• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

Klima yoksa cam acilmaz mi ? Ev hamam gibi olur sicaktan nasil mantik bu. Annenizi de huzursuz edip gonderecek.
Dışarısı sıcaksa camı pencereyi perdeyi kapatırım son günlerde vantilatör de açıyorum baya iyi oluyor deneyin henüz çok sıcak

boşamaya niyetin yoksa kök ailesinde en iyi geçindiği kişiyi bul onun tavrını incele ancak ordan bir iletişim yolu bulabilirsin. ilk iletişimi kurduktan sonra biraz törpülenebiliyorlar ama biraz. sabrım sinirim yeter diyorsan dene

Dışarısı sıcaksa camı pencereyi perdeyi kapatırım son günlerde vantilatör de açıyorum baya iyi oluyor deneyin henüz çok sıcak
Klima actigimizda bizde kapatiyoruz ama klima yoksa kirk yil dusunsem kapatmak aklima gelmez hani konu sahibi annesi de oyledir. Mesela damat gelip balkon sicakligini olcup bana soylese bende anlamam😃

13 senede hiç destek almasını söylediniz mi?
yani niye böyle çektiniz ki yıllarca?
çözümsüz bir şekilde 13 sene kendini ifade edemeyen biriyle aynı evde ömür çürütmeye devam etmişsiniz.
evet söyledim beraber gitmeyi de teklif ettim ama kendisinde sorun gormeyen biri. ben onu bu hale getiriyormuşum 3 ayda bir.

Klima actigimizda bizde kapatiyoruz ama klima yoksa kirk yil dusunsem kapatmak aklima gelmez hani konu sahibi annesi de oyledir. Mesela damat gelip balkon sicakligini olcup bana soylese bende anlamam😃
evet ben de aynı seyi söyledim. yani annem bilemez sonucta dedim. ertesi gün de zaten annem camı acmıyordu. dün iste evi ısıttık falan dediignde evet dedim annem de acmıyor camı artık, ooo o iş geçti falan saçma sapan konusuyor. insanın hatasından ders alıp tekrar etmemesi gibi bir sey yok onun icin. hata yapıldıysa bitti

evet ben de aynı seyi söyledim. yani annem bilemez sonucta dedim. ertesi gün de zaten annem camı acmıyordu. dün iste evi ısıttık falan dediignde evet dedim annem de acmıyor camı artık, ooo o iş geçti falan saçma sapan konusuyor. insanın hatasından ders alıp tekrar etmemesi gibi bir sey yok onun icin. hata yapıldıysa bitti
Senin esinin derdi üzüm yemek degil bağcıyı dövmek. Neden esinize ayar vermiyorsunuz yerini bilsin

Senin esinin derdi üzüm yemek degil bağcıyı dövmek. Neden esinize ayar vermiyorsunuz yerini bilsin
nasıl ayar vereceğimi bilsem. yani iyiyken iyi ama bu tür seyleri de var. eskiden cok kavga ederdim kendi daha cok üste cıkardı. simdi de kendi söylenince ben susuyorum ben söylenince de o takmıyor

nasıl ayar vereceğimi bilsem. yani iyiyken iyi ama bu tür seyleri de var. eskiden cok kavga ederdim kendi daha cok üste cıkardı. simdi de kendi söylenince ben susuyorum ben söylenince de o takmıyor
Dikin gozlerinizi gozlerinin icine goz bebegine bakarak net ve sert bir sekilde eger annem burdan yüzü asık gonlu kirik giderse bu yaptigini odetirim ayagini ona gore denk al diyin

bilmem, belki bi umut ben yanlış yapıyorumdur ve kendimi düzeltirsem sorun çözülür diye düsünüyorumdur. bir de dediğim gibi çocuğumuzla ve evle çok ilgili bir baba, bu sebeplerden boşanmak kızıma da haksızlık gibi geliyor açıkçası.
Yetişkin bir adam evine misafir gelmiş kayınvalidesine Cam açmama sebebini anlaşılır bir şekilde düzgünce anlatabilir - Aynı dili konuştuklarını varsayıyorum - Ama Eğer kulağını tersten gösterip karşısındakinden onu anlamasını bekliyorsa bunun altında bir kasıt ya da amaç vardır
Sizi manipüle ederek sorunun sizden kaynaklandığını düşünmenizi sağlıyor . Küsüyor ,Trip atıyor ( Empati yapsa örneğin ; "Yahu kayınvalidem burada neden cam açmadığımızı bilmiyor , öyle ya bizde memlekette serinlemek için cam açardık" diye düşünecekti.
Ve evet eşiniz narsist olabilir .

