eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

Klima yoksa cam acilmaz mi ? Ev hamam gibi olur sicaktan nasil mantik bu. Annenizi de huzursuz edip gonderecek.
Dışarısı sıcaksa camı pencereyi perdeyi kapatırım son günlerde vantilatör de açıyorum baya iyi oluyor deneyin henüz çok sıcak

boşamaya niyetin yoksa kök ailesinde en iyi geçindiği kişiyi bul onun tavrını incele ancak ordan bir iletişim yolu bulabilirsin. ilk iletişimi kurduktan sonra biraz törpülenebiliyorlar ama biraz. sabrım sinirim yeter diyorsan dene

Dışarısı sıcaksa camı pencereyi perdeyi kapatırım son günlerde vantilatör de açıyorum baya iyi oluyor deneyin henüz çok sıcak
Klima actigimizda bizde kapatiyoruz ama klima yoksa kirk yil dusunsem kapatmak aklima gelmez hani konu sahibi annesi de oyledir. Mesela damat gelip balkon sicakligini olcup bana soylese bende anlamam😃

13 senede hiç destek almasını söylediniz mi?
yani niye böyle çektiniz ki yıllarca?
çözümsüz bir şekilde 13 sene kendini ifade edemeyen biriyle aynı evde ömür çürütmeye devam etmişsiniz.
evet söyledim beraber gitmeyi de teklif ettim ama kendisinde sorun gormeyen biri. ben onu bu hale getiriyormuşum 3 ayda bir.

Klima actigimizda bizde kapatiyoruz ama klima yoksa kirk yil dusunsem kapatmak aklima gelmez hani konu sahibi annesi de oyledir. Mesela damat gelip balkon sicakligini olcup bana soylese bende anlamam😃
evet ben de aynı seyi söyledim. yani annem bilemez sonucta dedim. ertesi gün de zaten annem camı acmıyordu. dün iste evi ısıttık falan dediignde evet dedim annem de acmıyor camı artık, ooo o iş geçti falan saçma sapan konusuyor. insanın hatasından ders alıp tekrar etmemesi gibi bir sey yok onun icin. hata yapıldıysa bitti

evet ben de aynı seyi söyledim. yani annem bilemez sonucta dedim. ertesi gün de zaten annem camı acmıyordu. dün iste evi ısıttık falan dediignde evet dedim annem de acmıyor camı artık, ooo o iş geçti falan saçma sapan konusuyor. insanın hatasından ders alıp tekrar etmemesi gibi bir sey yok onun icin. hata yapıldıysa bitti
Senin esinin derdi üzüm yemek degil bağcıyı dövmek. Neden esinize ayar vermiyorsunuz yerini bilsin

Senin esinin derdi üzüm yemek degil bağcıyı dövmek. Neden esinize ayar vermiyorsunuz yerini bilsin
nasıl ayar vereceğimi bilsem. yani iyiyken iyi ama bu tür seyleri de var. eskiden cok kavga ederdim kendi daha cok üste cıkardı. simdi de kendi söylenince ben susuyorum ben söylenince de o takmıyor

nasıl ayar vereceğimi bilsem. yani iyiyken iyi ama bu tür seyleri de var. eskiden cok kavga ederdim kendi daha cok üste cıkardı. simdi de kendi söylenince ben susuyorum ben söylenince de o takmıyor
Dikin gozlerinizi gozlerinin icine goz bebegine bakarak net ve sert bir sekilde eger annem burdan yüzü asık gonlu kirik giderse bu yaptigini odetirim ayagini ona gore denk al diyin

bilmem, belki bi umut ben yanlış yapıyorumdur ve kendimi düzeltirsem sorun çözülür diye düsünüyorumdur. bir de dediğim gibi çocuğumuzla ve evle çok ilgili bir baba, bu sebeplerden boşanmak kızıma da haksızlık gibi geliyor açıkçası.
Yetişkin bir adam evine misafir gelmiş kayınvalidesine Cam açmama sebebini anlaşılır bir şekilde düzgünce anlatabilir - Aynı dili konuştuklarını varsayıyorum - Ama Eğer kulağını tersten gösterip karşısındakinden onu anlamasını bekliyorsa bunun altında bir kasıt ya da amaç vardır
Sizi manipüle ederek sorunun sizden kaynaklandığını düşünmenizi sağlıyor . Küsüyor ,Trip atıyor ( Empati yapsa örneğin ; "Yahu kayınvalidem burada neden cam açmadığımızı bilmiyor , öyle ya bizde memlekette serinlemek için cam açardık" diye düşünecekti.
Ve evet eşiniz narsist olabilir .

Back
X