende çok iyi biliyorum böyle insanları,o sana öyle yapıyorsa sende böyle yapmakla iyi yapmışsın.yerimsenibenŞunu alıcam,tatile gidicem falan diyeceğine gider fotoğraf makinesinide kendi alır gelir sizden istemez :1closedeyes:

Hafif mi???? Hem de nasıl....

kızlar ne kıskançlığı yaa
inanın zerre kadar kıskanmam yok,sadece bu kadar durumları iyi bunu ballandıra ballandıra anlatıyor neden bir fotoğraf makinesi almıyorda bunu başkasından istiyor buna kızıyorum
bide iyi kullanmayacağını biliyorum,
neyse sonra ben o doğumgününe gittim
bebeklerimizin arasında 10 gün var,foto.makinesinide götürdüm
inanın ben çocuğumla uğraşırken biraz gözlemledim
benim mak.kullandılar
tak diye koyuyor konsola,düğmeye kıracak gibi basıyor
beni arkadaşlarım bilir inanın hiç kıskanç değilimdir,
sadece kullanılmaktan hoşlanmıyorum

en güzelini yapmışsın. dün benimde bi tanıdığım bize geldi ve bi başladı yok abisi doktormuş oğlu sbs birincisi olmuş. diğer oğlu burslu okuyomuş ünv. de.vs...vs.... yani anlıyacağın tüm akşam bu aileyi dinledik.
en sonunda patlayacaktım artık neyseki gittiler. anlamıyorum hepimiz insanız kardeşim. hepimiz bir gün aynı toprağın altına gireceğiz. orada sınıf statü ayrımı yok.. herkes eşit...o yüzden boş ver arkadaşım o öyle kendi kendine böbürlensin dursun. gün olur devran döner. kimin ne olacağı belli değil ki şu dünyada....

Ben olsam nispet yapıyor diye değil, mutluluğunu paylaşıyor diye düşünürüm..

Bilmiyorum ya ben biraz böyleyim bu konuda..

Hiç de bozulmam onun eşi yükselmiş tatile gidiyorlarmış diye..

Başkası için ne istersen, ilk önce sana verir Allah diye düşünürüm.

Yanlış anladın canım.... Ben aslında onun seni kıskandığını kastetmiştim...
ınsan ancak birini kıskanıyorsa kendisini gereksiz yere över...
Yani durup dururken niye insan arkadaşıa benim kocam terfi etti, tatile gitcez elbise alıcam falan diye maddi konulardan dolayı kendini över ki...
Ayrıca maddi durumları çok iyiyse zaten bir foto. makinası da rahatlıkla alabilirler.. Eskiden pahalıydı ama şimdi 200-300 liraya gayet iyi makinalar var...

Sen de takma kafana tatlım....
Sen kendini bildikten sonra gerisi boş...
Herkes kendi kalitesiyle ölçülür, sen onun seviyesine inme...
Bir daha makimeyi de isterse elektronik şyler çabuk bozuluyor, o gün doğum gününde çok hor kullanıyordun, kusura bakma bir daha veremem bozulur falan... Sonuçta çok da pahalı bişey değil, alıver kendine bir tane de olsun bitsin....
Hatta fazla da muhattap olma ki sinirlerini bozmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…