• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne ya şimdi kızdırıyosun insanı

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
Eşim market alışverişini kendi yapar. her markete gittiğinde arar sorar akşam yine aradı bende saydım şunu al şunu al diye.sorduğuna görede eve alıdığı şeyler tam tersi yani evde olan bişeyi alma diyorum alıyor sonrada çürüyor,şekere al dedim benim hafta sonu kekim eksik olmaz 750 gr şeker almış tatlı yapıyorum zırrt bırt diye :)))Bir gün öncesindede k bahar haşladım güya kızartıcam dolaba koydum ne pişiriceksin dedi k.bahar kızartıcam dedim, canım çok istedi dedim ,tamam dedi.işten çıktım gderkende markete uğradım deterjan almak için,alışveriş yapar paşam deterjan olayına hiç girmez ben alırım çok pahalıymış neyse onuda ben alıyorum.tekrar aradı ne alıyım dye bende yeşillik al salata yapalım dedim alırım dedi.eve geldim karnıbaharı fırına koymuş yemek gibi yapmış sanada kızartman için ayırdım dedi mutfağa baktım nereye ayırdın dedim, tabağa 1 tane küçük parça koymuş gülsemmi ağlasammı yine sesimi çıkarmadım.salata için evde sadece kıvırcık var yıkadım sonrada poşetlere bakıyorum hani marketten aldığın yeşillik dedim almadımki dedi çok pahalıydı dedi aaa benim şarteller attı ney pahalı alacağın en fazla 1,5 liralık yeşillik sinirlendim o bana ben ona velasın yaptığı yemeğide yemedim kendide yemedi kapıyı vurdu çıktı.o gidince çocuğu doyurdum,çamaşır astım şimdi hava kapalı aradım çamaşır ipini öne çekermisin ıslanmasın diye çekemem dedi suratıma kapattı.yani ben aldığım ne olursa 5 kuruş hesabı yapmıyorum ki bu gıdaysa daha da önem veririrm ona ne oluyor, aslında oda yapmaz herşeyin kalitelisini alır dün ne olduysa yeşillik çok pahalı gelmiş.yemeklerim bir gün önceden yapılır benim, o sadece ısıtır eve gelince kızartma olunca aynı gün yapıyorum sıcak olsun diye b de karışma be adam işime ya.Allah razı olsun yine yardım eder asla nankörlük gelmem.önceden küsünce ben giderdim yanına haklıysa ama gitmiycem konuşmıycam bende,aşağıda akrabaları var onlara gidiyor tabi paşam sıkıldımmı anası yakında akrabaları yakında bizimde kaç km uzakta sinirimide evde geçiriyorum neşemide ,benim konuşucağım stres ataacğım kapısını çalacağım bir akrabam yok.23:00 de eve geldi laf çarpmalar (yani benimle konuşmak için) bende hiç muhattap olmadım baktım stresini atmış gelmiş.bu ne ya

Son düzenleme:
bende bir kere sabah esime salam al demistim
ben hassasim oyle pilic hindi filan alamam karisik dana olacak safi
gitmis bulamamis sozde
geldi bulamadim dedi
bende pahali diye almamisindir dedim
ay senmsiin onu diyen bir hisimla cikti yarim saat sonra maretin danasini almis ben buyukleri severim midem kabul etmiyor
ne o yedi ne ben yedim o salami
cope attim
sonrasinda hatirlayip gulduk
buarada hakketten oturduguuz semt site ada
bizim orada genies kestirilen dana salam yok daha sonra fark ettim :51::51:

oohh iyiymiş deterjan almıyormuş pahalıymış, eşin işini biliyor :)
Ama cidden çok pahalı şu deterjanlar yaaa

Ayy aynen benim eşim şu erkekler neden kadın işine bu kadar karışır anlamam....
Evden çıkacak kadar bir olay yok, ama bende bu durumlarda çok sinirleniyorum ve değişeceklerini de hiç sanmıyorum.
Benim eşimde tencerenin kapağını açıp niye böyle yaptın der.
Kırk yılda bir makarna pişiririm hep soğanlı olacak, her yemek onun istediği gibi olacak. Bende artık kızıyorum bu defada benim istediğim gibi yaptım diyorum ağız burun yamultuyor, ama benden çok yiyor... :47:

Erkek milleti çok bilmeyecek arkadaş.

kızlar ben size bişey sorcamm daha doğrusu akıl danışcam ben 20 yasındayım evleneli 1 sene olacak 1 senedr bz ayrı evde kirada oturuyoruz eşim tek erkek olduğu için kayın validemler yanlarına gtmemizi istiolar yasları 65-70 yaslarındaLAR iyi insanlar ama trabzonblular ben bursalıyım o yzden kültür farklılıkları oluyor. uzun lafın kısası dün akşam yemekde onlardaydık apartmanları yok bi müstakil evleri var 5 odalı öle kötü insan değiller ama ne bileyim işte kararsız kaldım ben evde bi kaç tadiratdan sora yanlarına geccez...aslında calıstığım için bnm içinde iyi olcak ve yarın öbrgün cocugumuz olursa inşallah kayın validem bakacak...durum bu kızlarrr yardıımmmmmmm edinn banaaaa

deterjan almaz o reyona uğramaz bile bu ay elektriğide bana yıktı zırt bırt çamaşır makinesi açıyosun diye üzerine bulaşık makinesi ,birde fırın olunca bu zamana kadar gelmemiş bir fatura geldi ki ben bunları hep açıyordum bu ay zam aldık iki katı elektrik geldi neye yaradı hiçbişeye

Son düzenleme:
kızlar ben size bişey sorcamm daha doğrusu akıl danışcam ben 20 yasındayım evleneli 1 sene olacak 1 senedr bz ayrı evde kirada oturuyoruz eşim tek erkek olduğu için kayın validemler yanlarına gtmemizi istiolar yasları 65-70 yaslarındaLAR iyi insanlar ama trabzonblular ben bursalıyım o yzden kültür farklılıkları oluyor. uzun lafın kısası dün akşam yemekde onlardaydık apartmanları yok bi müstakil evleri var 5 odalı öle kötü insan değiller ama ne bileyim işte kararsız kaldım ben evde bi kaç tadiratdan sora yanlarına geccez...aslında calıstığım için bnm içinde iyi olcak ve yarın öbrgün cocugumuz olursa inşallah kayın validem bakacak...durum bu kızlarrr yardıımmmmmmm edinn banaaaa

Bence yeni bir konu açın. Daha çok yardımcı olunur..

