• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi ???

valla aynen oyle canim hem de aldatildiim kiz da beni biliodu bu arada kizin da haberi vardi. ben o donem en buyuk hatayi surekli arayip bi tarafina kaldirmakla yaptim. agladim sizladim evinin oraya gittim annesini bile aramistim salak gb. sonra bundaki havalari bi gorseydin ben obsesif eski sevgili oldum o beni aldatip ayrilmakla hakliymis havasina burundu dusun!!! en guzeli tatile de gitcekmissin git keyfini cikar. eglen gez cos canim!!!
ayy sorma bende ulaşamasaydım mahallesine gidecektim salak gibi :KK12::KK12:

kötü olmuş inşallah benim öyle bişey çıkmazzz :KK43: bence de keyfini çıkartayım:63:

ayy sorma bende ulaşamasaydım mahallesine gidecektim salak gibi :KK12::KK12:

kötü olmuş inşallah benim öyle bişey çıkmazzz :KK43: bence de keyfini çıkartayım:63:
insalla canim insalla biz hayatimizdaki kotu orneklerden dolayi bole kurgu yapiorsdur umarim gercekten bi problem vardir ve cozmeye calisiodur ama yine de en kotusune hazirlikli olmak her zaman daa iyidir

Isi gucu derdi olsa deger verdigi insani arar hayatim boyle boyle bi durum var meraklanma der. Seninki bariz sallamiyor.
Benim eski de guya hastaydi telin sarji bitmisti, hastanede serum yemisti megersem obur kizla yemekteymis. Bi'de hastayim sen de nasil oldun diyecegine ulasamadim diye trip atiyosun demisti:D

bence aramamalisin bir daha canim... Ayrica erkek hangi yasta olursa olsun herzaman cocuk gibiler malesef

Sen yazınca yazmamalar..
Ama Watssap a faceye girmeye devam etmeler
bela sıkıntı var numaraları
Telim bozuldu yok işim var ayakları...

Sanırım tüm kızlar olarak bunların ne manaya geldiğini biliyoruz.
Biri var kesin .Bitirecek yakın zamanda da

Maalesef daha iyi bir alternatif bulmuş ve seni kendinden soğutmaya çalışıyor. Ama neden bir şey yoktu ki diye düşünme, bazı erkekler sorunlarla yüzleşmek yerine direkt alternatiflere yönelirler. Ne yazık ki sevgilinin davranışlarından sana karşı duygusal manada pek bir şey hissetmediği ortada. Arama, yazma, takibi kes. Bir süre sonra arar zaten seni saçma sapan bahaneler öne sürer buradan da alternatif kişi ile işlerin yolunda gitmediğini anlarsın zaten.

Mantıklı düşünmekte yarar var.

Erkekler ve kendilerini çok gizemli sanmaları... Saçmalık. Sevgilisinden önce gelecek kadar ne sorunmuş bu? 2 dk arayıp haber veremeyecek kadar. Bir de telinin bozulduğunu söylemeye tenezzül etmemiş bile. Görgüsüz.

O senden ayrılmadan sen ondan ayrıl, ergen bozuntusu sinirlerimi zıplattı bak.

insalla canim insalla biz hayatimizdaki kotu orneklerden dolayi bole kurgu yapiorsdur umarim gercekten bi problem vardir ve cozmeye calisiodur ama yine de en kotusune hazirlikli olmak her zaman daa iyidir
inşallah bakalım neler olacak hala bir dönüşü olmadı ama whatsaplardan çıkmıyor o_O
anlatmadığın bişeyler olabilir mi sevgili konu sahibi?
hayır zaten olsa şundan şundan dolayı olabilir derdim bir şey olmadığı için şaşkınım zaten:KK14:
Isi gucu derdi olsa deger verdigi insani arar hayatim boyle boyle bi durum var meraklanma der. Seninki bariz sallamiyor.
Benim eski de guya hastaydi telin sarji bitmisti, hastanede serum yemisti megersem obur kizla yemekteymis. Bi'de hastayim sen de nasil oldun diyecegine ulasamadim diye trip atiyosun demisti:KK70:
inanmıyorum :eek: yazık ediyorlar :KK43:

bence aramamalisin bir daha canim... Ayrica erkek hangi yasta olursa olsun herzaman cocuk gibiler malesef
Gerçekten sıkıntıda olabilir. Sabredip bekleyin bakalım.
gerçekten sıkıntısı olan insan nasıl whatsaplarda olabiliyor bende bunu anlamıyorum çok saçma :KK43:

