- 22 Aralık 2013
- 121
- 2
- 38
- 35
- Konu Sahibi gulguzeli8
Bikini bölgemde sivilceye benzer bişey çıktı ve ağrı yapıyor böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım var bende çok oldu. Malesef ağrılı iltihaplı olur. Ve çok kötü ya geçtikten sonra beyaz beyaz izler kaldı sanki dikiş atılmış gbi
iPhone 'dan gönderildi
Benim dikkat ettimde hep regl olacağım zaman aynı yerde çıkıyor? Regl olunca gidiyor.. Seninde öyle mi oluyor?
Buna dikkat etmedim aslında çünkü 4-5 yıl önce çok çıkardı. Sonra çıkmaz oldu ama bi kaç aydır nadiren de olsa çıkıyor. Ve farklı ama yakın yerlerde çıkardı hep. Hala da izleri var malesefbi de dokunmadan kendiliğinden kanıyorlar
iPhone 'dan gönderildi
Aynı benimde öyle kendiliğinden kanıyor regl olunca kayboluyor... Peki doktora gittin mi hiç?
Gitmedim canım o zaman utandık gitmedik şimdi de yeni bi tek oldu die gitmedim doğrusu
iPhone 'dan gönderildi
Bende gitmedim hiç.. Arada bir takılıyor kafama gitsem mi diyorum regl olunca kayboluyor.. Sende dikkat et bir daha çıktığında regl ile alakalı olacak mı?