Ben konuştum da ne oldu sabaha kadar tartıştı benimle
Ya bi insan değişmiyo bunların içinden gelmesi lazım . Bi arkadaşım var yemin ederim iş yeri çiçek dolmuş kızın her gün çiçek gönderiyomuş ve kızı çok seviyo gerçekten . Kızın bizden hiç bi fazlalığı yok emin ol
anlayabiliyorum sizi ama dnya çıkar dünyası olmuş herşey o kadar karşılıklı olmuş ki güzel sevdalar eskide kalmışYa anlamıyorum bazı şeyleri..
Millet sevgilisini hiç umursamaz ama çocuk mutlu eder hediyeler sürprizler güzel sözler gözlerinin içine bakmalar..
Bazılarıda çok sever ama icraat yoktur..
Ben bu 2. gruba yakınım sanırım..
İnsan mutlu edilmek istiyor.
Arada hiç beklemediğin bi anda sevinmek istiyor ama olmuyor.
Hatta kaçıyorlar gibi.
Olay yanlızca sevgili değil genel olarak..
Ben bi bayan olarak aniden mutlu edilmeyi severim herkes tarafından ama karşımdan kimse yapmayınca köreliyorum.
Hayat enerjim bitik sanki.
Aile ortamımda pek iyi sayılmaz arkadaş ortamımda..
Zaten 2 arkadaşım dışında kimseye ısınamam yapmacık çoğu kişi..
Ama yaşam sevincim yok resmen..
Benim gibi olan var mı ?
anlayabiliyorum sizi ama dnya çıkar dünyası olmuş herşey o kadar karşılıklı olmuş ki güzel sevdalar eskide kalmış
Karşılıklı değil işte.
O bana sürpriz yapsa mutluluktan bende yaparım bişeyler ama yok yok yokk..
sevdiği kdar sevilemiyor işteya az seveceksin ki sevileceksin yada çok sevip sevilmeyeceksin
Sevgimden şüphem var zaten ilgisini azalttığı an uzaklaşıyorum..
Önceden böyle olmazdı ama artık böyleyim
kalbnde yorulmuştur belki yani sonuçta br süre sonra insan yeter diyip silip atmayı bile göze alıyor
Aynen..
napıcam ki ben
zamana bırakmalısın belkide canım kalbine karşı beklentilerini daha az tutmalısın
açık açık ona söleyebilirsiniz ne düşndüğünüzBeklentim yok ama ne bileyim ya bu uzaklaşıyor gibi olmamda içimi acıtıyor sevgilimin haberi yok ama bişey olduğunun farkında..
açık açık ona söleyebilirsiniz ne düşndüğünüz
Birinci gruba giren kadınların yaralı olduğunu düşğnüyorum, en azından durum bende böyle..
Nasıl birinci gruba giren kadınlar ?
Hayatımıza giren insanları dünyanın merkezi haline getirirsek onlar da bizim için çaba harcamaya gerek duymaz.
Ben bunu öğrendim bu yaşımda..
Evet kıymet verelim değerli olduklarını hissettirelim ama "sen varsan varım, yoksan yokum" izlenimini vermeyelim. Böyle olunca hem bi tarafları kalkıyor, "vay be ben neymişim" diye dolanıyorlar ortalarda... hem de nasıl olsa çantada keklik deyip elinde tutmak ya da mutlu etmek için çaba harcamaya gerek duymuyorlar. "varlığım yeter" diye düşünüyorlar :)
Gözünün içine bakılan, sürpriz yapılan kadınlar
Tatlım bak karşı cinse kaybetme korkunun olmadığını belli ettiğin anda mutlu olursun.Bu sefer onun seni kaybetme korkusu depreşir ve mutlu etmeye çalışır.Herkesin ailesinde vardır ufak tefek sorunları.İki tane dost iyi bile millet birini bulamıyor.Mutsuz olmak için biraz erken kalk silkelen derin nefes al ooohhhh çok şükür sağlıklı sıhhatlisin birçok kişiye nazaran maddi olarak daha iyisin ne mutsuzluğu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?