Bu nedir şimdi daha bi aylık evliyken?

nur8543

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
18
4
86
Slm kızlar,canım çok sıkkın ve yardımınızı istiyorum.Ben evleneli tam olarak 34 gün oldu.Konuyu çok uzatmayacağım,nişanlılık döneminde eşimin facebooktaki 2 ayrı kız arkadaşına kompliman yaptığını msjlarında gördüm.Ayrıldım sözde ama nasip işte oldu evlendik.Bana facebookunu kapatmak istediğini yeni face açıp birlikte kullanmak istediğini ve oraya sadece bi kız arkadaşını ekleyeceğini söyledi.Nişan dönemindeki olaylardan sonra şifresini ben değiştirdiğim için kendi facebookuna giremiyordu.Face in iptali için hesabını açtığımda zamanında o kızada kompliman yaptığını öğrendim.Açık açık diyemez miydi yani zamanında ben buna ilanı aşk ettim ama şimdi sadece arkadaşız ekleyeyim mi diye.Şimdi yalvar yakar valla bi şey yok sadece arkadaşız beni kurcalamaktan vazgeç diyor.Bende vazgeçtim zaten ne halin varsa gör dedim,buz gibide soğudum.Haksız mıyım sizce?Siz olsanız ne yapardınız bi akıl verin lütfen bunalımdayım,ki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım karşılığı bu mu yaaa

Sizin yapabileceğiniz pek bişey yok herşey eşinizde bitiyor. Ama benim hep savunduğum birşey vardır. Huylu huyundan vazgeçmez bu iyi huyda olsa aynı kötü huyda olsa aynı....

kompliman derken iltifatmı etmiş anlamadım
daha yeni evlenmiş adamın şimdi gözü senden başka kimse görmemeli

Canim fazla ustune gitma kendinde sogursun onuda hepten sogutursun. Kiskandiginida gösterme. O zaman inada biner. Seni kaybedebilecegini ve kendine olan guvenini her zaman göster. Cocuk yapma durumundada bekle derim bir iki sene felan. Tam anlayasin kisiligini esinin. Onun ne mantik dusunce tasidigini ve nasil biri olsugunu. Kendini serin tut yoksa cok yorarsin kendini.

geçmiş olsun canım ama kompliman derken ne ifade etmek istedin kurmu yapmış eşiniz ordaki kızlara anlayamadım.ne tür konuşmaları olmuş.konuşun eşinizle hemen soğumayın belki eski bi olaydır sakinliğinizi koruyun izin verin ki güvenini sağlasın eşiniz zman tanıyın en azından.çok yenisiniz en mutlu en güzel günleriniz bunlar siizn kolay gelinmiyor evliliğe ne yollardan geçiliyor

Haklısınız bence, bende olsam arıza çıkarırdım :47: Hem ne bu erkeklerdeki eski sevgili merakı?

korktuğum bir erkek tipidir.. içini karartmak gibi olmasın da aynen bı arkadaşın dediği gibi huylu huyundan vazgeçmiyo ne yazıkki.. yapılan bişeyi affetmek bidaha olmasına davetiyedir.. bizzat bende yaşadım ordan biliyorum.. öyle bi tavır koymalısın ki gözü korkmalı.. artık bunu ne şekilde yapıcağın sana kalmışş.. içine korku verilmedikçe böyleleri yola gelmiyo.. :34:

kompliman derken iltifatmı etmiş anlamadım
daha yeni evlenmiş adamın şimdi gözü senden başka kimse görmemeli

benim face im var zaten bi sürüde okuldan erkek arkadaşlarım var,benimkinde kıskanma diye pek bi huy yok,aslında çok iyi bir insan ve çok severek evlendik neden böyle oluyor her ilişki anlayabilmiş değilim,evden çıkıp gidesim var

benim eşim evlenene kadar şifrelerini vermedi vermedik yani
evlendiğimiz gün vericez kararı aldık
ve evlendik

1 hafta sonra şifreleri verdi bana girdim facebooka
çok eski ilk aşkı hatta, ekliydi tabi ben şaşırdım daha doğrusu benm facebookum yoktu kontrol etmemiştim görmemiştm yani
kavga ettik biraz sildim kızı hatta kuzenlerini dahil herkesi :)
birdaha hiçbir kızla görüşme lütfen dedim
ağladım birkaç saat falan ama geçti

o günden sonra markette okul arkadaşlarıyla karşılalaşıoruz bakıorum konuşurmu die
tanımamş gibi yapıyor cnm eşim

yani eskiden olan şeyler çokta büyük mevzu değil
evliyken görüşüp buluşup aşk yaşamışlarsa başka amaaaa
ondan öncesi çokta önemli değil
ve o günlerden sonra yemin ederim ki
evliğimiz Allah nazarlardan saklasın muhteşem ötesi

