Bu ne Mutsuzluk..

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Ya anlamıyorum bazı şeyleri..
Millet sevgilisini hiç umursamaz ama çocuk mutlu eder hediyeler sürprizler güzel sözler gözlerinin içine bakmalar..
Bazılarıda çok sever ama icraat yoktur..
Ben bu 2. gruba yakınım sanırım..
İnsan mutlu edilmek istiyor.
Arada hiç beklemediğin bi anda sevinmek istiyor ama olmuyor.
Hatta kaçıyorlar gibi.
Olay yanlızca sevgili değil genel olarak..
Ben bi bayan olarak aniden mutlu edilmeyi severim herkes tarafından ama karşımdan kimse yapmayınca köreliyorum.
Hayat enerjim bitik sanki.
Aile ortamımda pek iyi sayılmaz arkadaş ortamımda..
Zaten 2 arkadaşım dışında kimseye ısınamam yapmacık çoğu kişi..
Ama yaşam sevincim yok resmen..
Benim gibi olan var mı ?

bende de biraz mutsuzluk söz konusu. genel olarak hayatımdan memnun değilim. hiçbir şeyden memnun değilim. memnuniyetsiz biriyim ve sürprizlerle falan geçebilecek bir şey de değil sanırım benimki.

bende de biraz mutsuzluk söz konusu. genel olarak hayatımdan memnun değilim. hiçbir şeyden memnun değilim. memnuniyetsiz biriyim ve sürprizlerle falan geçebilecek bir şey de değil sanırım benimki.

Ben çok çok sevinmek istiyorum sadece hediyeyle değil ya nasıl desem böyle bişey olsun o mutluluğum yıllarca yetsin bitmeyen bişey olsun..
Millet kötüyken mutlu biz elimizden geldiğince iyiyken mutsuzuz koyuyor açık ve net..

Bu zamanda mutlusuna rastlamak zor zaten..herkese bi hastalik gibi bulasan bisey bu mutsuzluk..bende hayatimdan memnun degilim.mesela ama yasamak zorundayim baska care yok...!!elbet bizimde kiymetimizi bilip mutlu edicek birileri cikar elbet...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım. herkesin çektiği açlık başka tabii. sevgi, ilgi, mutluluk, yaşam kalitesi...
ve millet kötüyken mutlu sözüne ölümüne katılıyorum.
öyle insanlar tanıyorum ki aldıkları nefes dahi zarar. ama benim hayallerimi yaşıyorlar. hepsini gırtlaklamak istiyorum.

Mutluluk uzun sürmüyor ki geldiği gibi gidiyor belkide artık o uzun sürecek mutluluğu beklemeden yaşamamız lazım .
Mutsuzlugu da sevmemiz lazım istemedikçe gelmesin dedikçe yapışıyor çünkü yakana .
Bence senin istediğin şey biraz ütopya yani bitmeyen mutluluk o yüzden geldiği zaman kıymet bilmek lazım ve çok fazla etraftan bir şey beklememek lazım.

elinizdekilerle mutlu olmasını öğrenin

Bende var ama yarım yamalak sanki hakkettiğim muamele bu değil.
Doyumsuzluk değil bu ya valla değil.
Ama hakketmeyenler mutlu ediliyoken bizim böyle olmamız koyuyor.
Napıyoruzda en ufak sürprizi hakketmiyoruz:44:

Aynen.
Sevgilileri onları mutlu etmek için yok canlarıyla didinir.
Kız gider başka erkeklerle takılır.
Ya yurtta haketmeyen 2 kız vardı birine dilek feneri atıldı yurdun önünden aniden birden sürpriz 5 tllik bişey ama imrendim resmen.
Ufak ama sürpriz işte..
Diğeri erkeklerle çok çok yakın bi hafta biri diğer hafta biri ama o kızı mutlu etmek için çocuklar çiçekler, hediyeler, güzel sözler tonla.
Eee ben napıyorum.
Sevgilimden başkasını gözüm görmez.
ama yok yok yok işte.
Değerim yok sanki..

Gelse bi..
Ama yok oda yok ya ben maddi pek bişey istemiyorum valla ya ufak ama sürpriz olsun mesela..
Veya manevi bişey olsun mutlu etsin..

