Bu ne şimdiiii?

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlarr ;

Her zaman ki gibi yine fikirlerinize ihtiyacım olucak.İlişkiler konusunda en çok burdaki fikirleri önemsiyorum :süslü:

Yakın zamandır konuştuğum biri var.Birkaç kez görüştük.
İlk başlarda gayet sıcak sevimli biriyle konuştum.
Yavaş yavaş bunu tanımaya devam ettim.
Geçmişteki ilişkilerini de anlattı bana.
Ben bunu istemedim tabi çünkü bu durumlara sonrasında takılıyorum.

Konuya gelirsek son zamanlarda ben netlik istediğim konuları söyleyince es geçiyor.
Görmemezlikten geliyor.
Espriye vurup konuyu değiştiriyor.
Konuşmayı kesmeyi denedim birkaç kez bu sefer de konuşalım istiyor.
Ben yanlış anlıyormuşum.
Öyle yapmıyormuş.
Çok yan yana olalım teklifi de gelmiyor hani bunu dillendirmedi birkaç gündür.

Ben yine acele ediyorum sanırım.
Boşuna belirsizlik yaşamak istemiyorum :işsiz:

İlişkilerde hemen eskiyi anlatmayı doğru bulmuyorum hatta hiçbir zaman eşime geçmişini sormamışımdır.
Benden öncesi değil sonrası beni ilgilendirir. Bunu anlatmaya meraklı erkeklerin de farklı amaçları var gibi geliyor bana.
Ama sen soruyorsan geçiştiriyorsa o da doğru değil tabi ki. Demek ki çok da net olabilecek bir insan değil o yüzden sana eskiyi kafasına göre anlatıyor.
Biraz tanımaya çalış ama hemen geçmişteki ilişkileri anlatan erkek bana hiç güven vermezdi açıkcası.

Profilinde de yazdığın gibi, önce ilgi koması sonra belirsizlik.
Senin ne istediğini bilmese tamam dicem belki o yanaşamıyor.
Ama hoşlanan biri sinyali aldığı gibi depar atar normalde ya da illa bunu belli eder.
Neden geçmişini anlatıyor ki? İlişki istemediğini söylemek istiyor olabilir bence.
Off biz de bayılıyoruz en ufak hareketlerinden denklem kurmaya :)
Bu çocuk hem karnım doysun hem pastam dursuncu bence.

Henüz netlik istediğiniz konuları konuşmaya hazır olmayabilir. Aciliyet dahilinde konular değilse bekleyin. Sizi kırmamak için geçiştiriyordur, neden bu kadar sıkıyorsun diye çıkışabilir biraz zaman sonra. Netlik istediğiniz konuları konuşmak için gerçekten de erkense biraz zaman verebilirsiniz bence.

İlişkilerde hemen eskiyi anlatmayı doğru bulmuyorum hatta hiçbir zaman eşime geçmişini sormamışımdır.
Benden öncesi değil sonrası beni ilgilendirir. Bunu anlatmaya meraklı erkeklerin de farklı amaçları var gibi geliyor bana.
Ama sen soruyorsan geçiştiriyorsa o da doğru değil tabi ki. Demek ki çok da net olabilecek bir insan değil o yüzden sana eskiyi kafasına göre anlatıyor.
Biraz tanımaya çalış ama hemen geçmişteki ilişkileri anlatan erkek bana hiç güven vermezdi açıkcası.

Bende zaten bunu sorun yapan biriyim.Geçmişi duymayı sevmem.
Kıyaslıyor sanki o kızla.
Bunu ona söylediğimde sadece gülücük .
Konuyu geçiştiriyor aslında işine geldiği cevapları veriyor diğer yazdıklarımı önemsemiyor. :işsiz:

Profilinde de yazdığın gibi, önce ilgi koması sonra belirsizlik.
Senin ne istediğini bilmese tamam dicem belki o yanaşamıyor.
Ama hoşlanan biri sinyali aldığı gibi depar atar normalde ya da illa bunu belli eder.
Neden geçmişini anlatıyor ki? İlişki istemediğini söylemek istiyor olabilir bence.
Off biz de bayılıyoruz en ufak hareketlerinden denklem kurmaya :)
Bu çocuk hem karnım doysun hem pastam dursuncu bence.

