Bu ne ki!

:)) ay benim de amcam boyle evinde montla polarla oturuyoruz.. bizim eve gelince dahi klimayı biz aciyoruz o kapiyor...

Guzel guzel konus askim bak paramiz var, hayat kısa , keyfini cikartmak varken gel su iki sıkımlık canimiza eziyet etmeyelim.. Bunlar ihtiyac artik hasta olacagiz diye diye vazgecirmeye calisin. Kavga etmeyin ama ona da siz kizdikca ters tepiyor..

Aliskanliklardan vazgecmek zor guzel guzel kanina girerek yapin
Yok canım yok güzel güzel de konuştum konuşmaz olur muyum ırsi bunlarda sülalesi de böyle

Valla standart eve katkım var az da değil faturalar ordan ödeniyo, paramla donuyom
dönüyorum derken tek başına mı kocanla mı dönüyorsunuz bence siz çocukta yapıp kutu kutu pense oynayın :KK45: böylece kocanızda mecbur açar kaloriferleri

Markete gider şunu şunu al derim, sanki öğrenci evi gibi. 4 domates 5 biber 200 gr tereyağ 200 gram peynir . Beni götürmüyo çok alıyormuşum, bugün de yine bu kalorifer olayı yapınca dellendim
Çok nadirdir markete ayrı gittiğimiz erkek ne bilir evin eksiğini bence bu ısınmadan daha tehlikeli aşırı cimri.Malesef düzelmez canım bu huy.Teyzemin eşi çok zengin ama aşırı cimri geçen uğradım teyzeciğim battaniyeyle oturuyor

E bırakın karışmayın madem. Hasta olunca anlar bunun ihtiyaçlar hiyerarşisindeki yerini.
Yapamazdım ben cimri biriyle, en ayar olduğum huy diyebilirim.
Bırakıyom içimden ya sabır çekiyom, ama bakıyom bi bunda değil herşeyde böyle 100 gr zeytin alınır mı bi eve ya, patlıyom

dogalgazsa eger ac kapa ac kapa fatura daha fazla geliyor. ben disaru cikarken en dusuge aliyorum gelince usursem arttiriyorum. yoksa her seferinde evi bastan ısıtmaya calisiyor bir de suyu ve elektrigi daha cok harciyor.

dogalgazsa eger ac kapa ac kapa fatura daha fazla geliyor. ben disaru cikarken en dusuge aliyorum gelince usursem arttiriyorum. yoksa her seferinde evi bastan ısıtmaya calisiyor bir de suyu ve elektrigi daha cok harciyor.
Yok canım kalorimetre merkezi sistem farkı kömür ile ısınıyo

Hehaa buislerikadın yapar genelde.. demekki annesi tuvalet eğitiminde çok baskı uygulamış:) eğitimciler bilir...
Keske benimkide böyle olsa fenamı mal sahibi olursnz..
Bi de acaba birbirimizin ısısı yeter mı die düsünüooooo

Çok nadirdir markete ayrı gittiğimiz erkek ne bilir evin eksiğini bence bu ısınmadan daha tehlikeli aşırı cimri.Malesef düzelmez canım bu huy.Teyzemin eşi çok zengin ama aşırı cimri geçen uğradım teyzeciğim battaniyeyle oturuyor
Aynen bende gitmeye kalkınca sen yaz ben alırım diyo, gittiğimde kavga çıkarıyor , hadi tamam liste yapıyım dedim yanına miktarını da yazıyım yok yine 200 gr şu 4 tane elma 3 tane yumurta

Cimriliğin sınırlarını aşmış pes !

Hehaa buislerikadın yapar genelde.. demekki annesi tuvalet eğitiminde çok baskı uygulamış:) eğitimciler bilir...
Keske benimkide böyle olsa fenamı mal sahibi olursnz..
Bi de acaba birbirimizin ısısı yeter mı die düsünüooooo
Yok ben pis harcıyom ama kendime maaştan bana kalan paramla, eşim ne 5 kuruş para alır ne de bişey bana

iyide evde degilsiniz zaten iste nerde oturuosaniz orayi aciyormussunuz pintilikle ne alaka olsa olsa birikim bu :)

iyide evde degilsiniz zaten iste nerde oturuosaniz orayi aciyormussunuz pintilikle ne alaka olsa olsa birikim bu :)
Açmıyo işte üşüyom deyince en düşük açar ama açmadan önce de ne soğuğu der, bende aman aman açsın demem, çıkarken evde değilken kapatılır zaten buna bişey dediğim yok, benim demek istediğim ona kalsa hiç açma soğuk mu var o da ne ki, ısınmaya başlamaya o düşük ısı ile hayali ile ısınıp yatağa

Açmıyo işte üşüyom deyince en düşük açar ama açmadan önce de ne soğuğu der, bende aman aman açsın demem, çıkarken evde değilken kapatılır zaten buna bişey dediğim yok, benim demek istediğim ona kalsa hiç açma soğuk mu var o da ne ki, ısınmaya başlamaya o düşük ısı ile hayali ile ısınıp yatağa
hayali isinmak :-)
neyse o acmiosa siz acin canim sen usumuosan ben usuyorum de..

Siz Şöyle uzunca bir sure usutmusum,karnim agriyor,kasiklarim aciyor,uff belim,sirtim falan diyip arkanizi dönup uyuyun bence:KK8:
Kışı böyle diye diye atlatırsın diyosun, yok bakar böyle böyle sana sıcak dokunuyo der:)

Back
X