• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi?

Dur tahmin edeyim senin asıl sinirlendiğin mevzuyu...
Bahsettiğin kadıncağız asortik değil, daha ziyade "gariban tipli."
Hani olur ya imkanlarından ötürü teknolojiden biraz uzak, internetle yeni tanışmış, webcamden fotoğraf çekip profil resmi yapan, yorum yaparken kelimeleri düzgün yazmayan, genelde orta yaşın üzerinde insanlar...
Akraban yukarıda tasvir ettiğim kriterlerde, yada ona yakın bir insan. Arkadaşların da yorumu görünce kadının profiline baktı. Yada sen baktılar mı acaba diye düşündün.
Gördüler rezil oldun değil mi? Tüh tüh..
E sen prensessin öyle bir kadın nasıl sana bu tarz bir yorum yapar değil mi (!)

Çok haklısın. Bu fakirler de hiç haddini bilmiyor tatlım. :50:

insnaların ne emdesi bekliyorsun ki. Kötü kadın ezik parası yok bide sana elbise mi alacaktı diyelim. Cidden hiç sıkıntın yok galiba konu açmışsın. Bİr de şeyi merak ediyorum onun yerine senin sınıfından zengin biri aynı yorumu yazsaydı tepkin ne olurdu

anamada laf soyledınız ya bırsey demıyorum

anana laf söylüyorum evet,seni sakinletirip,doğruyu göstereceklerine,seni daha kışkırtmışlar:50:

ne varmış söylenen lafta,beğendiysen alayım:ssz:

ne şekilde rencide edildin.hem diğer arkadaların kadının malii durumunu ne biliyor ki:34:

Siz, beğendiğiniz elbiseler için ''bunlar mutlaka benim olmalı'' gibi hevesli şeyler yazınca o kadın da beğendiysen alayım sana demiş anladığım kadarıyla. Bu yorumda sinirlenmeye sebep olacak şey ancak sizin o kişiye olan hisleriniz olabilir. Herhalde uzak ve kendinize denk görmediğiniz bir akraba. Aslında gözünüzde o kadar değersiz biri ki onun size istediğiniz bir şeyi alabilecek olması düşüncesi bile sizi sinir ediyor. Bu kadar sinirli olmak hiç iyi değil. Hayatın binbir türlü hali vardır. İnsanlar dönmedolap misali; bir aşağıda, bir yukarıda. Hayal etmesi zor geliyor olabilir size ama sahip olduğunuz herşeyi kaybedebilirsiniz. Siz de birilerinin eski kıyafetlerini giymek zorunda kalabilirsiniz ve yine siz, kibirli insanlar tarafından '' yaa bu fakirler niye yaşıyor yaaa?'' tavırlarına maruz kalabilirsiniz.

Son düzenleme:
Derdin bu olsun ay :1: Bence abartıyorsun bu kadar büyütülecek bir şey değil; hele bir de altına "yazdıklarına dikkat et" yazılacak kadar hiç değil. Sanal ortamda yazılanlar bazen yanlış anlamalara sebep olabilir. Rahatsız olduysan kimseye bi şey demeden direk o resimleri de o akrabanın yorumunu da siliverseydin.

anana laf söylüyorum evet,seni sakinletirip,doğruyu göstereceklerine,seni daha kışkırtmışlar:50:

ne varmış söylenen lafta,beğendiysen alayım:ssz:

ne şekilde rencide edildin.hem diğer arkadaların kadının malii durumunu ne biliyor ki:34:

ailece tanıoz normalde ıyı bırıydı nıye boyle bırsey yazdı

o kadar basit şeyleri kafaya takıyorsunuz ki
ne diyeyim Allah kötülerle karşılaştırmasın da bugününüzü aramayın:31:

Alsa ne olacak onu anlamadım ben? Neden ben onun kazandığını sadece kıyafete veriyorum diyorsunuz? Anlamadım segmentleriniz mi farklı? Arkadaşlarınız sosyeteden sanat camiasından olsa bile aynı şeyi düşünmezler emin olun buna.

bi arkadaş yazmış kemancı vardı o aklıma geldi diye. aynen banada kemancının konusunu okuyorum gibi geldi :ssz::ssz:

ya siz kaç yaşındasınız? ergenlikte falansınız sanırım yada daha çıkamamışsınız... kusura bakmayın ama olgun birinin yazıları değil bunlar... burdan bakıncada inanın şımarık ailesinin gazıyla daha da şımartılmış ve ne kadar saçma ki birde kendini bu konuda haklı gören biri olarak görünüyorsunuz... siz ciddisiniz değil mi?

Son düzenleme:
o doğuştan haksızdı zaten ve sen osun galiba hiç şaşırmam yazdıkların konuşma tarzın aynı onun gibi :34: sana yazılan msjda gayet normal senin arkadaşlarından biri yazsaydıda böyle tepki verirmiydin acaba :ssz:

Arkadaşım herkes biyerleriyle güler böyle bana göre saçma sapan püsür konulara..hiçmi idrak edemiyosunuz ya millet ne sıkıntılarla dertlerle boğuşuyor.sizinki resmen şımarıklık..yok onun parası bunun turası.birazcık empati kurmayı bil.bukadarda aşşağılayıcı konuşma derim ben.

Arkadaşım herkes biyerleriyle güler böyle bana göre saçma sapan püsür konulara..hiçmi idrak edemiyosunuz ya millet ne sıkıntılarla dertlerle boğuşuyor.sizinki resmen şımarıklık..yok onun parası bunun turası.birazcık empati kurmayı bil.bukadarda aşşağılayıcı konuşma derim ben.

eger suclu bensem tmm bırsey demıyorumm. moralım bozuldu ıyı geceler

"Beğendiysen alayım sana" ben bunda hiçbir art niyet görmedim..aksine komşulukların akrabalıkların öldüğü bi dönemdeyiz ve senin uzaktan akraban seni mutlu etmek istemiş...ne kadar hoş bi tavır, sizdeki neyin kibri anlayamadım.

bende merak ediyorum ama yaşını yazmaya niyeti yok galiba.. burda değilmiş numarası yapıyor ama konuyu okuduğunu alttan görebiliyoruz... :52:

burda magdur olan benım o benı rezıl ettı sız bana sarıyorsunuz

pardon ama neden mağdursunuz...sizden alt seviyede maddi durumu olan birinin size espri yapması mı mağdurluk sebebi...
kendinizi çok yüksek görüyorsunuz...kusura bakmayın ama acıdım size şuan...
ne o kadının kullandığı cümlede bi anormallik var, nede espride bi manidarlık var...tamamen esprı mahiyetinde yazılmış tatlı bi şaka...ama siz çok zengin olduğunuz için, ve o kadının geçindiği parayı sırf kıyafete verdiğiniz için, o seviyedeki insanların esprilerini kendinize layık görmüyorsunuz....allah büyüktür güzelim...
gün gelir o kadının geçindiği paranın yarısını bile bulamayacak duruma gelebilirsin...
asla hakir görme kimseyi...
yazıktır...

Back
X