- 19 Temmuz 2015
- 94
- 36
- 3
- Konu Sahibi Durgunperi
-
Memuriyet istemiyorum dört yıl yaptım hiç mutlu etmedi. Hemşirelik içinde farklı düşüncelerim var. Şuan tek sıkıntım alışma evresiNeden intibak almadınız hemde memuriyetinize devam ederdiniz
Notlar çok fazla ve yazmadan öğrenemeyen bir yapım var. Günde 40 50 sayfanın özetini çıkarıyorum 10 dersin. Bana zor geleni de bu :))Öğrencilik gibisi var mı ya?
İki tane kafa dengi bul ohh mis gibi gelir okul hayatı, not tutmak falan :)
3 yılda hiç mi alışamadın? O korku çok sinir ediyor beni ya ne hayaller kurdum ne heyecanla başladım ben oysakioff aynıyız sanırım öğrenci hayatı bana göre hiiç iyi değil 3 sene olddu hala alışamadım ayaklarım geri geri gidiyo okula giderken sürekli bi korku endişe yaratıyorum kendi kendime yapabilir miyim ne olucak ben burda ne yapıcam diyip duruyorum kuruntu yapıyorum
Öyle yapıyorum canım ipin ucunu bırakırsam hiç tutamam sonra. Aşarım değil mi alışırım? Birden düzen değişince afalladımZamanla alışırsın, tek yapman gereken sıkıldıkça yayılmak yerine ders çalışmak olsun, kendini zorla gerisi gelir
25 yazmıştım :)yaşın kaç?
görmemişim kusura bakma. 25 yaş aslında çokda geç değil ama benim için zor gelmişti mesela o yaşlarda okumak. bide memurken bilmiyorum nasıldı ruh halin ama artık çalışıyorum para kazanıyorum moduna giriyorsun bi rahatlama geligyor insana. ondan çıkıp öğrenciliğe geçmek zor olmuştur.25 yazmıştım :)
Öyle yapıyorum canım ipin ucunu bırakırsam hiç tutamam sonra. Aşarım değil mi alışırım? Birden düzen değişince afalladım
Gerçekten memuriyette bir alışmışlık olmuş bende. İşten çıkıp evime geliyordum sorumluluğum olmuyordu. Şimdi dersler zor eve saatlerce dersten çıkıp geliyorum ve bir yığın not beni bekliyor. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorumgörmemişim kusura bakma. 25 yaş aslında çokda geç değil ama benim için zor gelmişti mesela o yaşlarda okumak. bide memurken bilmiyorum nasıldı ruh halin ama artık çalışıyorum para kazanıyorum moduna giriyorsun bi rahatlama geligyor insana. ondan çıkıp öğrenciliğe geçmek zor olmuştur.
Allah yardımcımız olsun sınav stresleri zorAlışırsın ama önce kendini alışacağım diye ikna etmelisin. Napacağım, bu böyle gitmez, alışamam gibi düşünceleri sil kafandan. Yeni ortam yeni dersler bir çok şey değişti afallaman normal ama kendini bırakma. Bende bu sene alan seçtim dersler değişti, sorumluluklar arttı sınav yaklaştı bi değişiğim ama ipin ucunu bırakmamak lazım , bıraktın mı kaçıyor
Evet bu konuda haklısınız birazda zorlaştıran yazma kısmı oluyor yeni şeyler bulmam lazim teşekkür ederim :)Ben hem çalışıp hem yüksek lisans yaptım. Ilk başta neden diyorsun. Ama sonra alisiyorsun. Üniversiteye giriş sınavında o kadar çalışsaydim daha iyi yerlere gelirdim. Sadece yüksek lisans bitti. Daha ilerle güzel olur. Sürekli yazmak yerine oku. Yoksa yazmak çok sıkıcı yaa. Yeni yöntemler bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?