- Konu Sahibi ilkduyansenol
Bu yoruma derece katılıyorum, ilkduyansenol'la aynı fikirdeyim, bir kadının çalışması sadece maddi açıdan değildir, kendine saygısı ve güvenidir. Ayrıca yapılan bir araştırmaya göre eşler çalışan kadınlara daha çok saygı duyuyorlar, ayrıca çalışmayım evimi ihmal etmeyim fikrini savunup da maddi açıdan sıkıntı çekince oturup hesap kitap yetmeyince çok mu huzurlu olunuyormuş...
yanlış anlaşıldım ben calışmaya karsı deilim ama nasıl bi fedakarlık eşlerinize nasıl bi destek oldugunuzun farkındasınızdır muhakkak ama(bence bi çok eş sizi tenzih ederim çünkü eşinizi tanımıyorum) onlar farkında mı sanmıyorum.
Sitem zaten tepeden bozuk ki anneler kız cocuklarını aman oku kocanın eline bakmayla yetiştirio erkek evlatlara da ne Allah korkusu ne din ne iman kızlarla gezip tozar elinin kiri der oğlu çalışmaz aman evlensin düzelir der milletin kzının başını yakar. Nerde islam nerde ahlak. Kaç hikaye okudum kadın yataga girio aklı kocada internet basında beni kiminle aldatıo die yetişmemiş ki İslamdan bi haber nefis peşinde onu kim yetiştirio bi kadın. Yani kadınların işi çok büyük zaten evlat yetiştirmek ayrıca para kazanmak yoruo