ALLAHtan istiyorum ALLAH benimle zaten ama biraz insanlar onlara davrandığıma göre kıymet bilse

Aynı şeyleri bende düşünürdüm sevgilim varken hiç hakettiğim gibi bir muamale görmedim şimdi yok kendileri daha mutluyum .
Demek ki diyorum yanlış olan oydu yapmadı isteyince öyle bir yapıyolar ki öyle süprizleri çoğuda dediğin gibi hak etmeyen kişilere .

Acıtıyor valla benim canımı öyle insanlar çünkü hep mutlu olurken doğrular mutsuz..
Peki ya yanlışımız ne ?
Onlar gibi olmamamız mı ?

Benimle tamamen aynı şeylerden muzdarip birini bulduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayatımda gerçekten çok mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum :)

Benimle tamamen aynı şeylerden muzdarip birini bulduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayatımda gerçekten çok mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum :)

Benimde sayılıdır heralde..
Bişey gördüm bugün dedim nasıl oluyor nasılo kişi bu kadar mutlu edilebilir naptıda hakketti bunu.
Ben naptımda hakkedemedim..
İçimi acıttı resmen..

Acıtıyor valla benim canımı öyle insanlar çünkü hep mutlu olurken doğrular mutsuz..
Peki ya yanlışımız ne ?
Onlar gibi olmamamız mı ?

Onlar gibi olamayız ki zaten karakterimiz el vermez içimize sinmez.
Ama yanlış değilsin değiliz emin ol bazı şeyler farklı işliyor sadece .

Onlar gibi olamayız ki zaten karakterimiz el vermez içimize sinmez.
Ama yanlış değilsin değiliz emin ol bazı şeyler farklı işliyor sadece .

Mükafaatını alırız inşALLAH ya.
Hep mi bize öküzler denk gelir..

Benimde sayılıdır heralde..
Bişey gördüm bugün dedim nasıl oluyor nasılo kişi bu kadar mutlu edilebilir naptıda hakketti bunu.
Ben naptımda hakkedemedim..
İçimi acıttı resmen..

Aynen o bana da oluyor. Çoğu zaman isyanlardayım zaten :)
Bakıyorum kız sevgilisine yapmadığını bırakmıyo çocuk resmen kulu kölesi olmuş Aslında çok ufak şeylerden mutlu olan biriyimdir ben. Hani öyle büyük isteklerim falan yoktur ama sevgilim bunu asla anlayamıyo

Seni kendime cok yakin hissettim CatlakB . Ayni duygulari paylasiyoruz. Ben de hep ayni seyi dusunurum surpriz konusunda. Beceremez benim sevgilim surpriz yapmayi. Ve dedigin seye ben de cok sahit oldum, bi bakiyorum kiz bilmem neyin onde gideni, bi donemde ciktigi bilmem kacinci sevgilisinden ilk ay hediyesi gelmis papatyalar vs vs. Ben mi yanlis yapiyorum acaba diyorum boyle incelikleri gormedigim icin. Tamam incelik demek illa bi hediye filan demek degil elbet ama insan arada ufak tefek de olsa jest bekliyor. Bi de biz bayaniz yani ruhumuzun oksanmasi lazim, bu dogamizda var hih. Bende soyle bi durum oluyor cogu zaman, mesela derim ki icimden; yaa su durumda ben olsam soyle soyle bi surpriz yapardim ay cok guzel olurdu, ben olsam bana sunu alirdim sunu soylerdim gibi.
Var ya ben erkek dogsaymisim kesin sevgilimi surprizlere bogarmisim

Aynen o şekilde.
Benimkide anlamıyor.
Bigün çiçek alıcakmış parasını çıkışmamış..
Bende şansta yok.
Hani alabilseydi veya alsaydı inanın o kadar mutlu olurdum ki..
Acaba bi gün bi sürpriz yapar mı diye düşünüyorum ama yok yapmaz.
Ben iyiyim ya hakketmiyorum sevinmeyi sevindirilmeyi..
ALLAHtan başka kimseden beklentim yok artık benim.
Yaşım daha 19ken bunu diyebliyorum..

Resmen mutlu oldum ya bunu okuyunca. Tek ben degilmisim. Ben bencil miyim yada kiymet bilmiyo muyum diye dusunuyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…