• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi ???

ilgilenme yazma yokmuş gibi davran en mutlu fotolarını göreceği yerlere ekle, umursamamanın hazzı paha biçilemez vuhhhuuu

Ya canım hala sorunumuz yoktu diyorsun.Demekki varmış bir şeyler şimdi bunu düşünmenin sırasımı ? Ağlayıp sızlamayı bırak ve acilen toparlan.Her yerden engelle yada mutlu mutlu fotoğraflar paylaş ki görsün.Eğer içim sogusun dersen o chat sitesinden konuş.Çok uzak bir yere buluşma ayarla ve tabikide gitme.Sonrada telefonuna o kişinin sen olduğunu belirten bir mesaj at.Sinirli veya üzgün bir mesaj değil.Gayet eğlenmiş ve umursamaz bir mesaj.Seviyordu,ilgiliydi diye düşünme.Bazen yıllardır hayatımızda olan insanları tanıyamıyoruz 7-8 ay ne ki ?

Yaptım dediğiniz gibi sahte hesap açtım anında cevap verdi :KK43:
ne yazdı pekı bız kız arkadasımla sevıglısnı(aynen boyle cok ıslerım var senı musaıt olduygumda ararım dedı 1 hafta haber yokda ama bey efendıu faceler fılan gezıyordu) boyle bır oyuna getrdık adam 1 gun sonra elınde cıceklerle goruse geldı ya taby yenı kızla tanıs oldugunu dusunuyor bırde dusun kıza(arkadasıma ) yurtdısındaym 1 ay ordayım soylemısdı offfff...

Yedi ayda gerçek yüzünü görmüşsün işte artı evlenecektik demenin anlamı yok. Bana kalırsa intikam almak insanı daha da hırslandırıyor ve onunla yazışıp daha da asabını bozmana gerek yok.
Canın cehenneme gerizekalı de. Ağla, üzül falan ama mesajlar döşemen veya onunla yazışman sana zarar verir uzun vadede. İleride onu unuttuğunda bir aptal için amma saçmaladım diyorsun.
Üzül, ağla, arkadaşlarınla görüş. Ama onu takip etmeyi bırak.
Ne halt yerse yesin.
Ne mal olduğunu görmüşsün. Bir cacık olmazmış bu adamdan şanlısın ki yedi ayda gördün..

Henüz sadece tanıştık işte bir De çok memnun oldum başka resmin var mı seni görmek isterim falan diyor yazık yaa:110:
Buluşmaya kadar getirir miyim konuşmayı bilmiyorum o kadar ofkeliyim ki ona :cry:degmezmis gerçekten de :KK34:

Ya canım hala sorunumuz yoktu diyorsun.Demekki varmış bir şeyler şimdi bunu düşünmenin sırasımı ? Ağlayıp sızlamayı bırak ve acilen toparlan.Her yerden engelle yada mutlu mutlu fotoğraflar paylaş ki görsün.Eğer içim sogusun dersen o chat sitesinden konuş.Çok uzak bir yere buluşma ayarla ve tabikide gitme.Sonrada telefonuna o kişinin sen olduğunu belirten bir mesaj at.Sinirli veya üzgün bir mesaj değil.Gayet eğlenmiş ve umursamaz bir mesaj.Seviyordu,ilgiliydi diye düşünme.Bazen yıllardır hayatımızda olan insanları tanıyamıyoruz 7-8 ay ne ki ?
Yedi ayda gerçek yüzünü görmüşsün işte artı evlenecektik demenin anlamı yok. Bana kalırsa intikam almak insanı daha da hırslandırıyor ve onunla yazışıp daha da asabını bozmana gerek yok.
Canın cehenneme gerizekalı de. Ağla, üzül falan ama mesajlar döşemen veya onunla yazışman sana zarar verir uzun vadede. İleride onu unuttuğunda bir aptal için amma saçmaladım diyorsun.
Üzül, ağla, arkadaşlarınla görüş. Ama onu takip etmeyi bırak.
Ne halt yerse yesin.
Ne mal olduğunu görmüşsün. Bir cacık olmazmış bu adamdan şanlısın ki yedi ayda gördün..

