bende de biraz mutsuzluk söz konusu. genel olarak hayatımdan memnun değilim. hiçbir şeyden memnun değilim. memnuniyetsiz biriyim ve sürprizlerle falan geçebilecek bir şey de değil sanırım benimki.
Ben çok çok sevinmek istiyorum sadece hediyeyle değil ya nasıl desem böyle bişey olsun o mutluluğum yıllarca yetsin bitmeyen bişey olsun..
Millet kötüyken mutlu biz elimizden geldiğince iyiyken mutsuzuz koyuyor açık ve net..
Bu zamanda mutlusuna rastlamak zor zaten..herkese bi hastalik gibi bulasan bisey bu mutsuzluk..bende hayatimdan memnun degilim.mesela ama yasamak zorundayim baska care yok...!!elbet bizimde kiymetimizi bilip mutlu edicek birileri cikar elbet...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım. herkesin çektiği açlık başka tabii. sevgi, ilgi, mutluluk, yaşam kalitesi...
ve millet kötüyken mutlu sözüne ölümüne katılıyorum.
öyle insanlar tanıyorum ki aldıkları nefes dahi zarar. ama benim hayallerimi yaşıyorlar. hepsini gırtlaklamak istiyorum.
Mutluluk uzun sürmüyor ki geldiği gibi gidiyor belkide artık o uzun sürecek mutluluğu beklemeden yaşamamız lazım .
Mutsuzlugu da sevmemiz lazım istemedikçe gelmesin dedikçe yapışıyor çünkü yakana .
Bence senin istediğin şey biraz ütopya yani bitmeyen mutluluk o yüzden geldiği zaman kıymet bilmek lazım ve çok fazla etraftan bir şey beklememek lazım.
Bende var ama yarım yamalak sanki hakkettiğim muamele bu değil.
Doyumsuzluk değil bu ya valla değil.
Ama hakketmeyenler mutlu ediliyoken bizim böyle olmamız koyuyor.
Napıyoruzda en ufak sürprizi hakketmiyoruz:44:
Aynen.
Sevgilileri onları mutlu etmek için yok canlarıyla didinir.
Kız gider başka erkeklerle takılır.
Ya yurtta haketmeyen 2 kız vardı birine dilek feneri atıldı yurdun önünden aniden birden sürpriz 5 tllik bişey ama imrendim resmen.
Ufak ama sürpriz işte..
Diğeri erkeklerle çok çok yakın bi hafta biri diğer hafta biri ama o kızı mutlu etmek için çocuklar çiçekler, hediyeler, güzel sözler tonla.
Eee ben napıyorum.
Sevgilimden başkasını gözüm görmez.
ama yok yok yok işte.
Değerim yok sanki..
Gelse bi..
Ama yok oda yok ya ben maddi pek bişey istemiyorum valla ya ufak ama sürpriz olsun mesela..
Veya manevi bişey olsun mutlu etsin..
ALLAHtan istiyorum ALLAH benimle zaten ama biraz insanlar onlara davrandığıma göre kıymet bilse
Aynı şeyleri bende düşünürdüm sevgilim varken hiç hakettiğim gibi bir muamale görmedim şimdi yok kendileri daha mutluyum .
Demek ki diyorum yanlış olan oydu yapmadı isteyince öyle bir yapıyolar ki öyle süprizleri çoğuda dediğin gibi hak etmeyen kişilere .
Benimle tamamen aynı şeylerden muzdarip birini bulduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayatımda gerçekten çok mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum :)
Acıtıyor valla benim canımı öyle insanlar çünkü hep mutlu olurken doğrular mutsuz..
Peki ya yanlışımız ne ?
Onlar gibi olmamamız mı ?
Onlar gibi olamayız ki zaten karakterimiz el vermez içimize sinmez.
Ama yanlış değilsin değiliz emin ol bazı şeyler farklı işliyor sadece .
Benimde sayılıdır heralde..
Bişey gördüm bugün dedim nasıl oluyor nasılo kişi bu kadar mutlu edilebilir naptıda hakketti bunu.
Ben naptımda hakkedemedim..
İçimi acıttı resmen..
Aynen o bana da oluyor. Çoğu zaman isyanlardayım zaten :)
Bakıyorum kız sevgilisine yapmadığını bırakmıyo çocuk resmen kulu kölesi olmuşAslında çok ufak şeylerden mutlu olan biriyimdir ben. Hani öyle büyük isteklerim falan yoktur ama sevgilim bunu asla anlayamıyo
Aynen o bana da oluyor. Çoğu zaman isyanlardayım zaten :)
Bakıyorum kız sevgilisine yapmadığını bırakmıyo çocuk resmen kulu kölesi olmuşAslında çok ufak şeylerden mutlu olan biriyimdir ben. Hani öyle büyük isteklerim falan yoktur ama sevgilim bunu asla anlayamıyo
Mükafaatını alırız inşALLAH ya.
Hep mi bize öküzler denk gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?