Ben cok kiskanmaya basladim gittikcede cok kotu olmaya basladim esimle beraberken ve nisanli donemizde hic kiskanmazdim kizla gorsem bile heralde kim diye sormazdim kucuk bir kiskancligim olmadi evlendikten sonra cok degistim ve bu artmaya basladi carsiya ciksak gözünün icine bakiyom kime bakiyor diye bi cekici kiz gecse hemen onun gozlerine bakiyom bakiyormu diye haliyle erkek benim bile dikkatimi cekiyor onun nasil cekmesin hemen kizmaya basliyom tvde bi kiz icin guzel dese benim gucume gidiyor acaba benden guzelmiydide o kiz icin guzel dedi ogun dusunurum aslinda cogunlukla beni kizdirmak icinde yapiyor kizdigimi bildigi icin hatta gecen gun ruyamda beni aldattigini gordum kuzenimle aldatiyor ogun butun gun deli gibi gezdim alt ustu bi ruya ve ogun dudagim yara oldu dusunmekten ben neden bukadar kotu oldum hic iyi birsey degil biliyom ama elimde degil onceden arkadaslarima kizardim ama simdi ben daha kotu oldum su kikancliktan kurtulsam keske ilaci olsa :1no2: :1no2: :1no2:
allaha sukur esim bundan hic birsey demedi yani beni sikiyon gibi hatta dedikten sonra bana guluyor yani kisdirmak istiyor hosuna gidiyor bu esimi huzursuz etcegini sanmiyorum saten elimden geldigi kadar belli etmek istemiyorum nekadar etmiyorsam artik
ilk günler hoşuna gidebilir tabi, gururu okşanır.
ama siz gün geçtikçe abartıp huzursuzluk çıkardıkça eminim ki o da sıkılmaya başlar.
sonuçta yaptığınızın mantıklı olmadığının farkındasınız.
bence mutlaka ama mutlaka atlatmanız gereken bir şey bu.
sizi de, eşinizi de, evliliğinizi de yıpratır.
süslen püslen bakımlı sosyal bir hatun ol yerimseniben
bunun ilacı kendine güven dir
benim hiç kıskanma duygum yoktur
eşime derim benden iyisini bulursan al eve getir
bana da olan nikahdan sonra oldu neden oluyor acaba anlamiyorum kötükedihüsoben de çok yeni evliyim.. yani nikah yapılalı birkaç gün oldu...
o kadar arttıki kıskançlığım anlamıyorum yani..
ki zaten biz sözlü ve nişanlı dönemlerimizde de beraber kalırdık. herşeyini direk kontrol edebiliyorum. çok da seffaf biridir. ama ben bu aralar abartıyorum. tv deki bayanlar bile beni rahatsız eder oldu. nikah çarptı heralde:))))
imzayı atınca sevgili kontejanı boş kaldı artık evlendik ben eşiyim ya birde sevgili bulursa gibi şeylerle kendimi de gaza getiriyorum. sanırım hormonel farklı bir değişim içindeyiz.. inşallah en kısa zamanda düzeliriz.
inanın bu konuyu açmayı bende düşünüyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?