• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi?

Derde bak derdeee :-/ amansız hastalıklarla basedenler,kocası tarafindan dolandırılanlar,aldatılanların yanında ınsan nasıl yazar bunu dert dıye!madem cok alıcak paran var al iste daaa,ne paylasıyosun orda burda bırılerınden medet umar gıbı...
Ayrıca madem cok samımı degılsınız ve kadının yaptıgı ufak bı esprı bıle batıcaktı eklemeseydın ya da arkadaslık talebını kabul etmeseydın.lısteyı kabartmak ıcin aynı kopruden gectıgın ınsanı bıle ekledıysen bu gıbı durumlara da hazırlıklı olmalısın

ne kadar basit şeyleri sorun haline getirebiliyosunuz...
kendince şaka yapmış ne var bunda...
geçindiği paradan girip,eskiyen elibiselerini dağıtmanı sayman o kadar çirkin ve yersiz ki...

Ailece oturup bu konuyu kritik etmişler:ssz:

Evet kuzum rezil etmiş seni en kocamanından bir kese kağıdı tak suratına öyle gez..Mazallah bir tanıyan olur :9: Heyy yumurtaya can veren Rabbim..

s.a benım facebookta dayımın karısının akrabası eklıydı. reeldede tanıdıgım ıcın eklıydı ama 3 yıldır goremıyordum kendısını.
kendısı pek nette takılan biri degıl fazla
neyse konuma doneyım..
ben gecen gun bır resım paylaştım. resımde zımbalı elbıseler vardı 3 tane
altınada bunlar benım olmalı yazıp paylaştım arkadaslarım gorsun dıye.
bu uzaktan akraba kadında
'cokmu begendın begendıysen sana alayım' yazmıs
6 saat sonra gordum tum arkadaslarım gormustur rezıl etti benı.
bende ozelden mesaj attım engelledım derdı ne bunun?
amaç ne? yanlış anlamayın ama kucumsemek ıcın demıyorum. gecındıgı parayı ben bılıyorum
onun gecındıgı kadar ben kıyafete para verıyorum ve kımsenınde kalbını kırmam.
eskıyen kıyafetlerımı hep dagıtırım.
nıye boyle yazdı durduk yere cok merak edıyorum.

bunda bir art niyet yok, kötü birşey yazmamış ki? "Geçindiği parayı biliyorum! ben onun geçindiği kadar kıyafete para veriyorum" cümleniz hoş olmamış asıl kötü niyetli gibi bu gözükmüş kusura bakmayın sanki küçümsemişsiniz.

ezik o ezik bakma sen ona, seni kıskanmış belliki çekememiş...
bak güzelim şimdi en yakın avm ye git ve o eziğe haddini bildirir miktarda alışveriş yap..
son zamanların rekoru olsun...tamam!!:ssz:

konu saçmalığını hala koruyor bu kadar insan
yok bişi diyo hala rencide oldum diyorsunuz.
sorunu çözüyorum arkadaşım
ekranın en üstünde sağ köşede X işareti var.
oraya 1 sefer tıkla
tamammmm sen biz ne desekde sen hala anlamadınızmı diyorsun
problem çözülmüş olur.
herkez rahatlar.

İnsanların geçindiği parayı dillendirmeniz çok saçma, akrabanız size espri yapmış kendince, ben bir art niyet göremedim ancak sizde art niyet olup olmadığı tartışılır..

inanamadım bu konuya ya kanım dondu yani yazmaktan alıkoyamadım kendimi:53:
kuzum sen iyi misin o kadar yorumun üstüne bi de hala niye böyle yaptı ki acaba diyosun hey allahım akıl fikir ver ya
yazık kadıncağıza üzüldüm valla bi de yazdıklarına dikkat et demişsin bidaha şok:53:
nasıl bir komplekstir bu sen herşeyi parayla mı ölçüyosun hadi küçüksün cahilsin dicem ailen de aynı
yazık valla yazık sizin gibilerle karşılaştırmasın allahım..

