• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne ya şimdi kızdırıyosun insanı

Burdakilerin aklına güvenmiyorsunuz ama maşallah burdan da çıkmıyorsunuz? Kocam cimri deterjan almadı diye yakınıyorsunuz..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler buna...

buradakilerin aklına güvenmiyorum diye birşey yazmadım ben genelleme yapmayalım sizin aklınıza ihtiyacım yok diyorum,ama ısrarla bana sataşıyorsunuz , siz gelirken ben gidiyordum hanımfendi yaşınız kaç onuda bilmiyorum , önemide yok zaten ,bu siteye girip çıkarken sizden izin almalıydım tekrar tekrar özür dilerim zira sizi bayağı bir editörlük havası sarmış

Son düzenleme:
ay canımm rahatsızmı oldun bak sabah sabah yıktın beni bu cevapla
evet stres atıyorum ailmeden kimseyle paylaşmıyorum ,burda yazmak bile çoğu zaman stres atmama yetiyor.
evet stres atıyorum çünkü yaşadığım yerde tek bir akrabam bile yok,konuşacağım
evet sters atıyorum burda konu açmak için size danışmam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın

daha evli bile değilsiniz profilinizden gördüğüm kadarıyla 13 yıllık evliliğim var benim önemli olan da bu zaten size evlilik evcilik oyunu geliyor heralde ,evlenince yorum yaparsınız ben beklerim sizi vaktim bol ,evlenmeden bu yorumları yapıp evlenip 2 ay sonra burda kocam şunu yapıyor kocam bunu yapıyor diye çok konu okudum ben.bana yorum yapan arkadaşlar konumdan rahatsız olmuyorda size ne oluyor, zorlamı davet ediyorum gel bana yorum yap diye ki sizin yorumunuza zerre kadar ihtiyacım yokken.keşke mune ye söleseydik de konu açarken sıkıntısı olan paylaşmasın diye belirtseydi.
........................

Eşim market alışverişini kendi yapar. her markete gittiğinde arar sorar akşam yine aradı bende saydım şunu al şunu al diye.sorduğuna görede eve alıdığı şeyler tam tersi yani evde olan bişeyi alma diyorum alıyor sonrada çürüyor,şekere al dedim benim hafta sonu kekim eksik olmaz 750 gr şeker almış tatlı yapıyorum zırrt bırt diye :)))Bir gün öncesindede k bahar haşladım güya kızartıcam dolaba koydum ne pişiriceksin dedi k.bahar kızartıcam dedim, canım çok istedi dedim ,tamam dedi.işten çıktım gderkende markete uğradım deterjan almak için,alışveriş yapar paşam deterjan olayına hiç girmez ben alırım çok pahalıymış neyse onuda ben alıyorum.tekrar aradı ne alıyım dye bende yeşillik al salata yapalım dedim alırım dedi.eve geldim karnıbaharı fırına koymuş yemek gibi yapmış sanada kızartman için ayırdım dedi mutfağa baktım nereye ayırdın dedim, tabağa 1 tane küçük parça koymuş gülsemmi ağlasammı yine sesimi çıkarmadım.salata için evde sadece kıvırcık var yıkadım sonrada poşetlere bakıyorum hani marketten aldığın yeşillik dedim almadımki dedi çok pahalıydı dedi aaa benim şarteller attı ney pahalı alacağın en fazla 1,5 liralık yeşillik sinirlendim o bana ben ona velasın yaptığı yemeğide yemedim kendide yemedi kapıyı vurdu çıktı.o gidince çocuğu doyurdum,çamaşır astım şimdi hava kapalı aradım çamaşır ipini öne çekermisin ıslanmasın diye çekemem dedi suratıma kapattı.yani ben aldığım ne olursa 5 kuruş hesabı yapmıyorum ki bu gıdaysa daha da önem veririrm ona ne oluyor, aslında oda yapmaz herşeyin kalitelisini alır dün ne olduysa yeşillik çok pahalı gelmiş.yemeklerim bir gün önceden yapılır benim, o sadece ısıtır eve gelince kızartma olunca aynı gün yapıyorum sıcak olsun diye b de karışma be adam işime ya.Allah razı olsun yine yardım eder asla nankörlük gelmem.önceden küsünce ben giderdim yanına haklıysa ama gitmiycem konuşmıycam bende,aşağıda akrabaları var onlara gidiyor tabi paşam sıkıldımmı anası yakında akrabaları yakında bizimde kaç km uzakta sinirimide evde geçiriyorum neşemide ,benim konuşucağım stres ataacğım kapısını çalacağım bir akrabam yok.23:00 de eve geldi laf çarpmalar (yani benimle konuşmak için) bende hiç muhattap olmadım baktım stresini atmış gelmiş.bu ne ya

sana 1 tane k.bahar parçası ayırmışya
koptum burda resmen :1:

sana 1 tane k.bahar parçası ayırmışya
koptum burda resmen :1:

ben normalde evde fazla yemek yemiyorum allahım o günde aksilik iş yerinde yemedim evede aç gittim ,birde küçücük parçayı gördüm gülsemmi ağlasammı bilemedim yani ,dün değil önceki gün de aradı bişey istiyomusun diye pırasa al dedim gitmiş karnıbahar almış yine hemde en büyüğünden :))))))

Bu yoruma derece katılıyorum, ilkduyansenol'la aynı fikirdeyim, bir kadının çalışması sadece maddi açıdan değildir, kendine saygısı ve güvenidir. Ayrıca yapılan bir araştırmaya göre eşler çalışan kadınlara daha çok saygı duyuyorlar, ayrıca çalışmayım evimi ihmal etmeyim fikrini savunup da maddi açıdan sıkıntı çekince oturup hesap kitap yetmeyince çok mu huzurlu olunuyormuş...

şiddetle katışıorum ikinizede arkadaşlar..

çalışan kadına kesinlikle daha saygı duyuluyor
kadın kendine güveniyor
eywallahı yok
evlilikte beni tutan tek şey aşk tır.
gerisine kapıyı çeker çıkarım..

çalışmasam ekonomik gücüm olmasa bu nasıl olacak?
evladımı nasıl güzel yerlerde okutacam
buda benim annem nasıl dedirtecem..

kendimizi kandırmayalım arkadaşlar , kadının bu devirde çalışması daha lüx hayat için değil
gizliden altında yatan tek sebep ARTIK ŞART olması..

sevgiler..

kadın kendine güveniyor
eywallahı yok

kendimizi kandırmayalım arkadaşlar , kadının bu devirde çalışması daha lüx hayat için değil

sevgiler..

ayrıca şunuda eklemek istiyorum
annem çok titiz bir ev kadınıdır
hep dediği şey çalışan kadın daha derli toplu
daha titiz oluyor herşeyi planlı programlı oluyor... son derece doğru
bu bizim iyilimizden değil
başka şansımız mı var? :1: elbtte çamışır günüm toz günüm yemek günüm v.s herşeyim bellidir..

eşimede deli gibi zaman ayırırım artık yeter der :49:
hazır çorba evime sokmam
herşeyimi kendim yaparım oh mis
aslada kendimi kullandırdığımı düşünmüyorum
bir kadının yapabileceği herşeyi yapar
erkeğin kazanacağı parayıda kazanır evimi geçindirim diye düşünüyor
Rabbim sağlık versin kendimede çok güveniyorum..

bunun sebebi eğitim yada ii yerlerde çalışmak değil
sadece KENDİ değerini bilmek ve ÇALIŞMAK....

birde benim eşimin işi marketlerle sürekli yani herşeyin fiyatını bilir e ben pazardan 1 liraya aldığım yeşillik o gün gittiği markette 3 liraysa tabii pahalıydı der,ben kızdım evet sonrada kendi söyleyince bu kadardı fiyatı diye sesimi çıkarmadım , 3 tl veremeyecek kapasitedemiyiz hayır eşimi tanımadan adamı cimri yaptılar koydular ya, üstüne yetmezmiş gibi bu adamla nasıl yapıyorsun bile dedi çok akkıllı biri

Son düzenleme:
harcamalar eşit olduktan sonra herkes hesabını kitabını bildikten sonra hesapların ayrı olmasının bana göre hiç bir sakıncası yok ki hatta ben ondan daha fazla harcıyorum eve.
herkesinki birbiriyle aynı olacak diye bi kaide varda ben mi duymadım? bence çok yüklenilmiş konu sahibine
ortak hesap olması bi havuzda toplanması şart değilki
herkesin yaşantısı farklı
herkesin doğrusu kendi yaptığıdır.

kadın kendine güveniyor
eywallahı yok

sevgiler.,
çalıştığım için saygı görmek istemem ayrıca çalışmadığım halde haftasonları eşim bana yardımcı olmaya çalışır çalışan bayanların çoğu eşi tarafından çalışmak zorunda bırakılıyor bumu saygı yorum yaparken genelleme yapmayın bence benim çalışmamamın nedeni eşim yorulmanı yıpranmanı istemiyorum diyor size kalsa saygı görmüyoruz çok alakasız çalışanların hepsi saygımı görüyor sizce?

Back
X