Seven adam ne yapar eder o geceyi sabah etmeden telefonun bozulduğunu,sabah tamire götüreceğini ve merak etmemeniz konusunda kısa bir bilgi verirdi.Yorumları okumadım ama benim burda gördüğüm tek şey sevgilinizin size olan sevgi 'az'lığı.
aynen öyle hiç yoktan bilgisayardan faceye girip mesaj atabilirdi insan yeter ki ulaşmak istesin :KK43:

Sen yazınca yazmamalar..
Ama Watssap a faceye girmeye devam etmeler
bela sıkıntı var numaraları
Telim bozuldu yok işim var ayakları...

Sanırım tüm kızlar olarak bunların ne manaya geldiğini biliyoruz.
Biri var kesin .Bitirecek yakın zamanda da

aynen çok saçma :KK12:
Maalesef daha iyi bir alternatif bulmuş ve seni kendinden soğutmaya çalışıyor. Ama neden bir şey yoktu ki diye düşünme, bazı erkekler sorunlarla yüzleşmek yerine direkt alternatiflere yönelirler. Ne yazık ki sevgilinin davranışlarından sana karşı duygusal manada pek bir şey hissetmediği ortada. Arama, yazma, takibi kes. Bir süre sonra arar zaten seni saçma sapan bahaneler öne sürer buradan da alternatif kişi ile işlerin yolunda gitmediğini anlarsın zaten.

Mantıklı düşünmekte yarar var.
evet malesef bende öyle hissediyorum :KK43:

herşey güzeldi bir de güvenmiştim yaniii :KK34:

Boşver ne kadar peşinden koşarsan o kadar bir tarafları kalkıyor bu versiyonların. O seni aramadığında sende arama uğraşma eğer istiyorsa o ilişkisine sahip çıkacaktır. Ama sen aradığın sürece bitmiş olan ilişkiyi süründüreceksin o kadar. Ne olduysa oldu sen önüne bak bu kadar rahat yani senin düşüncelerini umusamıyor sen istersen meraktan geber. Tatlım hiç üzme kendini gerçekten değmiyor.

bir gelişme yok mu madem işleri var sabah erken kalksın konuşun bir açıklama yapsın ne saçma.

bir gelişme yok mu madem işleri var sabah erken kalksın konuşun bir açıklama yapsın ne saçma.
ay yok hala ne arıyor ne soruyor şaka gibi :eek: hele de o mutlaka bir açıklama yapar yada arardı böyle biri değildi :KK43:

Erkekler ve kendilerini çok gizemli sanmaları... Saçmalık. Sevgilisinden önce gelecek kadar ne sorunmuş bu? 2 dk arayıp haber veremeyecek kadar. Bir de telinin bozulduğunu söylemeye tenezzül etmemiş bile. Görgüsüz.

O senden ayrılmadan sen ondan ayrıl, ergen bozuntusu sinirlerimi zıplattı bak.
aynen ben arkadaşını aramasam tüm gün ölecektim meraktan salak gibi :KK43:

Başkasını bulmuş olabilir bir yedek vs
evlilik planlıyorduk yakın zamanda ailelerde biliyor yaptığı iş mi yaaaa
Boşver ne kadar peşinden koşarsan o kadar bir tarafları kalkıyor bu versiyonların. O seni aramadığında sende arama uğraşma eğer istiyorsa o ilişkisine sahip çıkacaktır. Ama sen aradığın sürece bitmiş olan ilişkiyi süründüreceksin o kadar. Ne olduysa oldu sen önüne bak bu kadar rahat yani senin düşüncelerini umusamıyor sen istersen meraktan geber. Tatlım hiç üzme kendini gerçekten değmiyor.
yok şu an ben bir şey yapmıyorum zaten ama akşam sürekli onu çevrimiçi görmek sinirlerimi bozdu kendimi zor tuttum :KK43:

Benim eski de guya hastaydi telin sarji bitmisti, hastanede serum yemisti megersem obur kizla yemekteymis. Bi'de hastayim sen de nasil oldun diyecegine ulasamadim diye trip atiyosun demisti:KK70:
ya bide bole yuzsuzluk yapip uste cikmazlar mi o zaman daha cok cildiriorm valla ya

Back
X