Bu ne özguven sanki herkes pesinde ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bugun hoslandigim cocukla ilk kez bulustum . Guzel hos sohbet ettik neyse beni eve birakirken . Laf olsun diye dost var düsman var dedi bende benim düsmanim yok dedim oda ' belki benimle sevgili olursa olur' dedi . Bende ben hic cekemem ama oyle seyleri dedim ve bana oraya da oyuzden gitmedim eski tanidiklarim var seni benimle gorurlerse sana mesaj atarlar aramiz bozulur dedi bende benimde tanidigim gecmisim olan insanlar var ama ben kacmiyorum saklanmaya ihtiyacim yok dedim oda saklanmak degil ama dedi daha sonra suratim dustu beni güldurmek icin babam kasap babanla zor anlascaz dedi bende babami görursen ozaman dusunuruz dedim . Ve evime geldim bu ne densizliktir cok canim sıkıldi .

Kizlarimiz erkeklerin pesinde oldugu icin havalanmalari normal zaten tanimak icin gorusuyorsun uygun bulursun bulmazsin.

Ne diyecegimi de bilemedim kocaman adam olmus gercekten boyle bi durum varsa bile bunun soylenmeyecegini bilmezmi insan bende eski nisanlimin arkadasini gordum oturdugumu cafede bu ne sacmalik aklim almiyo
Egolarını lego yaparım senin delüğanlııı diyeydin keşke
O ne özgüven o.

Off hakkaten ne ego ya bı değişik geldu

Çok laubali. İlk buluşmada bu muhabbetler olmamalı. Egosu arşa değmiş. Sağlam bir tepikle kendine gelir

Evet ben ekledim o yazdi onun özguveni gercekten boylesini gormemistim bahsettiği yerde benim yasadigim yer yani onun var da yokmu benim eski sevgilim
O zaman topuklarınızı vura vura kaçın. Yanlış hatırlamıyorsam ilk siz eklemiştiniz zaten çocuğu. Totosu iyice tavan yapmıştır. Uğraşılmaz öylesiyle.

Heyecanlıydı belki..bazen heyecanlanınca benimde saçmaladığım olur. Anlatmak istediğim yada düşündüğüm şeyin tam tersi çıkıverir ağzımdan..ikinci buluşmanızda net bir karara varırsınız. Bence acele etmeyin..

2 saat olmasina ragmen bir mesaj atmadi bu konudan rahatsiz oldugumu bildigi halde

Benim aklıma iyi seyler gelmezdi
Tamam dost var düşman var ama sen nesin yani,? Silah kaçakçısı mı uyusturucu mafyası mı anladim gitti. Düşmanları da dört gözle seni mi beklicek? Sevgilisi kimmiş aa bulduk hadi mesaj atalım mi dicekler ne saçma

Pesinde cok kiz varmis kizlar bana dusman olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…