Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O eskidendiYapma Ahsen Allahaşkına ben aramadan aramıyor diyorsun hep eski konularından beri herkes biliyor senin aradığını ..e artık kimse de aramıyorsa zaten ayrılmışsınız
Okumak ve cevap vermek zorunda değilsiniz.
Olumsuzluklar karşısında gerçekten moralim bozuluyor. İnsanlar çok depresif ve agrasif. Ben asla morali bozuk olan birine daha da moral bozan şeyler söylemem benim buna canım sıkılıyor. " Sana karşı diğer davranışları nasıl ya da sana şunu şunu yaptı mı ki değer vermiyor diyebilelim " derim.Burada yapilan her yorumdan bir seyler cikarmak yerine tabiri caizse atar yapmanin kimseye faydasi yok.
Olumsuzluklar karşısında gerçekten moralim bozuluyor. İnsanlar çok depresif ve agrasif. Ben asla morali bozuk olan birine daha da moral bozan şeyler söylemem benim buna canım sıkılıyor. " Sana karşı diğer davranışları nasıl ya da sana şunu şunu yaptı mı ki değer vermiyor diyebilelim " derim.
Ama ben bu insanların moral bozma çabalarını anlamadım.
Evet cidden insanların çoğu kötü niyetli. Ben bazen bunalıyorum içim acıyor acaba aynı şeyleri yaşayan deneyimleyen var mı diye konuşmak istiyorum. Ama hataymış suçmuş bu. En iyisi konu açmamak.Herkes bir degil ve burada binbir cesit insan var. Sizi anlayabiliyorum. Bana kalirsa boyle durumlarda yapmaniz gereken sey, hosunuza gitmeyen yorumlari yok saymak. Ben de zaman zaman yasiyorum benzer seyleri. Gecen gun actigim bir konuda uyenin biri gorustugum kisinin evli oldugunu hissettigini soyledi. Nasil hissettiyse? Halbuki buna dair isaret de yoktu konumda. Ic kotu olunca, klavyeden dokulen de yipratici oluyor iste.
Bana her konuda destek oldu, hiçbir kötü laf etmedi. Değer veriyor biliyorum. Benden iyi bilemezsiniz. Sadece inat, Arnavut damarı var.
Daha fazla yazmazsa tamamen çıkaracağım zaten hayatımdan. Ben sadece süre verdim.
Kızım yaşadık ki bu kdr net konuşuyoruz 5 yilim çöpe gitti bir hiç uğruna uğraşmaEvet cidden insanların çoğu kötü niyetli. Ben bazen bunalıyorum içim acıyor acaba aynı şeyleri yaşayan deneyimleyen var mı diye konuşmak istiyorum. Ama hataymış suçmuş bu. En iyisi konu açmamak.
Önemi yok artıkDerdini tam olarak anlatsana yani niye kustunuz ve ondan beklentin ne yani ilk onun mu seni aramasini istiyorsun?
Çözüm ne pekiBence ikisinde değil . Adam kafasına göre hareket ediyor
Ben adım atmadan atmaması. Beni garanti bilmesiTam olsrak sorununu anlatsana güzelim
Ben adım atmadan atmaması. Beni garanti bilmesi