Aleyküm selam :3:
Kendince şaka yapmaya çalışmış bence
Sen gurur meselesi haline dönüştürmüşsün
Selam vermediğin kişiler face de kanki canki oluyo ya buna bitiyorum bende
Sende bunu kaldıramıyosan samimi olmadıklarını ekleme

s.a benım facebookta dayımın karısının akrabası eklıydı. reeldede tanıdıgım ıcın eklıydı ama 3 yıldır goremıyordum kendısını.
kendısı pek nette takılan biri degıl fazla
neyse konuma doneyım..
ben gecen gun bır resım paylaştım. resımde zımbalı elbıseler vardı 3 tane
altınada bunlar benım olmalı yazıp paylaştım arkadaslarım gorsun dıye.
bu uzaktan akraba kadında
'cokmu begendın begendıysen sana alayım' yazmıs
6 saat sonra gordum tum arkadaslarım gormustur rezıl etti benı.
bende ozelden mesaj attım engelledım derdı ne bunun?
amaç ne? yanlış anlamayın ama kucumsemek ıcın demıyorum. gecındıgı parayı ben bılıyorum
onun gecındıgı kadar ben kıyafete para verıyorum ve kımsenınde kalbını kırmam.
eskıyen kıyafetlerımı hep dagıtırım.
nıye boyle yazdı durduk yere cok merak edıyorum.
Ahahahahh çok komiksin ya latife yapmış kadıncağız
şaka yapmış birde üstüne suçluyorsun çok ayıp
asıl rencide olan o küçümsenende o
bir laf vardır
dağ dağa küsmüş öteki dağın haberi olmamış
çok ayıp konuşma tarzın yaşın kaç senin ya ayyyyy çok güldüm :60: :60: :60:

cok buyuk dertmis hakkatenn.....!!!
siz kadini tanidiginiz halde davranislarinin sebebini cozemiyorsaniz biz nerden bilelim ayoll

insan facebookunda olan insanlardan utanmamalı..

bence siz attığınız mesajla kendinizi çoktan rezil etmişsiniz , bizim birşeyler söylememize gerek yok ssz

bu bugün okuduğum bilmem kaçıncı saçma-komik-kırıcı ergen konusu.. yaz okulları zorunlu olsun nolur :27:

sen fb'da birşey paylaşıyorsan altına gelecek olan yorumlara da hazır olacaksın.. eminim o (senin kıyafet paran kadar geliri olan kadıncağız) sana iltifat etse aylık geliri hiç gözüne batmayacaktı..

Sizin kıyafet parası diye harcadığınız parayla yaşamını sürdürüyor diye siz,yani sen üstünsün o altsınıf insan kategorisinde mi değerlendirmeli.size yani sana göre öyle olmalı,olmak zorunda.sizin gb insancıklar bu dünyada refah içinde yaşasa da öte dünyada kibirlenmekten dolayı azap içindeler.sen böyle devam et ama ben ya da benim gb adalet sahiplerinden sana yandaşlık yapıp,günahına ortak olmamızı bekleme...

Sizin kıyafet parası diye harcadığınız parayla yaşamını sürdürüyor diye siz,yani sen üstünsün o altsınıf insan kategorisinde mi değerlendirimeli?size yani sana göre öyle olmalı,olmak zorunda.sizin gb. insancıklar bu dünyada refah içinde yaşasa da öte dünyada kibirlenmekten dolayı azap içindeler.sen böyle devam et ama ben ya da benim gb. adalet sahiplerinden sana yandaşlık yapıp,günahına ortak olmamızı bekleme...unutmadan ben size soruyorum: bu ne şimdi???...

Son düzenleme:
Sayın ergenegussss

bundan sonra fb ekliyeceğin kişileri kendi statüne göre eklersen kırılmış incinmiş vs olmazsın....!!!
ayrıca kadın incelik yapmış
amaaaaaaaaaa
senin kafa madeni parayla örülü olduğundan anlamaman normal....:ssz:

Back
X