Eşinize ben uyuz oldum. 5 yaşındaki çocuk kafası resmen. Birçoğunu okudum mesajların. Evi geçindiren para kazanan sizsiniz. Ekonomik özgürlüğünüz var Almanya gibi bir ülkedesiniz. Çocuğunuz için boşanmamak ne kadar doğru? Eğer mutsuz bir annesi varsa gerisi boş. Siz mutlu musunuz? Eğer öyleyse bilemem. Ama mutsuzsanız boşanın. Eğer eşiniz iyi bir baba ise her halükarda çocuğunuza iyi bir baba olmaya devam eder zaten. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Çok uzun ama cam açmayalım ısınmasın nedir ya
Klima varsa ok ama klima yoksa ne alaka
Hava akımı mı farklı

Bence tamamen türkiş people göçmen gerginliği yaşamış kocan ses gidecek korkusundan cam kapat dedi herhalde
Hayır alamanyayı bilmesek anlıcam

Cam açmayalım ısınmasını biri bana açıklasın 😂😂

Hı şu mu olay eski alman evleri ise içerisi daha serin dışarısı sıcak vs

Neyse gudnyt

ne biçim bir adam dedim okurken insanı kadınlığından soğutur. çocuk konusunda ilgili demişsiniz ama evlilikte ebeveynlik ve kocalık görevleri dengede olmalı bence biri eksik olunca olan yine anneye dolaylı olarakta çocuklara oluyor.

Bence tamamen türkiş people göçmen gerginliği yaşamış kocan ses gidecek korkusundan cam kapat dedi herhalde
Hayır alamanyayı bilmesek anlıcam

Cam açmayalım ısınmasını biri bana açıklasın 😂😂
yok komsulara ses gitmesinden degil tamamen sıcaklıktan dolayı. bu arada bize gerçekten tuhaf geliyor ama almanyada hava sıcak olunca hicbir evde klima olmadıgı icin gercekten camları kapalı tutarlar. binaların ısı yalıtımı türkiye gibi degil. ve iste size ne kadar sacma geliyorsa türkiyeden gelenlere de öyle sacma geliyor annem de anlamadı

Eşinize ben uyuz oldum. 5 yaşındaki çocuk kafası resmen. Birçoğunu okudum mesajların. Evi geçindiren para kazanan sizsiniz. Ekonomik özgürlüğünüz var Almanya gibi bir ülkedesiniz. Çocuğunuz için boşanmamak ne kadar doğru? Eğer mutsuz bir annesi varsa gerisi boş. Siz mutlu musunuz? Eğer öyleyse bilemem. Ama mutsuzsanız boşanın. Eğer eşiniz iyi bir baba ise her halükarda çocuğunuza iyi bir baba olmaya devam eder zaten. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
aynen öyle cocuk gibi. biri yukarda sey yazmıs iyi anlastıgı birinin davranıslarını gozlemleyin ama yok. düsündüm bulamadım. kendimi geri cekiyorum konusmuyorum cunku her konustugumda ya tersliyor, ya ben onu mu dedim sana ben onu mu sordum sana diyor, konusmayınca da trip atıyorum sanıp yine sinirleniyor.

yani tabi ki mutlu degilim. ama ben bosanınca onun cocuktan bosanmayacagına emin degilim. ya da çirkinleşmeyecegine. simdiden konusmaları tavırları onu gösteriyor. bir yandan da diyorum ki o da benim kadar mutsuz oh olsun, çok kötü biliyorum ama

aynen öyle cocuk gibi. biri yukarda sey yazmıs iyi anlastıgı birinin davranıslarını gozlemleyin ama yok. düsündüm bulamadım. kendimi geri cekiyorum konusmuyorum cunku her konustugumda ya tersliyor, ya ben onu mu dedim sana ben onu mu sordum sana diyor, konusmayınca da trip atıyorum sanıp yine sinirleniyor.

yani tabi ki mutlu degilim. ama ben bosanınca onun cocuktan bosanmayacagına emin degilim. ya da çirkinleşmeyecegine. simdiden konusmaları tavırları onu gösteriyor. bir yandan da diyorum ki o da benim kadar mutsuz oh olsun, çok kötü biliyorum ama
Hiç de kötü değil. Bence bu adamı hayatınızdan bir an önce çıkarın. Kendi mutluluğunuza bakın. Siz mutlu çocuk mutlu. Boşanmış anne baba çocuğuyum. Ayrıldıklarında 7 yaşındaydım. Şimdi 39 yaşındayım. Ve o yaştan bu yaşa kadar hiç keşke boşanmasalardı demedim yemin ediyorum. Çünkü annem çok mutsuzdu. Ve o ne zaman kendine döndü o zaman mutlu oldu. Annem şu an 63 yaşında ve görseniz anlayamazsınız yaşını. Yıllar onu öyle güzelleştirdi ki.. Çünkü bencil bir adamdan kurtardı kendini.. Ve hiç evlenmedi. Beni ve kardeşimi büyüttü evlendirdi. Tabi ki zordu onun için bazı şeyler ama başardı. Annem ilkokul mezunu bir kadın. Siz neden bunu yapamayasınız? İnanın evi bile ayırsanız bu toksik, manipülatif adamdan kurtulduğunuz için oh ne dersiniz. Böyle bir adamla ömür çürütülmez. Ben bunu kendime reva görmem. Siz de görmeyin 💐

Back
X