- 16 Eylül 2017
- 7.669
- 13.910
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Anket disi sorular sormaya başladı. Yani nasilsin napiyosun nerdesin gibi. Anket uxaktan egitimdeki materyalleri yararli buluyor musunuz ? Du. Yani hayati bir sey değilanket ne ile alakalı ona bağlı sizden beklediğinden farklı bir oylama yaptısanız meraktan sormuş olabilir bence.
hıı o zaman farklı anketle alakasız şeyler sorduğuna göre seninle konuşmak istiyor galiba devam ettir bakalım sonu nereye varacakAnket disi sorular sormaya başladı. Yani nasilsin napiyosun nerdesin gibi. Anket uxaktan egitimdeki materyalleri yararli buluyor musunuz ? Du. Yani hayati bir sey değil
Onu bilmiyorum.Muhabbet bitti. Yeni konu açıp konusmaya calisiyor,alaksız konular. Kısa kesiyorum 1 yazdiysam 3 yazıyorHerkese sormadıgını nerden ogrendın?
Kisa kesme devam ettir bakalım. Biraz konusunca anlasılır ancak yuruyup yurumedıgıOnu bilmiyorum.Muhabbet bitti. Yeni konu açıp konusmaya calisiyor,alaksız konular. Kısa kesiyorum 1 yazdiysam 3 yazıyor
Yazışmıyorum mesajlarını okundu yapmadım. Kız arkadaşı varken instasi onun fotoğraflariyla doluydu bayadir yok fotoğrafi. Aslında yazısmakta istemiyorum o anlamda ikimizi düşünemigorum yakisikli diye yazismam lazimmis gibi geliyorHemen açılma, yavaş yavaş, mesajlara geç ve basit, kısa, emojisiz cevaplar ver. Bakalım basıl davranacak. Belki ilgilisi vardır ama kız arkadaş durumunu öğrenmen lazım. Biraz yavaş takılman lazım. Şimdi yazışıyorsan, geç oldu iyi geceler vs yaz.
Yaa mantikliymis bu 1 hafta konusursam gelip sormam daha mantıklı. Kendi kendime kurup oynamiyim di mi.şimdi beybi burdan direkt yürüyo diyemem.koronadan dolayı ben de 8 yıldır konuşmadığım bi arkadaşla geçen yazdı konuştum.hem de ne alaka yani diyceğim bi arkadaş, ama artık o kadar sıkıldı ki insanlar herkes sohbet muhabbette.sen sorularına onun konuştuğu düzeyde karşılık ver.biraz daha zaman geçsin mesela baktın 1 haftadır konuşuyosunuz ya da numaranı istedi vs ona göre şaaparız
Sonuçta etkilenmişsin yavruş, takip etmişsin resimlerini, kızı. Biraz zamana bırak. İyi yapıyorsun taktiksel olarak.Yazışmıyorum mesajlarını okundu yapmadım. Kız arkadaşı varken instasi onun fotoğraflariyla doluydu bayadir yok fotoğrafi. Aslında yazısmakta istemiyorum o anlamda ikimizi düşünemigorum yakisikli diye yazismam lazimmis gibi geliyor
şimdi hemen yükselme aynen, eve kapanmaktan hep bunlar.ama biraz daha yazmaya devam ederse, kaybedersen de üzülmiyceğin biriyse amaaan yürü gitsin zaten canımız sıkılıyo evin içinde derimYaa mantikliymis bu 1 hafta konusursam gelip sormam daha mantıklı. Kendi kendime kurup oynamiyim di mi.
Ya bana yazana kadar ben hic o anlamda düşünmedim açıkcası,hic özel olarak profiline bile girip bakmamistim egitimdeki herkesle takiolestigim icin anlam ifade etmemisti hatta baska bir cocugu begendiydim de o da sevgili yaptı jerhalde beni instadan cikarmışSonuçta etkilenmişsin yavrular, takip etmişsin resimlerini, kızı. Biraz zamana bırak. İyi yapıyorsun taktiksel olarak.
Tabi kalıba sokmazda anlam veremedim. Bence sadece muhafazakar düsünceli erkekler muhafazakar kızlarla cıkıyor. Benim gözlemlediğim bu sekildeydi.Çok yakın arkadaş degilmissiniz. Az daha konuşmasına izin ver bakalım. Belli mi olur belki ilgi duyuyodur . Ayrıca daha önce muhafazakar kız arkadaşı olması onu bi kalıba sokmaz bence.
Ahahahaha kesinlikle öyle değil. Canlı ornegiyim . 4 sene öncesine kadar istemesemde bende muhafazakardim. Ama eşim tam bir parti insanıydı. Asla yan yana gelmeyecek bi ikili. Yani böyle şeyler oluyor :)Ya bana yazana kadar ben hic o anlamda düşünmedim açıkcası,hic özel olarak profiline bile girip bakmamistim egitimdeki herkesle takiolestigim icin anlam ifade etmemisti hatta baska bir cocugu begendiydim de o da sevgili yaptı jerhalde beni instadan cikarmışVeya egitimdeykende hic aa ne yakisikli cocuk diye gecirmedim icimden herkes yakisiklisin diye söyleyince o zaman aa bu cocukta yakisikliymis dediydim
Tabi kalıba sokmazda anlam veremedim. Bence sadece muhafazakar düsünceli erkekler muhafazakar kızlarla cıkıyor. Benim gözlemlediğim bu sekildeydi.
Valla o da doğru benim ilahiyatcı sevgilim vardı hem de o zaman muhafazakarlığı geçtim inanılmaz açık giyiniyordum sürekli mini etekler.sonra ayrildi benden öküz. Alam veremiyorumAhahahaha kesinlikle öyle değil. Canlı ornegiyim . 4 sene öncesine kadar istemesemde bende muhafazakardim. Ama eşim tam bir parti insanıydı. Asla yan yana gelmeyecek bi ikili. Yani böyle şeyler oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?