haklısınız ama işte insan birden dumur oluyor o kadar güveniyosun evlilik olanı yapıyosun bide bulustuktan sonra harika bir şekilde ayriliyosun ama bir anda hayatından çıkıp gidiyor :KK43:
nasıl öfke kusmak istiyorum anlatamam

haklısınız ama işte insan birden dumur oluyor o kadar güveniyosun evlilik olanı yapıyosun bide bulustuktan sonra harika bir şekilde ayriliyosun ama bir anda hayatından çıkıp gidiyor :KK43:
Hak edecek yada bunu anlayacak mı sizce?
Ayrıca ayrılık sonrası uzun uzun sinirlendiğini, kızdığını anlatsan ne olacak?
Buna önem verse, sen, üzmek istemezse insan gibi ayrılırdı, sana bunu yaşatmazdı değil mi?
Anlamayacak. Sen o umursamazlığına daha delireceksin.
Emin ol şu an duvar olursan ileride daha çok canını acıtırsın.
Kendinden düşün. Terk ettiğinde birini adam sana sürekli acıklı duyguları yada ona yaşattıklarını anlatan mesajlar atsa, yada sürekli küfretse daha da soğumaz mısın? Ama ayrıldığında peki deyip kaybolan adam mı daha soğutur?
Birincisi dimi. Şu an sen o birinci gibi davranıyorsun işte.
Adam sana en kibar tabirle şerefsizlik yapmış. Böyle utanmaz bir adamı hangi sözle pişman edersin? Hangi cümlen ben de harbi adiyim dedirtir? Hiç biri. Utanması olan yapmaz.
Sessiz olmalısın.
Üzüntünü yaşa ama artık mesaj atma, uğraşma. Bırak zamanla anlasın ne boş bir adam olduğunu.
Pişman eden ancak zaman olur öyle adamı senin üç beş kelimen değil.
Tek önerim sessiz olman ve üzüntünü kendi içinde yaşaman ona ve çevrene çok yansıtmaman. Acımadı ki acımadı ki diye gez. Güçlü olursan intikam alırsın.

Bunumu dert ediyorsun.. salla gitsin. Cok onemseseydi seni ulaşırdı herr türlüü.. sen şimdi ceptesin onun cevirdigi isler yolunda gitmezse sana döner merak etme akıllı ol ikinci plana simdiden atarsa ve sende buna göz yumarsan daha neler yapmaz ki

Ne yapıyorsan yap ama tek kelime söyleme,kayıplara karış. Her katil öldürdüğünden emin olmak ister geriye bakar meraktan. Elbet sessizliğin merak uyandıracaktır o zaman da tek kelime etme kayıplara karış hiiiç intikamla laf sokmayla uğraşma değersizleştiğine değmez

iste insan icindeki o kini o hirsi cikarmak istiyor dusunduyunu soylemek istiyor bende oyle biriyim amma su anda artik sakinlesmen lazim nasil biri oldugunu gordun artik bin sukur nisan olmadan once gordun ayran gonulluymus iste yada iste cok kisa surede karisindaki ona merkasiz geliyor malesef amma gunumuzde boyle tipler cok tatilinde git arkadaslarinla gorus eve kapatma kendini birde artik face telefonda hepsinde engelle birde orda bura gezip tekrar sana donmesin cunki bu tpler genelde boyle yapiyorlar ve bir gun hetda karsinda timsah goz yaslari bile tokup af diler cok gorudk boylelerini simdi sen bos verb unutdukdan sonra o havalardan cikicak merak edicek bu kiz neden beni boyle cabuk unutdu ee gercek filmde ondan sonra baslaycak o yuzden engelle onu her yerde

ah kızlar ah :KK14:

sahte hesap açtım konuşmaya başladım demiştim ya ben konuşmayı gayet güzel devam ettirdim ve bizimki de bir güzel oltaya geldi :eek:

(onun tanımadığı bir arkadaşımın resmini koydum arkadaşımında haberi var tabiki) koyduğum resimdeki kızı bir beğenmeler , bir iltifatlar, kibarlıktan kırılmalar , bir an önce görüşelim demeler neler neler bir görseniz :KK35:

bende konuyu eski sevgililere getirdim en son ne zaman hayatında biri oldu neden bitti gibi şeyler sordum yazdıkları beni şoke etti ;

ilişkisinin yeni bittiğini ayrılmak istediğini söylediğini karşılıklı anlaşarak ayrıldığını , hal ve hareketleri giyimi kuşamı bana uygun değildi vs gibi şeyler söyledi şok oldum :KK57:

