sonunda düğün tarihim belli oldu 30 haziran-1 temmuz da bizim orda olacak 2-3-4 temmudada osmaniyede babam çok zor kabul etti bu tarih yüzünden gene beni azarladı bagırdı..uff sıkıldım artık yaaa
sonunda düğün tarihim belli oldu 30 haziran-1 temmuz da bizim orda olacak 2-3-4 temmudada osmaniyede babam çok zor kabul etti bu tarih yüzünden gene beni azarladı bagırdı..uff sıkıldım artık yaaa
Düğün tarihin belli oldu, zor da olsa baban kabul etti. Hadi biraz rahatla, az çok babanın tepkilerini bliyorsun, aldırma, düğüne konsntre ol... Herşey çok güzel olacak de... Böyle yaparsan düğünde güzel gelin olmazsın hem bak. .... Yüzün gülsün, gelinliğinin içinde güneş gibi parla...
kontörümün bittiğinin farkında değildim..o gece arayımd erken yükleme yapınız dedi..neyse herkesden anlayış bekleyemem..hata bendeki o gece koşturdum aramak için alacağım cevabı bilirken...saol yavrum hep beraber dese ne olurdu acaba
cnm diğer konunuda okudum sen yapacağını yapmışsın aramışsın bence daha fazla anlayış bekleme,düğün tarihinde belli olmuş hazırlıklarını yaparken unutursun bunları inşallah herşey yolunda gider cnm üzme kendini