o kadar net söyleyim uyum %100 erkek arkadaşlarıyla takılmaktan çok daha zevk alıyor benmle birlikteyken eminim
çünkü bütün fikirlerimiz hobilerimiz dahil
araba motor konsol oyunları futbol muhabbetleri iş aşk siyaset dini herşey aynı
aynı dili konuşuyoruz
aşk sevgi saygı olduktan sonra geçmiş meçmiş etkilemiyor
isterse evlenmeden önce 1000 kızla takılmış yatmış kalkmış olsun sorun değil evlendikten sonra tabiki de affedilemez

geçmiş olsun canım ama kompliman derken ne ifade etmek istedin kurmu yapmış eşiniz ordaki kızlara anlayamadım.ne tür konuşmaları olmuş.konuşun eşinizle hemen soğumayın belki eski bi olaydır sakinliğinizi koruyun izin verin ki güvenini sağlasın eşiniz zman tanıyın en azından.çok yenisiniz en mutlu en güzel günleriniz bunlar siizn kolay gelinmiyor evliliğe ne yollardan geçiliyor

zamanında benden önce benim 2010 dan enbüyük isteğim sensin işte Kenan Doğulu nun gelinim klibi falan öyle şeyler göndermiş,daha öncede oldu neden evlendim ki ben

benim eşim evlenene kadar şifrelerini vermedi vermedik yani
evlendiğimiz gün vericez kararı aldık
ve evlendik

1 hafta sonra şifreleri verdi bana girdim facebooka
çok eski ilk aşkı hatta, ekliydi tabi ben şaşırdım daha doğrusu benm facebookum yoktu kontrol etmemiştim görmemiştm yani
kavga ettik biraz sildim kızı hatta kuzenlerini dahil herkesi :)
birdaha hiçbir kızla görüşme lütfen dedim
ağladım birkaç saat falan ama geçti

o günden sonra markette okul arkadaşlarıyla karşılalaşıoruz bakıorum konuşurmu die
tanımamş gibi yapıyor cnm eşim

yani eskiden olan şeyler çokta büyük mevzu değil
evliyken görüşüp buluşup aşk yaşamışlarsa başka amaaaa
ondan öncesi çokta önemli değil
ve o günlerden sonra yemin ederim ki
evliğimiz Allah nazarlardan saklasın muhteşem ötesi

o kadar net söyleyim uyum %100 erkek arkadaşlarıyla takılmaktan çok daha zevk alıyor benmle birlikteyken eminim
çünkü bütün fikirlerimiz hobilerimiz dahil
araba motor konsol oyunları futbol muhabbetleri iş aşk siyaset dini herşey aynı
aynı dili konuşuyoruz
aşk sevgi saygı olduktan sonra geçmiş meçmiş etkilemiyor
isterse evlenmeden önce 1000 kızla takılmış yatmış kalkmış olsun sorun değil evlendikten sonra tabiki de affedilemez

Bizde aynen böyleydik,derdim geçmiş değil zaten benim geçmiş umrumdada değil,neden evlendikten sonra daha önce ilgi duyduğu birini face e eklemek istiyor,sadece arkadaşız diyor.bende ekleyeyim madem eski kırıklarımı tam olsun dimi ama

cnm eşine şart koş facebook u kapatmazsa ayrılcanı söle yoksa zaten gerçekten ayrılırsınız bi süre sonra ne gerek var ya arkadaşlarıyla telde de msn dede görüşür kapattır facebook u birsürü yemin de etse sözde verse bişey yapmıyom desede adam doğruda dese sen bu saatten sonra hep şüphe duyarsın o yüzden kapattır şüphe kalmasın malum şüphe evliliğin en büyük düşmanı

Bizde aynen böyleydik,derdim geçmiş değil zaten benim geçmiş umrumdada değil,neden evlendikten sonra daha önce ilgi duyduğu birini face e eklemek istiyor,sadece arkadaşız diyor.bende ekleyeyim madem eski kırıklarımı tam olsun dimi ama

hayır arkadaşım tabikide evlendikten sonra kesinlikle izin verme öyle birşeye evlenmeden önce olan bir durumsa tamam ama evlendikten sonra herşeyi silmeli

cnm eşine şart koş facebook u kapatmazsa ayrılcanı söle yoksa zaten gerçekten ayrılırsınız bi süre sonra ne gerek var ya arkadaşlarıyla telde de msn dede görüşür kapattır face
book u birsürü yemin de etse sözde verse bişey yapmıyom desede adam doğruda dese sen bu saatten sonra hep şüphe duyarsın o yüzden kapattır şüphe kalmasın malum şüphe evliliğin en büyük düşmanı

Kendi ellerimle kapattım facebook unu.şifresini değiştirdim mayıstan beri giremedi zaten.dinimizde erkeğin yeri bi de çok önemli kocaya saygı sevgi hürmet,e bunları göre göre gelde hürmet et dimi yani,Yaradan a havale ettim

Tatlm öncelikle çok haklısın, eskiden hoşlandıgı birinin evlendikten sonra faceinde ekli olması çok anlamsız, ve hiç hoş degil...Ama bir de şöyle bir durum var, şuanda eşinin face şifşifresini biliyorsun, ve kontrol edebiliyorsun.. Eğer bu haklı kontrol etme istegini eşin, özgürlüğünü kısıtlamak olarak düşünürse ve daha da kötüsü ben dayanılmaz erkeğim, eşim beni kıskanıyor, benden asla ayrılmaz, beni asla bırakamaz diye düşünürse, kendisine yeni bir face açar istediklerini ekler senin de ruhun duymaz...