halbuki hepsi yalan bana hiç bir şey söylemedi bildiğiniz gibi ayrılmakla alakalı ve giyim kuşam dediği de ben zaten tesettürlüyüm ama daha kapalı giyinmem gerekirmiş etek giymediğim içinmiş , onu çok sıkıyormuşum falan öyle şaşırdım ve üzüldüm ki düzepdüz terbiyesizlik haksızlık bu yani :KK43:

bir de bana sevdiğini söylerdi hep bende seviyor muydun diye sordum sahte hesaptan cevabı ; hayır sevgi koaly bişey değil ki hoşlantı diyelim sadece dedi ve konuşmaya değecek bişey değil kapatalım konuyu bizden konuşalım falan dedi :KK43:

Arkamdan böyle bahsetmesi ne kadar ayıp üzücü , çok kırıldım kızlar ama kendimi açık etmedim numara istemeye başladı bende sahte hesabı sildim hiç bir şeyde yapmadım ben bu adama mı güvenmişim inanmışım hale bakk :eek:o_O

ah kızlar ah :KK14:

sahte hesap açtım konuşmaya başladım demiştim ya ben konuşmayı gayet güzel devam ettirdim ve bizimki de bir güzel oltaya geldi :eek:

(onun tanımadığı bir arkadaşımın resmini koydum arkadaşımında haberi var tabiki) koyduğum resimdeki kızı bir beğenmeler , bir iltifatlar, kibarlıktan kırılmalar , bir an önce görüşelim demeler neler neler bir görseniz :KK35:

bende konuyu eski sevgililere getirdim en son ne zaman hayatında biri oldu neden bitti gibi şeyler sordum yazdıkları beni şoke etti ;

ilişkisinin yeni bittiğini ayrılmak istediğini söylediğini karşılıklı anlaşarak ayrıldığını , hal ve hareketleri giyimi kuşamı bana uygun değildi vs gibi şeyler söyledi şok oldum :KK57:

halbuki hepsi yalan bana hiç bir şey söylemedi bildiğiniz gibi ayrılmakla alakalı ve giyim kuşam dediği de ben zaten tesettürlüyüm ama daha kapalı giyinmem gerekirmiş etek giymediğim içinmiş , onu çok sıkıyormuşum falan öyle şaşırdım ve üzüldüm ki düzepdüz terbiyesizlik haksızlık bu yani :KK43:

bir de bana sevdiğini söylerdi hep bende seviyor muydun diye sordum sahte hesaptan cevabı ; hayır sevgi koaly bişey değil ki hoşlantı diyelim sadece dedi ve konuşmaya değecek bişey değil kapatalım konuyu bizden konuşalım falan dedi :KK43:

Arkamdan böyle bahsetmesi ne kadar ayıp üzücü , çok kırıldım kızlar ama kendimi açık etmedim numara istemeye başladı bende sahte hesabı sildim hiç bir şeyde yapmadım ben bu adama mı güvenmişim inanmışım hale bakk :eek:o_O
Resmini gonderdigin arkadasin da tesetturlu muydu? Allahin salagi dedim yoksa basi acik birini mi ariyor? Uyuz oldum resmen adama

Resmini gonderdigin arkadasin da tesetturlu muydu? Allahin salagi dedim yoksa basi acik birini mi ariyor? Uyuz oldum resmen adama
evet o da tesettürlü

ben daha kapalı olmalıymışım uzun etek giymeliymişim makyaj hiç olmayacakmış ama bakımlı olacakmış o_O bende çok sinir oldum :KK12:

evet o da tesettürlü

ben daha kapalı olmalıymışım uzun etek giymeliymişim makyaj hiç olmayacakmış ama bakımlı olacakmış o_O bende çok sinir oldum :KK12:
Dedim yoksa adam acik birini mi ariyor?yani ne mantiksizlik kalkmis netten sevgili ariyor gerizekali ya hale bak ama kizlarda akil yok simdi biri olmasa digeri cevap verecek bu salaga gidip sevgili olacaklar hic akil kalmamis kimsede
Senin acik veya kapali olman makyaj yapman bakimli olman veya olmaman onu ilgilendirmez ayrica herkes kendi tercihini uygular mudahaleleri kabul etme canim varsin defolup gitsin hic tinlama zaten senin hayatina boyle gerzekce mudahale eden birinden sana hayir da gelmezdi
Pis sapik gitsin netten kiz bulsun onlarla takilsin

Back
X