• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi?

Sen hayatında dert görmemişsin...
Sana tavsiyem, bu topicte biraz dolaşman...
İnsanların nelerle mücadele ettiklerini, nelerle uğraştıklarını görmelisin bence..
Sonra yazını tekrar incele, ne demek istediğimi anlayacaksın..

Sizin derdiniz yok sanirim doktora gozukmelisiniz sizi insan yerine koyup takilmis kendinizden buyuk biri o cocuk muamelesi yapamazsiniz alayim demis ama siz onu asagiliyorsunuz evinizde oturmaya yer yoktur iki kumas icin servet verirsiniz aman ya acilen tedavi olun bence

yani ben rezil olma konusuna şaşırmadım açıkcası bu zihniyetteki birinin arkadaşların da bu şekilde olma ihtimali yüksek olduğundan rezil olmuş olabilir

Bir önceki konunuzda da "sözde" (!) sevip aşık olduğunuz kişiyi maddi durumu yetersiz olduğu için bıraktığınızı, tekrar barıştığınızı ama tam "bunun hala parası pulu yok ki" diye adama ikinciye kazık atmaya uğraşırken evli olduğunu öğrendiğinizi filan yazmışsınız...

Sanıldığının ve söylendiğinin aksine Allah'ın sopası var, 'kendine gel' diye sizi iyi bir silkelemiş ama mesajı almaya niyetiniz yok belli ki. Yine bir insanı maddi durumu ile tanımlamaya hiiiiç utanmadan, ailenizin de sizin gibi düşündüğünü belirterek bir de bizlerden destek bekliyorsunuz. Hem ayıp, hem günah, hem de insani değil.

Sizi de, sizi yetiştiren ve hala kibriyle burnundan kıl aldırmayan ailenizi de Allah islah etsin...

ben senin yazdığın kadarından yola çıkayım; ben yazdıklarından ortada bir tuhaflık olduğunu düşünmüyorum.
ama bir yandan da seninde söylediğin gibi ise yani para durumu belki

''sen o kadar parayla alamadıysan bunları ben alayım bari'' demek istemiş olabilir.

açıkçası rezil olmak gibi bir durum olamaz.
çünkü orada ki arkadaşların yazan kişiyle aranda olanları bilemez ki.
yani senin yorumladığın gibi yorumlayacaklarını zannetmem.
takma kafana

yorumunuza katılıyorum ,maddiyatınızı bildiği için ,alma imkanın olup bunlar benim olmalı diye yazınca oda öyle bir yorum yapmış alamadıysan ben alayım diye...

Back
X