Kısacası sana tavsiyem kontrolu elden bırakma, ama eşine de bunu belli etme.

Allah belasını versin şu face olayının face de ona buna sarkanların....ilk defa bu kadar sinirli ve kötü şekilde yazıyorum yorumumu!nedir bu face?arkadaşlarımızı bulalım hoş vakit geçirelim sohbet eğlence gırgır şamata olsun diye açmıyor muyuz hesapları?evet ben şahsen eski arkadaşları bulurum ;arkadaşlarla gırgır olsun diye açtım..bayağı arkadaşımı da buldum hatta samimi olup irtibatımız kopanları da buldum iyi oldu o anlamda....ama faceden onun bunun kocasına sırnaşanlar ya da adamların o kıza bu kıza ilginç yorumlar yazması yuvadaki huzuru alıp götürüyor kimi boşanıyor kimi kavga ediyor kimi de içine atıp üzülüyor....!adamlar açmış faceyi iyilik olsun diye ama insanlar neye dönüştürüyor!!
bugün evlilik yıldönümümüz iki düğün olduğundan hem dün hem bugün...ama ben unuttum ilkez işlerden temizlikten..ve hayrettir ki kendiliğinden eşim hatırlamış güzel bir yemek takımı pasta falan almış gelmiş...çok sevindim bi o kadar da mahcup oldum unuttuğum için..öenmeli değil dedi...iyi ..akşam yemekten sonra ben sofrayı toparlarken arada bir nadir baktığı face sayfasını açtı gülerek bişiler yazıo hararaetli hararetli ..maç ile ilgili komik video hakkında arkadaşıyla yazışıyor mizahi olarak..şimdi baktım yorumlara işten bir bayan ve bir erkek ;3ü arasında yorumlar bayan evli ama herkesle samimi eşi de bunu bilio bilmem artık nasıl midesi varsa eşinin..eşime diyor ki "x beraber gişdelim bi daki maça " eşim de;"tamamdır" yazmış ...bunu okudum şalterler attı benim....vallahi şuan gidip yanına yatasım gelmiyor.belki şakalaşıp yazılmıştır art niyetsiz ama ne munasebet ya sen kocanla git maça ne işin var elin evli erkeğiyle maça gidelim diyor.eğer öyle bişi yaparsa çok fena kavgalar olacağı kesin!benimle dışarı çıkmaya üşeniyo ..geçen tartıştık daha; geçen pazar hadi dışarıda yiyelim akşam yemeğini dedim tamam dedi ki benimle dışarı çıkması 6 senede 10 kere ddeğildir yani...o yüzden birlikte zaman geçirelim diye düşündüm ..ona da söyledim "benimle rahatsız mkısın dışarıya çıkmaktan ?" alakası yok çocuk durmuyor söz dinlemiyor gibi konuşunca dayanamadım...yapmasaydık o zman sen benden fazla istedin baskıyla oldu bu çocuk...çocuk var diye hapis hayatı mı yaşayayım herkesin var çocuğu diye sinirlendim....
eğer bunlardan sonra elin kadını ben de maçınıza geleyim diye yanlarına gelirse fena olur ortalık ..faceden "beraber gidelim "yazmış utanmadan(eşim iş arkadaşlarıyla her hafta maç yapar halı sahada) eşim de "tamamdır" yazmış memlekete gitmeden hesabını sorarım...faceniz batsın git kocanla uyu elin erkeklerine netten ne diye sarkıyorsun ki!sırf böyle şeylerden eşimin dekendimin de facesini kapatmak istiyorum temelli kapanabiliyormuş..ama diyorum bakalım işyerinden sarkan olacak mı daha bu ne yapacak diye kapatmak da istemiyorum!!!

nur
eline sağlık facesini falan kapatmışsın beterini de yap bu konuda ...sen ona zorla mı varmışsın !nefret ediyorum işte böyle insanlardan...hiç kafana takma konusunu açtıysan sana özür dileme modlarında yaklaşıyorsa süründür bence!güzelce giyin kendine bak ama yüz verme!....ne sanıyor bu erkekler kendini ya bulunmaz hint kumaşı mı!bu yaptıklarını karıları yapsa ortalığı kaldırırlar olayı namsu meselesi yaparlar..kendileri namus kavramından dürüstlükten bi haber !!

Son düzenleme:
Back
X