Galiba haklısın.
Bana ilgisi olduğunu söyleyende kendisiydi ama nebilim.
Ben belirleyici konuşmalar yapmak isteyince geçiştiriyor.
Haklısın diyor.
Ya da onu hiç görmemiş gibi devam ediyor. :KK14:

Henüz netlik istediğiniz konuları konuşmaya hazır olmayabilir. Aciliyet dahilinde konular değilse bekleyin. Sizi kırmamak için geçiştiriyordur, neden bu kadar sıkıyorsun diye çıkışabilir biraz zaman sonra. Netlik istediğiniz konuları konuşmak için gerçekten de erkense biraz zaman verebilirsiniz bence.

Ama bende şöyle düşünüyorum.
Konuşuyoruz ama amaç ne?
Görüşelim teklifini bile dillendirmiyor şu ara.
Asla ısrarcı olmak istemiyor.
Böyle kaçtıkca ben soru soruyorum :olamaz:

Galiba haklısın.
Bana ilgisi olduğunu söyleyende kendisiydi ama nebilim.
Ben belirleyici konuşmalar yapmak isteyince geçiştiriyor.
Haklısın diyor.
Ya da onu hiç görmemiş gibi devam ediyor. :KK14:
Ben beni eski sevgilinle kıyaslıyorsun dicem, sadece gülücük atacak. Dönsün o zaman eskisine bu kadar dillendiriyor. Bi de bunu bana hissettirmesi cabası..
Ben böyle kararsız bi insandan soğurdum. Ne gerek var ayol bu adam ilişkide ömür çürütür. Bi renk ver bi düşünceni belirt dimi? Ben de ona göre yoluma devam edeyim yani..

Ben beni eski sevgilinle kıyaslıyorsun dicem, sadece gülücük atacak. Dönsün o zaman eskisine bu kadar dillendiriyor. Bi de bunu bana hissettirmesi cabası..
Ben böyle kararsız bi insandan soğurdum. Ne gerek var ayol bu adam ilişkide ömür çürütür. Bi renk ver bi düşünceni belirt dimi? Ben de ona göre yoluma devam edeyim yani..

Bak işte tam benim gibi düşünüyorsunuz.
Bende bunu bekliyorum.
İlgisini açıklayıp kaçıyor.
Çevrede çok ilgi gören fazla kız arkadaşı olan biri zaten.
Ben kendimi sanki peşinde koşuyor hissediyorum.
Rahatsız oldum iyice :KK14:

Ama bende şöyle düşünüyorum.
Konuşuyoruz ama amaç ne?
Görüşelim teklifini bile dillendirmiyor şu ara.
Asla ısrarcı olmak istemiyor.
Böyle kaçtıkca ben soru soruyorum :olamaz:

Soorma anam sorma :duduk: Kendini bulunmaz hint kumaşı sanabilir. O kaçıyorsa sen iki kat kaç. Bırak biraz da o netleştirmeye çalışsın. Yanlış anlama kötü davran, kaç, taktik yap demiyorum taktik yapmayı saçma bulurum. Ama kendi değerinizden taviz vermeyin diyorum.
Geçmiş konusu için söz hakkınız var ama o konuda sonuna kadar siz haklısınız. Şu an bu konuşma içinde bulunmayan, geçmişte kalan kişileri konuşmayı doğru ve etik bulmuyorum diye belirtin. Bunu benimle konuşmanı istemiyorum senin için de sorun olmayacaksa deyin yumuşak ve net olun ki kıskandığını zannetmesin. Hatta ben bir kadın olarak istemezdim benim duyamayacağım şekilde benden bahsedilmesini deyin. Konuşmaz bence artık :)

Soorma anam sorma :duduk: Kendini bulunmaz hint kumaşı sanabilir. O kaçıyorsa sen iki kat kaç. Bırak biraz da o netleştirmeye çalışsın. Yanlış anlama kötü davran, kaç, taktik yap demiyorum taktik yapmayı saçma bulurum. Ama kendi değerinizden taviz vermeyin diyorum.
Geçmiş konusu için söz hakkınız var ama o konuda sonuna kadar siz haklısınız. Şu an bu konuşma içinde bulunmayan, geçmişte kalan kişileri konuşmayı doğru ve etik bulmuyorum diye belirtin. Bunu benimle konuşmanı istemiyorum senin için de sorun olmayacaksa deyin yumuşak ve net olun ki kıskandığını zannetmesin. Hatta ben bir kadın olarak istemezdim benim duyamayacağım şekilde benden bahsedilmesini deyin. Konuşmaz bence artık :)

Kesinllikle sorularıma cevap aramam beni daha itici kılıyordur belki.
Bugün hiç konuşmıcam zaten.
Akşamına sorarsa da ben istemiyorum artık dicem.
Seni tanıyamıyorum belirsizsin diyorum.
Biraz hastayım ya ondan diyor.
Ne alaka dimi ?