Sizin keseleriniz ayri mi anlamadim ben. Ortak deterjani niye sen al ben al kavgasi yapiyorsunuz?

bütçeleriniz neden farklı ya ikinizin de maaşı aynı eve girmiyor mu ilginç geldi açıkcası böyle mi oluyor evliliklerde hep :44::44:

aslında şöle söyleyim benim eşimin aldığı maaş ile benimkisi aynı harcamalarımızda yani evin kira ve faturalar ona aiit gıda tıcket ile karşılanıyor ,çocuğun kreş parası ,pazar alışverişi deterjan ve bu ay itibariyle elektrik de bana ait nerdeyse kafa kafaya denk geliyor,ben param artarsa birikim yapıyorum kendimce oda yapıyormu bilmiyorum ne o bana hesap sorabilir bunu neden aldın parayı nereye harcıyosun diye nede ben ona hesap sorarım.

aslında şöle söyleyim benim eşimin aldığı maaş ile benimkisi aynı harcamalarımızda yani evin kira ve faturalar ona aiit gıda tıcket ile karşılanıyor ,çocuğun kreş parası ,pazar alışverişi deterjan ve bu ay itibariyle elektrik de bana ait nerdeyse kafa kafaya denk geliyor,ben param artarsa birikim yapıyorum kendimce oda yapıyormu bilmiyorum ne o bana hesap sorabilir bunu neden aldın parayı nereye harcıyosun diye nede ben ona hesap sorarım.

kötü bir şey değil mi sanki bu evlilikte her şey ortak olur gibi düşünmüşümdür hep. durum böyle olunca insan hep kendine yontmaya başlar karşı tarafı tırtıklamaya çalışır. o biriktirdiğiniz para da yine ikinizin olmuyor mu. farklı geldi bana açıkcası

kira elektrik su taksitler erzaklar vs hepsini ben öderim. ben biraz savurganım o parasını biriktirir. sana kalsa hiç bişeyimiz olmaz der

aynen öle bizim hesaplarımız ayrıdır bu zamana kadar da hiç sıkıntı yaşamadık taaki düne kadar

Neden ayrıki o pahalı sen al, bu pahalı sen al hep yıkmış sana. ayrı ayrı ne bileyim sanki unutulur gibime geliyor alınacaklar. Böyle alışmışsınız gerçi.
Biz ayda bir büyük alışveriş yaparız deterjan vs. gıda. Sonra aralarda biten olursa eşim gider alır.

hiçde kötü bişey olmuyo mesela ben eşim ile ortak para tutsam örnek geçen bir arkadaş konu açmıştı eşim ortak paramızı kardeşine borç veriyor diye.bizde öle bişey olmuyo yani eşimin parası varsa versin ama ben ailem için ne eşimin parasını kullanırım nede o benimkini alıp ailesine verebilir.kişisel harcamalarda öle

Neden ayrıki o pahalı sen al, bu pahalı sen al hep yıkmış sana. ayrı ayrı ne bileyim sanki unutulur gibime geliyor alınacaklar. Böyle alışmışsınız gerçi.
Biz ayda bir büyük alışveriş yaparız deterjan vs. gıda. Sonra aralarda biten olursa eşim gider alır.

bu dün olan bişeydi:)) deterjan evet pahalı ama mutfak alışverişiyle hesaplarsan ikisi aynı tutuyor fark eden bişey yok yani ayrı deyincede 3,5 hesabı yapmıyoruz canım kaba taslak ayırdık hesaplarımızı ama ortalama aynı ikimizin harcaması,

Son düzenleme:
Gıda konusunda cimriliğe hiç gelemem, eşimde öyledir. Ama bir arkadaşım var 3 yaşında da oğlu var kadın çalışıyor eşinden gizli eve tavuk,et alıyor yada çocuğa labne falan. Adam ebzine bile karışıyormuş ucuzundan alalım diye Allah biliyor ya öyle olsaydı eşim her akşam önüne makarna koyardım yağsız tuzsuz . Olupta almayana çok sinir oluyorum.

ticket var madem deterjanı da ondan alabilirsiniz bende sodekso kullanıyorum, çöp poşetide alsam sodekso dan alıyorum herşeyi karşılıyor. deterjan dahil

sanki böyle hesap yapmak evlilikten ziyade ev arkadaşlığı izlenimini veriyor bana , bizim ortak hesabımız mesela kimin yolu uygunsa ihtiyacı o karşılıyor maaş günlerimiz de farklı birimizin parası bitince diğerimiz maaş alıyor böyle devir daim sürüp gidiyor, ayrı hesap olayı girince böyle tartışmalar kaçınılmaz gibi sanki

kızartmak için 1 tane karnıbaharmı ayırmış:)))) çok güldüm ya,
sakin kafayla düşünün bence sizde gülersiniz,kızmayın adamcağıza:))
erkekler bazen çocuktan beter oluyorlar:)))

Back
X