• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Kızlar benden bıkmış olabilirsiniz ama son bişey soracağım.
Biri inat edip mi yazmıyor yoksa değer vermediğinden mi onu nasıl anlarız. Mesela ben o kişiyi arasam anında cevap verir, konuşur eskiye döner Onun bir arkadaşını arasam hemen ardından yine kendisi beni arar. Ama benden bir hareket olmadığı sürece adım atmaz .

egosu şişmiş kendni bir halt sanan erkek tipi işte canım diyorlar ki bu kız nasılsa seviyor beni aramasak da arar sormasak da sorar aman canım niye yoralım kendmizi. hani dönsek de bekler gitsek de bekler hesabı onlardaki

egosu şişmiş kendni bir halt sanan erkek tipi işte canım diyorlar ki bu kız nasılsa seviyor beni aramasak da arar sormasak da sorar aman canım niye yoralım kendmizi. hani dönsek de bekler gitsek de bekler hesabı onlardaki

Evet aynen öyle. Garanti biliyor, asla gitmez diyor :(
Bu algıyı hiç değiştirmeyecek miiym bilmiyorum

Anı yaşıyor. Sen ararsan seninle geçiriyor zamanı, aramazsan keyfine göre takılıyor demek ki. Seven adamın sevdiği kadından başka işi olmaz. Ben eşimle sevgiliyken işte lavabo molasinda onu arıyordum sırf sesini duyayım diye.

Ayrılmadık diyorsun da madem öyle söyle en son Ne için aradı seni ? Bi hafta geçiyor da aramıyor Ahsen ! Sen neyin ilişkisi diyorsun hala yani kusura bakma ama bu kadar da onursuz olmayın..bırak arama artık .zorla ilşki gitmez gitmiyor da...bitmiş ilşki ..

Ayrılmadık diyorsun da madem öyle söyle en son Ne için aradı seni ? Bi hafta geçiyor da aramıyor Ahsen ! Sen neyin ilişkisi diyorsun hala yani kusura bakma ama bu kadar da onursuz olmayın..bırak arama artık .zorla ilşki gitmez gitmiyor da...bitmiş ilşki ..
Ben zaten aramıyorum, aradığımı kim söyledi? Kafanıza göre yorum yapmayın . Ben onursuz olsam aramaya yazmaya devam ederim. Size kalmadı bana onursuz demek. Ben bir soru sordum ona cevabınız yoksa susarsınız olur biter. Gidin hırsınızı başkasından alın.

Ben zaten aramıyorum, aradığımı kim söyledi? Kafanıza göre yorum yapmayın . Ben onursuz olsam aramaya yazmaya devam ederim. Size kalmadı bana onursuz demek. Ben bir soru sordum ona cevabınız yoksa susarsınız olur biter. Gidin hırsınızı başkasından alın.
Yapma Ahsen Allahaşkına ben aramadan aramıyor diyorsun hep eski konularından beri herkes biliyor senin aradığını ..e artık kimse de aramıyorsa zaten ayrılmışsınız

Gel ağzıma et, süründür beni, ben g.zakılıyım, yola sok beni diyor. Eee ararsan tabi bunları senin için diyecek. 'Daha çok süründüreceğim seni' vb...

Back
X