Kızlar size çok teşekkür ederim .Fatma seninle doğum tarihimiz hemen hemen aynı olacak galiba ama benimki hiç düşmedi daha...:ecrin_bebek:Ne yapıp edeceğimi şaşırdım artık elimde soda şişesiyle geziyorum resmen. Bir yerde rahim açılırken mide problemleri yaşanabileceğini duymuştum...
Arkadaşlar merhaba;
ben 37. haftaya girecek anne adayıyım.Hamileliğim boyunca bir kere bile mide problemi yaşamazken 1 haftadır yanma, ağrı ve bo:emir_boğazımı yakacak şiddette ağzıma su geliyor. Uyku denilen şey kalmadı artık . Bebeğim artık doğacak bu da nerden çıktı????
Bende de uykusuzluk var 30 haftalık hamıleyım. gunduz de tam tersı cok rahat uzanıp uyuyakalabılıyorum
canim cok normal sanslisin ki 37. haftada baslamis . Benim 22. haftada basladi . dr sordum , cok normal oldugunu . bebek buyudugu icin mide borsuna baski yaptigini . bir cesit reflu gibi yani .. Dr ilac verdi ama ben kullanmadim . cokta dayanilmaz olmuyor . sut icince geiyor . dr sor ilac verecektir . mide ilaci hicbir zarari yok .
kıyamam seninde az kalmış sabret uykusuzluk son zamanlarda tavan yapıyor.. Ne güzel ki gündüz uyuyabiliyorsun tadını çıkar... Ben uyku manyağı biri olarak hamile olduğumdan beri günde 3 saatlik uykuylayım ama kendimi gene de zinde hissediyorum.... Bu uykusuzluk allahın alışmamız için bize verdiği bir deneyim olarak düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?