Bu ne nankörlük

Düsündügüm herseyi yazmissiniz. Allah herkesi laf tasiyan insandan konussun. Önce kendi sonunu düsünsün. Kadinin basörtüsüne takacagini okup bir laf tasiyip mikserlik edip aile huzuru bozanlari ne bekliyor onu bir okusun

Bunları buraya yazmaktaki amacınız nedir?Ayyy canım çok haklısın dememizi bekliyorsunuz herhalde?Ayrıca size ne milletin saçından başından?Siz daha tehlikeli duruyorsunuz bu durumda.
Bizi kendi seviyesindeki basit elti dedikodusu yapan işsizlerden zannetti herhalde

Kusura bakmayın da sizde az değilmişsiniz
Neden laf taşıyorsunuz?
Sevmiyorsanız görüşmek zorunda değilsiniz

Sanane yahu , bir de kv ye ispiyonlamışşın, kıskaçlığın da bu kadarı yani...

Görüşmek zorunda mısınız? Misafirliğe gitmeyin gelmek isteyince programımız var diyin arayınca açmayın sorarsa duştaydım yemek yapıyordum duymamışım vs

Sizi rahatsız eden bir tavrı varsa konuşmayın uzak durun. Hareketleri de batmaz lafta taşımamış olursunuz. Ayrıca onun dış görünüşünden size ne ki ? Boşverin herkes istediği gibi olsun. Biri size onların lafını ederse kapatın konuyu geçin.

sevmediği insanla görüşen bana göre daha tehlikeli üstelik size anlatılan şeyleri durduk yere kayınvalidenize yetiştirmişsiniz hani size iftira atılsa ve kendinizi ispatlamak için anlatsanız tamam ama sırf ortalık karıştırmak için anlatmışsınız

eltiniz iyi mi kötü mü bilmem ama sizin de iyi biri olduğunuzu söyleyemem üzgünüm

Yani tam birbirinizi bulmuşsunuz. Ne eksik ne fazla…

Size anlatılan şeyi gidip yetiştirmek neden?
Harçlık vermeyin,çay demlemeyin kısacası yüze gülüp arkadan kuyu kazmayın

ikisi de evlerden ırak...yorum yapanların ellerine sağlık içimdekilerin hepsi yazılmış...ağlama duvarı gibi konu açılmış bu ne yahu

Sizde çekemiyor gibisiniz.. Sevmiyorsanız görüşmeyin, sonlarını ne diye merak ediyorsunuz

Kir atin yaninda duran ya huyundan,ya suyundan demisler.Eltinize ne kadar benziyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…