Bu ne Mutsuzluk..

O halde bizimkilere öküzlük madalyası şart..

anlayabiliyorum sizi ama dnya çıkar dünyası olmuş herşey o kadar karşılıklı olmuş ki güzel sevdalar eskide kalmış

anlayabiliyorum sizi ama dnya çıkar dünyası olmuş herşey o kadar karşılıklı olmuş ki güzel sevdalar eskide kalmış

Karşılıklı değil işte.
O bana sürpriz yapsa mutluluktan bende yaparım bişeyler ama yok yok yokk..

sevdiği kdar sevilemiyor işte ya az seveceksin ki sevileceksin yada çok sevip sevilmeyeceksin

Sevgimden şüphem var zaten ilgisini azalttığı an uzaklaşıyorum..
Önceden böyle olmazdı ama artık böyleyim

zamana bırakmalısın belkide canım kalbine karşı beklentilerini daha az tutmalısın

Beklentim yok ama ne bileyim ya bu uzaklaşıyor gibi olmamda içimi acıtıyor sevgilimin haberi yok ama bişey olduğunun farkında..

Birinci gruba giren kadınların yaralı olduğunu düşğnüyorum, en azından durum bende böyle..

Hayatımıza giren insanları dünyanın merkezi haline getirirsek onlar da bizim için çaba harcamaya gerek duymaz.
Ben bunu öğrendim bu yaşımda..
Evet kıymet verelim değerli olduklarını hissettirelim ama "sen varsan varım, yoksan yokum" izlenimini vermeyelim. Böyle olunca hem bi tarafları kalkıyor, "vay be ben neymişim" diye dolanıyorlar ortalarda... hem de nasıl olsa çantada keklik deyip elinde tutmak ya da mutlu etmek için çaba harcamaya gerek duymuyorlar. "varlığım yeter" diye düşünüyorlar :)

Tatlım bak karşı cinse kaybetme korkunun olmadığını belli ettiğin anda mutlu olursun.Bu sefer onun seni kaybetme korkusu depreşir ve mutlu etmeye çalışır.Herkesin ailesinde vardır ufak tefek sorunları.İki tane dost iyi bile millet birini bulamıyor.Mutsuz olmak için biraz erken kalk silkelen derin nefes al ooohhhh çok şükür sağlıklı sıhhatlisin birçok kişiye nazaran maddi olarak daha iyisin ne mutsuzluğu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözünün içine bakılan, sürpriz yapılan kadınlar

Şükrediyorum ama bekliyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…