• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyodum zaten çok üzülüyorum ama o sürükledi beni buraya kadar

şöyle söyleyeyim, o sürükledı sen tuzaga düştün
ben de senin durumuna çok düştüm açıkçası,
onlar sürükledi ben düştüm ve bıraktım ipin ucunu,
ama işte bazen bırakmaman gerekiyor.
çünkü ayrılınca daha çok üzüleceğini hesaplaman gerekiyor.
Neyse bundan sonra sürüklensen de belki bırakmazsın? fisfisfis

naap o zaman biliyor musun?
barışmak istiyorsan..

o senle ilgili ileti yazdığına göre hala kafası sende belli.
o zaman sakin dur.

ona yazma, yazarsa basit soğuk cevaplar ver.
msne ileti yazma. bu ana kural. ne çok neşeli ne çok üzgün rollerinde ol.
mümkünse gözden kaybol.
özelden arayıp sesini dinleme.
özledim diye msj atma.

bekle o gelir.

bu dogru da gelmeyebilir de, ama asla dönüp laf atışmamak kavga etmemek gerek.

geçen seferki ayrılığımızda çok söz düellosuna girdik ve iş uzadıkça uzadı bu sefer kesin kararlıyım gözden kaybolucam. Msn mi açsam bile ç.dışı açıyorum. hiç bi şekilde beni görmesine izin vermiyorum princess çok saol tatiklerin için tabi sizde arkadaşlar. Ama nolur yalnız bırakmayın beni çünkü şuan gerçekten her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

sanki ben ayrılıyorum cnm yaa kendisi bi süre süper ilgiyle gidiyo sonra aniden böle sırt çeviriyor

sorunda bu zaten onları anlamak zorr anlamak içinde caba sarfetmiorum artıkkk sacma gelioo hepsinin psikolojisi bozuk cunkuuu sende haklısın canımm valla ne diyimkiii

ne onemi var kı ha sen bitirmısın ha o

erkekler gıcık etmek için msne sacma sapan seyler yazarlar boyle takılmamak lazım

o yazı bi süre kaldı sonra baktı ben gelmiyorum hemen sildi.

tatlışım eğer sevgilin seni kaybetmek istemiyorsa bence bunlarla uğrasmaz
seni kazanmaya çalışır
daha öncede ayrıldığınızda sen kazanmaya falan çalışmışsın
bence üzerinde durulmaya değmez biri galiba kusura bakma canım
sen kovalayan değilde kaçan olmalısın
seni tanıyor ve acı çektirmek istiyor
okuyup bitirdiğim kitabı tekrar okumak bana keyif vermez
ayrıldıysam benım için bitmiştir
bu benım şahsi fikrim
sana kolayllıklar diliyorum ilk zamanlar zordur bu duruma alışmak

çok teşekkür ederim yorumun için cnm ama ben çok seviyorum alışamıyorum o yüzden durumada. ışin daha kötüsü kırgınlıklarımda var. Beni arasın kırgınlığımı geçirsin istiyorum. Her ayrılıkta böyle yapıyor. Bi kaç gün sonra ortaya çıkmaya başlıyor ama bu sefer kesin kararlı mı ayrılmaya bilmiyorum. Bunu anlamanın bir yolu var mı

1 hafta süre verdim ben sevgiline. sana bi şekilde ulaşırsa bil ki barışacaksınız (:
sanırım ilk ayrılığınız değil zaten. düzelir, yeter ki sen biraz uzak dur..

1 hafta süre verdim ben sevgiline. sana bi şekilde ulaşırsa bil ki barışacaksınız (:
sanırım ilk ayrılığınız değil zaten. düzelir, yeter ki sen biraz uzak dur..

Öyle mi diyosun cnm. Bizim iletişime geçme olayımız hep bir sürtüşmeyle oldu. Yani dün bütün gün msn de beni bekledi. Bunu nerden anladım bilmiyorum ama anladım işte. Yine benimle sürtüşmeye çalışacaktı galiba bilmiyorum. Bugünde hiç gözükmedi daha işte çünkü. Bende iç gözükmicem.

bence kimin ayrıldıqınn cokta bi önemi yok ayrıca anladığm kadaryla bu kararı iknzde desteklemssnz:bbo: dönerse döner dönmesse dönmez bu saatten snra dönüceinide sanmırom amakafamçokkarıştı bence böyle ne zaman döner fln bunları düsünmemelisn cnm olan olmus giden gitmis biten bitmis ne anlamı warki artıkyerimseniben

kızlar bir de şöle bi yazı var. Kaç nefeslik ömrü kaldı aşkımızın diye bi şiir konusuna yazdığı cvp şu oldu " ömür mü kaldı? Aşkın ömrü uzun ama ben öldüm bunda ne demek istemiş? Buyrun

ayrılmıssınız işte, ılıskımız bıttı benı mutsuz ettın falan dıyor hain
bu erkekler böle
iki ıyı davran ıkı sevgı goster hemen ardlarına bakmadan kacıyorlar
ay ıssız adamın sonunu ızledım agla agla.... ne fena bunlar yaa

ayrılmıssınız işte, ılıskımız bıttı benı mutsuz ettın falan dıyor hain
bu erkekler böle
iki ıyı davran ıkı sevgı goster hemen ardlarına bakmadan kacıyorlar
ay ıssız adamın sonunu ızledım agla agla.... ne fena bunlar yaa

yorumunuza bayıldıııııım :) :) bu kadar içten bır yorum okumamıstım hıc :)

o fılm ı butun erkeklere ızletmek lazım elındekının kıymetını anlasınlar dıye snr iş işten geçiyor işte...
benım bı arkadasım ızletmıs erkek arkadasına (bu mantıkla,kıymetını anlasın dıye) cocuk fılmın sonunda kıza, bak nasıl erkekler var kıymetımı bıl, demis :) cok gulmustum :) :) erkekleeeeeeeerrrrr...................

canım olay bitmiş giden gitmiş dönenede bilet kalmamış bence

kızlar bir de şöle bi yazı var. Kaç nefeslik ömrü kaldı aşkımızın diye bi şiir konusuna yazdığı cvp şu oldu " ömür mü kaldı? Aşkın ömrü uzun ama ben öldüm bunda ne demek istemiş? Buyrun

acı mı çekiyo duygu sömürüsü mü? bence biraz bekle kendi haline bırak vazgeçmek kolay olmamalı bişeyler yapmalı senin için ki ona bi şans daha verebilesin eğer sende bunu istiyorsan

bittin benım için bu aşk bitti demek istemiş ne desin.ıssız adamada gelince kızçeler bende sevdıgım ınsanla izlemiştim hatta ablası söylemişti gidin diye kaydirigubbakcemile3 filmin sonunda süper oldu herşey.

iyi bittiyse bende aramıyorum zaten ama abisi siteye bi msj atmış aşkı zaman besler filan die açıkcası ben üstüme alındım acaba alınmasamıydım ki napıyım ya aklım karıştı aramıyoda salak yaa

Back
X