- 16 Eylül 2017
- 7.669
- 13.911
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Yaklasik 2 sene önce şehir dışındaki bir sosyal sorumluluk projesinde tanistigim arkadaşım vardı. Çocuk gerçekten yakisikli. Hatta orada yakisikliligi dalga konusuydu. Ama öyle sıradan arkadaştık güzel bir gruptuk kimse kimseye meyletmedi. Bir dahada görüsmedik.Sosyal medyadan takiplesiyorduk. Projeden sonra hiç muhabbetimiz olmadı sadece 2 kere hikâyesine yanıt verdim o da gene projeyle alakalıydı,tek cümlelik cevap verdi.Cocuk bugün bir anket yapmış anketi oyladım dmden geri dönüş yaptı neden böyle düşünüyorsun vs..diye önce herkede soruyor sandım sonra baktım muhabbeti uzatıyo ben de arkadaşca cevap vermeye başladım. Amacı ne acaba ? Yani cocuk muhafazakar mı değil mi bilmiyorum ama bir ara kız arkadaşı vardı kız muhafazakar giyimliydi. Ben muhafazakar değilim,görünüşümde değil. O yüzden direk bana yürüyor diyemedim. Amacı ne olabilir. Yürüyorsa karşılık vereyim mi sizce verme derseniz vermiycem
(edit:duygusal bir iliski istemiyorum,en fazla bir iki flört ederim ama arkadaslıgımı bozduğuma değer mi)