Kizlar az once cok garip bi olay yasadim. Uykum geldi biraz uzaniyim dedim okuldan gelmistim cok yorgundum zaten. 20-25 dk gecti boyle henuz uykuya da dalmamistim usudum ama o kadar yorgunum ki ustumu ortmeye usendim sonra icim gecmis 10 dk olmamistir yani boyle gercek ve ruya arasi bisey yasadim bu bahsettiklerim 20-25 dk icinde oluyor. Ruyamda biri bana diyor ki "esim bana su kelimeyi soyledi bu ne demek oluyor" diyor. Kelimeyi hatirlamiyorum turkce degildi ama anlaminin uc harfliler oldugunu soyluyorum kadina. O anda yattigim yerde siddetli bi ruzgar esti boyle. Yanii ruya gibi degildi cunku az once okuldan geldigimin falan farkindayim. Boyle yanimdaki lambayi acmaya calisiyorum elimi kolumu hareket ettiremiyorum. O korkuyla besmele cekiyorum ve 2-3 dk sonra sicrayarak uyandim. Gercek ruya arasi bisey yasadim ama cok korktum kizlar yurtta yalnizim zaten. Bi kac hafta once bu konuyla ilgili bi film izlemistim onun etkisinde mi kaldim acaba. Niye boyle bisey yasadim ben bi gunah mi isledim acaba. Cok korktum. :18: