Eşim market alışverişini kendi yapar. her markete gittiğinde arar sorar akşam yine aradı bende saydım şunu al şunu al diye.sorduğuna görede eve alıdığı şeyler tam tersi yani evde olan bişeyi alma diyorum alıyor sonrada çürüyor,şekere al dedim benim hafta sonu kekim eksik olmaz 750 gr şeker almış tatlı yapıyorum zırrt bırt diye :)))Bir gün öncesindede k bahar haşladım güya kızartıcam dolaba koydum ne pişiriceksin dedi k.bahar kızartıcam dedim, canım çok istedi dedim ,tamam dedi.işten çıktım gderkende markete uğradım deterjan almak için,alışveriş yapar paşam deterjan olayına hiç girmez ben alırım çok pahalıymış neyse onuda ben alıyorum.tekrar aradı ne alıyım dye bende yeşillik al salata yapalım dedim alırım dedi.eve geldim karnıbaharı fırına koymuş yemek gibi yapmış sanada kızartman için ayırdım dedi mutfağa baktım nereye ayırdın dedim, tabağa 1 tane küçük parça koymuş gülsemmi ağlasammı yine sesimi çıkarmadım.salata için evde sadece kıvırcık var yıkadım sonrada poşetlere bakıyorum hani marketten aldığın yeşillik dedim almadımki dedi çok pahalıydı dedi aaa benim şarteller attı ney pahalı alacağın en fazla 1,5 liralık yeşillik sinirlendim o bana ben ona velasın yaptığı yemeğide yemedim kendide yemedi kapıyı vurdu çıktı.o gidince çocuğu doyurdum,çamaşır astım şimdi hava kapalı aradım çamaşır ipini öne çekermisin ıslanmasın diye çekemem dedi suratıma kapattı.yani ben aldığım ne olursa 5 kuruş hesabı yapmıyorum ki bu gıdaysa daha da önem veririrm ona ne oluyor, aslında oda yapmaz herşeyin kalitelisini alır dün ne olduysa yeşillik çok pahalı gelmiş.yemeklerim bir gün önceden yapılır benim, o sadece ısıtır eve gelince kızartma olunca aynı gün yapıyorum sıcak olsun diye b de karışma be adam işime ya.Allah razı olsun yine yardım eder asla nankörlük gelmem.önceden küsünce ben giderdim yanına haklıysa ama gitmiycem konuşmıycam bende,aşağıda akrabaları var onlara gidiyor tabi paşam sıkıldımmı anası yakında akrabaları yakında bizimde kaç km uzakta sinirimide evde geçiriyorum neşemide ,benim konuşucağım stres ataacğım kapısını çalacağım bir akrabam yok.23:00 de eve geldi laf çarpmalar (yani benimle konuşmak için) bende hiç muhattap olmadım baktım stresini atmış gelmiş.bu ne ya