Kesinlikle...
Karşına senin için çabalayan,üstüne titreyen biri umarım çıkar,böyleleriyle konuşmak bile vakit kaybı...
Ay aynı yorumu kırk kez yollamış.
Açık açık sert çık, ne istediğini ne yaptığını bilmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ciddiye alınmadığım yerde, ciddiye almam de. Sonra sil, koysun içine. İmzandaki gibi düşün sen sıradan değilsin. Sıradan adamlar hayal çalmaktan öteye gidemezBade biliyor musun senin gibi düşündüm.
Az önce yazdı birşey yazmadım.
Akşama kadar neden diye sorarsa senle konuşmak istemiyorum diyip silicem.
Sen en güzelini yapmıssın.
Açık açık sert çık, ne istediğini ne yaptığını bilmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ciddiye alınmadığım yerde, ciddiye almam de. Sonra sil, koysun içine. İmzandaki gibi düşün sen sıradan değilsin. Sıradan adamlar hayal çalmaktan öteye gidemez
Bnce pek ciddi değil gibi geldi bana yoksa niye kacarki sanki senden kaciyo gibi
Dimi bence de.
Hani cepte durayım istiyor
Altın kural umursamaz olmak.Canım mesela ben onu keşfetmeye çalıştığımı renk vermesini istiyorum geçiştiriyor.
İlgimi belli edicek şeyler paylaşıyorum saçma sapan cevaplarla geçiştiriyor.
Bi ara konuşmayalım dedim yok yanlış anlamışım şu bu.
Kısa kısa cevaplar.
Hep geçmişle beni özleştiriyor sanki.
Görüşücez diyelim saat yaklaşınca bana napalım ederim der öncesinde havadan sudan.
Heyecan vermiyor olabilirim.
Aynen bn diğer kızlarla konuşayım ama buda hep cepte dursun der gibi
Altın kural umursamaz olmak.
Sıradan cevaplar veriyorsa yeterince önemsemiyor demektir malesef.
Tavsiyem; kesinlikle soru sorma. Günaydın/ iyiyim sen / yo gayet iyiyim şükür :) / anladım / hmm iyi bakalım / sana öyle gelmiştir durgun değilim :) / iyi geceler
Bu cümleleri sıkça kullan gerektiğince.
Sorgulama soru sorma buluşmak isterse henüz zamanı olduğunu düşünmüyorum de. Ama önceden buluştuysan bunu söyleme tabi, bu ara işlerim var başka zaman görüşürüz:) de
Bana kalırsa iletişimi kesme, çünkü kesersen aklın kalacak içine öküz oturacak biliyorum. Bu yüzden rahat ve umursamaz davran gidişata göre yine konuşuruz :)
Mesela konu aç biz bir ilişkiye başlasak hayatındaki kızları çıkarmanı isterim bunu yapabilir misin de cevabı tahmin ediyorum sonra içindekileri püskürür engellersin :)M e g g Migim sıkıntı bu ilk başlarda ilgiliydi şimdi beni cepte görüyor ondan böyle yapıyor.
Bugün son cümlemi yazıp engellerim.
Daha önceden dediklerini denedim bitanemler vs havada uçuştu ikna oldum.
Konuşmama kararı almıştım da.
Mesela konu aç biz bir ilişkiye başlasak hayatındaki kızları çıkarmanı isterim bunu yapabilir misin de cevabı tahmin ediyorum sonra içindekileri püskürür engellersin :)
Çok ilgi görüyorsa şımarmış olabilirr
Eğer aşıksan bu dediklerimi biraz erteleyebilirsin. Son bir fırsat vermek adına.O kadar iyi geldi ki yazdığın bana.
Dediklerini yazıp silicem.
Napıyorsa yapsın.
Çok çok teşekkür ederim canım
Eğer aşıksan bu dediklerimi biraz erteleyebilirsin. Son bir fırsat vermek adına.
Acaba düzelir miydi dememen için.
Ama sanki heyecan yok ilişkide. Beklentiler farklı.
Doğal olarak zorlama yürüyor
Ben 25 O 28
inanır mısın ben bunu 21 22 falan sandım tavrından dolayı. derhal bunu def et. bununla zaman öldürme.
Çocuk çocuk hareketler zaten.
Ben önemli bir konu açıyorum adam acıktığını söyler uyuyamadığını söyler.
Şuan sessizim yazdığı an cevabını verip silicem
nasıl tanıştınız?
Biz internetten tanıştık.
Öncesinde konusup ara vermiştik.
Son zamanlarda tekrar konuşup devam etmiştik.
Ama öncekinde onun bir sıkıntısı vardı hastane ile ilgili onun için konuşmuştuk
biraz tahmin ettim. bunu derhal ve derhal def et. sana hiçbir zaman hakettiğin degeri vermeyecek. sadece zaman öldürüyor seni ciddiye almıyor. bana inan çünkü tecrübe konuşuyor. hiç bekleme bişey yazmasını. ona bitirdiğini sen söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?