BU NEDIR BAKAR MISINIZ

Yagmuryt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
169
20
18
28
Bu nedir dış gebelik mı? Ben hamile.mi kaldım bilmiyorum anlamadan adet sancısıdir diye ilaç içtim ağrı kesici 2 adet acaba bundan kaynaklı mı düştü bana yardım edin lütfen dış gebelik mı normal düşük mü bu

Ağrı kesiciden kaynaklı değildir ben bilmeden çok içtim hem de güçlü ağrı kesicilerden

Bu nedir dış gebelik mı? Ben hamile.mi kaldım bilmiyorum anlamadan adet sancısıdir diye ilaç içtim ağrı kesici 2 adet acaba bundan kaynaklı mı düştü bana yardım edin lütfen dış gebelik mı normal düşük mü bu
Nasıl bişey bu böyle ilk defa gördüm otururken mi geldi WC de mi nasıl oldu

Nasıl bişey bu böyle ilk defa gördüm otururken mi geldi WC de mi nasıl oldu
Hayır ben işte calisiyodum orda da çok gürültü vardı çok yorgundum düşünün isim zorbi işti birden ağrı saplandı sol köşeden 1 saat geçmedi aşırı sancim vardı bi de ben çok ağır işte calisiyodum paketleme in cik sürekli hareket halindeydimbirden böyle bisey geldi anlam veremedim

Yakınlaştırıp bakar mısın canım benim , yüzü belli oluyo gibi ben kafa kısmında göz ve burun görüyorum kafasındaki kıkırdak falan parca değil dağılmadı da

Doktorla görüşün onu patolojiye falanda bazen gönderiyorlar. Adetmiydiniz peki

Hayır ben işte calisiyodum orda da çok gürültü vardı çok yorgundum düşünün isim zorbi işti birden ağrı saplandı sol köşeden 1 saat geçmedi aşırı sancim vardı bi de ben çok ağır işte calisiyodum paketleme in cik sürekli hareket halindeydimbirden böyle bisey geldi anlam veremedim
Çok ilginç bi şey sanırım düşük bu oradan geldiğine göre hamile olduğundan haberin de yok senin o zaman 🙄 çok karışık bi durum tavsiyem bi doktora görün bence hcg değerine bakar hemen düşmüyor zaten o

Yakınlaştırıp bakar mısın canım benim , yüzü belli oluyo gibi ben kafa kısmında göz ve burun görüyorum kafasındaki kıkırdak falan parca değil dağılmadı da
Canım eğer zaten düşükse bebek çok küçük 1.5 yada 1 aylıktır yani tahmini yani gelişmemiş daha gözü burunu kafası yoktur bile daha kuzum ama yakınlaştırır baktım ben bence düşük yapmışsın sen

Hanımefendi (ki eğer kadınsanız) aynı konuyu farklı zamanlarda DEFALARCA açtınız. Artık yeter!

Sanki daha önce atmıştınız bu resmi bi konunuzda 🤔

Pardon sana batan ne !
Çok şükür battığı yok da aynı konuyu defalarca açmak YASAK! Kaldı ki fotoğraf koyuyorsanız konu başlığına fotoğraf var filan yazın da konuyu açtığımızda midemiz bulanmasın, ona göre okuyalım!

Çok şükür battığı yok da aynı konuyu defalarca açmak YASAK! Kaldı ki fotoğraf koyuyorsanız konu başlığına fotoğraf var filan yazın da konuyu açtığımızda midemiz bulanmasın, ona göre okuyalım!
Kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim

Back
X