- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Egolarını lego yaparım senin delüğanlııı diyeydin keşke
O ne özgüven o.
Off hakkaten ne ego yabı değişik geldu
Oneo puhahahhaEgolarını lego yaparım senin delüğanlııı diyeydin keşke
O ne özgüven o.
Çok laubali. İlk buluşmada bu muhabbetler olmamalı. Egosu arşa değmiş. Sağlam bir tepikle kendine gelirBugun hoslandigim cocukla ilk kez bulustum . Guzel hos sohbet ettik neyse beni eve birakirken . Laf olsun diye dost var düsman var dedi bende benim düsmanim yok dedim oda ' belki benimle sevgili olursa olur' dedi . Bende ben hic cekemem ama oyle seyleri dedim ve bana oraya da oyuzden gitmedim eski tanidiklarim var seni benimle gorurlerse sana mesaj atarlar aramiz bozulur dedi bende benimde tanidigim gecmisim olan insanlar var ama ben kacmiyorum saklanmaya ihtiyacim yok dedim oda saklanmak degil ama dedi daha sonra suratim dustu beni güldurmek icin babam kasap babanla zor anlascaz dedi bende babami görursen ozaman dusunuruz dedim . Ve evime geldim bu ne densizliktir cok canim sıkıldi .
Ego değil çocukluk
O zaman topuklarınızı vura vura kaçın. Yanlış hatırlamıyorsam ilk siz eklemiştiniz zaten çocuğu. Totosu iyice tavan yapmıştır. Uğraşılmaz öylesiyle.Bende ayni seyi dusunuyorum azcik akli olsa bu lafi etmez
O zaman topuklarınızı vura vura kaçın. Yanlış hatırlamıyorsam ilk siz eklemiştiniz zaten çocuğu. Totosu iyice tavan yapmıştır. Uğraşılmaz öylesiyle.
Heyecanlıydı belki..bazen heyecanlanınca benimde saçmaladığım olur. Anlatmak istediğim yada düşündüğüm şeyin tam tersi çıkıverir ağzımdan..ikinci buluşmanızda net bir karara varırsınız. Bence acele etmeyin..
Benim aklıma iyi seyler gelmezdi
Tamam dost var düşman var ama sen nesin yani,? Silah kaçakçısı mı uyusturucu mafyası mı anladim gitti. Düşmanları da dört gözle seni mi beklicek? Sevgilisi kimmiş aa bulduk hadi mesaj atalım mi dicekler ne saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?