Bu ne olabilir arkadaşlar

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Herkeze merhaba.
Bekarım , su anda da adetliyim ama bir kaç gundur sağ kasık da damar atması var. Ve elimi koydugumda hissettiğim bisey değil dururken orda damar atıp duruyor. Net e yazıyorum hamilelik diyor ama bekarım bilenler bilir . Niye boyle oluyor ablalarım. Su an bunu yazıyorum ama sürekli sürekli atıyor geçmiyor. Geçen sene pko çıktı ama adetlerim düzenli bu sefer sadece 2 gün önce oldum oda normalmiş. Çok üzülüyorum neden olabilir?
Bir süre konum kalırsa çok memnun olurum.

Evliyim ve o damar bende de atiyor.
Kontrollerimi duzenli yaptiriyorum cok sukur birsey cikmadi.
Yine de bi doktora gorunebilirsin.

Bende de olur arada, hatta annemde devoldu gecende. hamilelikle ilgisi yok. Boyle segirme gibi bisey icerden

Internette gazim var yazsan gebelik belirtisi cikiyor zaten.
Bence o dedigin hepimizde var.
Doktora bunun icin hic gitmedim, sorun oldugunu dusunmuyorum.

Evliyim ve o damar bende de atiyor.
Kontrollerimi duzenli yaptiriyorum cok sukur birsey cikmadi.
Yine de bi doktora gorunebilirsin.
Ne kadar zamanda bir atıyor. Benim bir kaç gündür var, su an da 3 . Günü adetimin. Sürekli oluyor bir kaç gündür.

Bende de olur arada, hatta annemde devoldu gecende. hamilelikle ilgisi yok. Boyle segirme gibi bisey icerden
Evet seğirme gibi pıt pıt biseyler atıyor sağ kasigimda ve o damarın üstüne de elimi koyunca çok net hissediyorum.

Internette gazim var yazsan gebelik belirtisi cikiyor zaten.
Bence o dedigin hepimizde var.
Doktora bunun icin hic gitmedim, sorun oldugunu dusunmuyorum.
Ama dururken birden başlıyor ve elimi falan koymadan , ben burda atıyorum diyor resmen. Öyle vücuduma takan bir insan değilim uğraşmam ama bu baya dikkat çekiyor

Ama dururken birden başlıyor ve elimi falan koymadan , ben burda atıyorum diyor resmen. Öyle vücuduma takan bir insan değilim uğraşmam ama bu baya dikkat çekiyor

Benimki distan fark edilebiliyor :)
Keske simdi olsa da video cekip atsam

Kansızlık var mı . Bir benzeri bende de var .Ben hep kansızlığa bağlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…