İhtimal düşünmüyorum ki, nette hep hamilelik yazıyor başka bisey bulamıyorumBekarsanız hamilelik ihtimalini niye düşünüyorsunuz çok saçma :)
Doktora gidin.
Hic başınıza gelmedi mien güzeli doktora gitmen biz burda ne desek boş
Kist yapar mi ki acabaKist olabilir bir kadin dogun uzmanina gidebilirsin. Hem muayene olmuş olursun hemde icin rahatlar
Kist yapar mi ki acabasebeb bulsam çözüm de arayacağım ama bulamıyorum
Ne kadar zamanda bir atıyor. Benim bir kaç gündür var, su an da 3 . Günü adetimin. Sürekli oluyor bir kaç gündür.Evliyim ve o damar bende de atiyor.
Kontrollerimi duzenli yaptiriyorum cok sukur birsey cikmadi.
Yine de bi doktora gorunebilirsin.
Evet seğirme gibi pıt pıt biseyler atıyor sağ kasigimda ve o damarın üstüne de elimi koyunca çok net hissediyorum.Bende de olur arada, hatta annemde devoldu gecende. hamilelikle ilgisi yok. Boyle segirme gibi bisey icerden
Ama dururken birden başlıyor ve elimi falan koymadan , ben burda atıyorum diyor resmen. Öyle vücuduma takan bir insan değilim uğraşmam ama bu baya dikkat çekiyorInternette gazim var yazsan gebelik belirtisi cikiyor zaten.
Bence o dedigin hepimizde var.
Doktora bunun icin hic gitmedim, sorun oldugunu dusunmuyorum.
Cok sik oluyor canim.Ne kadar zamanda bir atıyor. Benim bir kaç gündür var, su an da 3 . Günü adetimin. Sürekli oluyor bir kaç gündür.
Ama dururken birden başlıyor ve elimi falan koymadan , ben burda atıyorum diyor resmen. Öyle vücuduma takan bir insan değilim uğraşmam ama bu baya dikkat çekiyor
Hadi ya :) içim rahatladı biraz. Peki sürekli oluyor muBenimki distan fark edilebiliyor :)
Keske simdi olsa da video cekip atsam
Doktor mu söyledi. Peki neden olurmuş ki sebeb bulamıyorum.Cok sik oluyor canim.
Ben ilk hamilegim sanmistim, degilmisim.
Evet kansızlık var. Olur mu ki ondanKansızlık var mı . Bir benzeri bende de var .Ben hep kansızlığa bağlıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?