Ne gibi şeylerden kaçınıyor mesela?
Bunları belirtebilirsen daha net yorum sunabilirim canım, diğer türlü genel oluyor yorum Hoppa

Canım kararlı bir erkek. Seninle direk konusur. Tecrubelerimle soyluyorum bunu. Eger seni onemsemiyor ciddiye almiyorsa o erkek seninle bir gelecek dusunmuyordur.
Dikkatli yaklaş bu cocuğa.
Ve fazla üstüne düsme bence bakalım ne yapacak. Senin ilgisizligini fark edecek mi? Eger fark ederse üzüldügünu belli ederse iyi seni seviyordur. Ama hic bir sey olmamis gibi davranir bunu onemsemezse yol ver gitsin. Onun icin siradan birisindir...

Bak işte tam benim gibi düşünüyorsunuz.
Bende bunu bekliyorum.
İlgisini açıklayıp kaçıyor.
Çevrede çok ilgi gören fazla kız arkadaşı olan biri zaten.
Ben kendimi sanki peşinde koşuyor hissediyorum.
Rahatsız oldum iyice :KK14:
Bence gorusmek isterse ben istemiyorum diyip golu atin. Tamam kimse kimseyle birlikte olmak zorunda degil ama basta ilgisini belli edip geri cekilmek sana buyuk haksizlik. Gorusursen daha kotu olursun.

Kesinllikle sorularıma cevap aramam beni daha itici kılıyordur belki.
Bugün hiç konuşmıcam zaten.
Akşamına sorarsa da ben istemiyorum artık dicem.
Seni tanıyamıyorum belirsizsin diyorum.
Biraz hastayım ya ondan diyor.
Ne alaka dimi ?

Valla bence en önemlisi tripsiz bir şekilde geçmişten bahsetmesini istemediğinizi söylemek. Sonra da akışına bırakmak. Ya ben flört dönemini sevmiştim sevgilimle en çok, böyle kıyır kıyır :D hep bir gizem havası falan. Tadını çıkarın, üstüne düşmeyin. Bu tarz cümleler erkekleri itebilir. Belirsizsin, şöylesin böylesin. O belirsizse siz bin kat belirsiz olun :D

Iyyy yaptığı davranışı gülücükle kapatmaya çalışan insan tipi illet olurum zaman mı geçiriyor seninle ya da birine nispet için filan mı yanında :kahve:

Ciddi ve kararlı birinin konuşmaları da net olur. Eskiyi anlatmak neden,adı üstünde eski.
Karşı taraf belki bilmek istemiyor,belki kafada kurup dert edinicek. Soru sorup durucaksın belki kafada kurup,o zaman da "eh sıktın sana ne geçmişimden" der. İlişkiniz olsa,napıyosun desen emojilerde anlatıcak gibi.
Gizemli takılıyor aklınca. :D

Eskileri niye konuşuyorsunuz ki? Bak canim benim cok net cikardigim bir ders var: bir erkek ciddiye alip gelecek düşündüğü kadina asla kendi eskilerini acmaz, konuyu kadin acarsa da kapatir.

Valla bence en önemlisi tripsiz bir şekilde geçmişten bahsetmesini istemediğinizi söylemek. Sonra da akışına bırakmak. Ya ben flört dönemini sevmiştim sevgilimle en çok, böyle kıyır kıyır :KK70: hep bir gizem havası falan. Tadını çıkarın, üstüne düşmeyin. Bu tarz cümleler erkekleri itebilir. Belirsizsin, şöylesin böylesin. O belirsizse siz bin kat belirsiz olun :KK70:

Bende aşırı net biriyim ya.
Çok zıt olduğum nokta.
Uğraştırıyor resmen sevmedim bu yönü.
Keşke dediğinizi yapabilsem. :kahve:

Kendini geri çek. Ondan vazgeçtiğin zaman sana gelecek koşa koşa. Ama tabi o zamanda insanın hevesi kaçıyor. Bende öyle oldu. Bir süre görüşüp konuştuk. Baktım ne olduğumuz belli değil, konuşmalar sarpa sarıyor. Sildim kendisini. Hala bana ulaşmaya çalışıyor, özledim diyor. Aklın neredeydi yani. Bana sorarsan uğraşmaya değmez. Yok çok hoşlanıyorum illa olsun dersen taktikleri dene. Ama kesinlikle uzaklaş bir süre. Çabalarsa senindir, çabalamazsa harbi gereksizmiştir.

Back
X