• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi ? Sizce bana yürüyor mu ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.669
13.911
248
29
Yaklasik 2 sene önce şehir dışındaki bir sosyal sorumluluk projesinde tanistigim arkadaşım vardı. Çocuk gerçekten yakisikli. Hatta orada yakisikliligi dalga konusuydu. Ama öyle sıradan arkadaştık güzel bir gruptuk kimse kimseye meyletmedi. Bir dahada görüsmedik.Sosyal medyadan takiplesiyorduk. Projeden sonra hiç muhabbetimiz olmadı sadece 2 kere hikâyesine yanıt verdim o da gene projeyle alakalıydı,tek cümlelik cevap verdi.Cocuk bugün bir anket yapmış anketi oyladım dmden geri dönüş yaptı neden böyle düşünüyorsun vs..diye önce herkede soruyor sandım sonra baktım muhabbeti uzatıyo ben de arkadaşca cevap vermeye başladım. Amacı ne acaba ? Yani cocuk muhafazakar mı değil mi bilmiyorum ama bir ara kız arkadaşı vardı kız muhafazakar giyimliydi. Ben muhafazakar değilim,görünüşümde değil. O yüzden direk bana yürüyor diyemedim. Amacı ne olabilir. Yürüyorsa karşılık vereyim mi sizce verme derseniz vermiycem :KK53: (edit:duygusal bir iliski istemiyorum,en fazla bir iki flört ederim ama arkadaslıgımı bozduğuma değer mi)

anket ne ile alakalı ona bağlı sizden beklediğinden farklı bir oylama yaptısanız meraktan sormuş olabilir bence.
Anket disi sorular sormaya başladı. Yani nasilsin napiyosun nerdesin gibi. Anket uxaktan egitimdeki materyalleri yararli buluyor musunuz ? Du. Yani hayati bir sey değil

Hemen açılma, yavaş yavaş, mesajlara geç ve basit, kısa, emojisiz cevaplar ver. Bakalım basıl davranacak. Belki ilgilisi vardır ama kız arkadaş durumunu öğrenmen lazım. Biraz yavaş takılman lazım. Şimdi yazışıyorsan, geç oldu iyi geceler vs yaz.

şimdi beybi burdan direkt yürüyo diyemem.koronadan dolayı ben de 8 yıldır konuşmadığım bi arkadaşla geçen yazdı konuştum.hem de ne alaka yani diyceğim bi arkadaş, ama artık o kadar sıkıldı ki insanlar herkes sohbet muhabbette.sen sorularına onun konuştuğu düzeyde karşılık ver.biraz daha zaman geçsin mesela baktın 1 haftadır konuşuyosunuz ya da numaranı istedi vs ona göre şaaparız :dondurma:

Hemen açılma, yavaş yavaş, mesajlara geç ve basit, kısa, emojisiz cevaplar ver. Bakalım basıl davranacak. Belki ilgilisi vardır ama kız arkadaş durumunu öğrenmen lazım. Biraz yavaş takılman lazım. Şimdi yazışıyorsan, geç oldu iyi geceler vs yaz.
Yazışmıyorum mesajlarını okundu yapmadım. Kız arkadaşı varken instasi onun fotoğraflariyla doluydu bayadir yok fotoğrafi. Aslında yazısmakta istemiyorum o anlamda ikimizi düşünemigorum yakisikli diye yazismam lazimmis gibi geliyor

Çok yakın arkadaş degilmissiniz. Az daha konuşmasına izin ver bakalım. Belli mi olur belki ilgi duyuyodur . Ayrıca daha önce muhafazakar kız arkadaşı olması onu bi kalıba sokmaz bence.

şimdi beybi burdan direkt yürüyo diyemem.koronadan dolayı ben de 8 yıldır konuşmadığım bi arkadaşla geçen yazdı konuştum.hem de ne alaka yani diyceğim bi arkadaş, ama artık o kadar sıkıldı ki insanlar herkes sohbet muhabbette.sen sorularına onun konuştuğu düzeyde karşılık ver.biraz daha zaman geçsin mesela baktın 1 haftadır konuşuyosunuz ya da numaranı istedi vs ona göre şaaparız :dondurma:
Yaa mantikliymis bu 1 hafta konusursam gelip sormam daha mantıklı. Kendi kendime kurup oynamiyim di mi.

Yazışmıyorum mesajlarını okundu yapmadım. Kız arkadaşı varken instasi onun fotoğraflariyla doluydu bayadir yok fotoğrafi. Aslında yazısmakta istemiyorum o anlamda ikimizi düşünemigorum yakisikli diye yazismam lazimmis gibi geliyor
Sonuçta etkilenmişsin yavruş, takip etmişsin resimlerini, kızı. Biraz zamana bırak. İyi yapıyorsun taktiksel olarak.

Yaa mantikliymis bu 1 hafta konusursam gelip sormam daha mantıklı. Kendi kendime kurup oynamiyim di mi.
şimdi hemen yükselme aynen, eve kapanmaktan hep bunlar.ama biraz daha yazmaya devam ederse, kaybedersen de üzülmiyceğin biriyse amaaan yürü gitsin zaten canımız sıkılıyo evin içinde derim :KK70:

Sonuçta etkilenmişsin yavrular, takip etmişsin resimlerini, kızı. Biraz zamana bırak. İyi yapıyorsun taktiksel olarak.
Ya bana yazana kadar ben hic o anlamda düşünmedim açıkcası,hic özel olarak profiline bile girip bakmamistim egitimdeki herkesle takiolestigim icin anlam ifade etmemisti hatta baska bir cocugu begendiydim de o da sevgili yaptı jerhalde beni instadan cikarmış :KK70: Veya egitimdeykende hic aa ne yakisikli cocuk diye gecirmedim icimden herkes yakisiklisin diye söyleyince o zaman aa bu cocukta yakisikliymis dediydim :olamaz:
Çok yakın arkadaş degilmissiniz. Az daha konuşmasına izin ver bakalım. Belli mi olur belki ilgi duyuyodur . Ayrıca daha önce muhafazakar kız arkadaşı olması onu bi kalıba sokmaz bence.
Tabi kalıba sokmazda anlam veremedim. Bence sadece muhafazakar düsünceli erkekler muhafazakar kızlarla cıkıyor. Benim gözlemlediğim bu sekildeydi.

Ya bana yazana kadar ben hic o anlamda düşünmedim açıkcası,hic özel olarak profiline bile girip bakmamistim egitimdeki herkesle takiolestigim icin anlam ifade etmemisti hatta baska bir cocugu begendiydim de o da sevgili yaptı jerhalde beni instadan cikarmış :KK70: Veya egitimdeykende hic aa ne yakisikli cocuk diye gecirmedim icimden herkes yakisiklisin diye söyleyince o zaman aa bu cocukta yakisikliymis dediydim :olamaz:

Tabi kalıba sokmazda anlam veremedim. Bence sadece muhafazakar düsünceli erkekler muhafazakar kızlarla cıkıyor. Benim gözlemlediğim bu sekildeydi.
Ahahahaha kesinlikle öyle değil. Canlı ornegiyim . 4 sene öncesine kadar istemesemde bende muhafazakardim. Ama eşim tam bir parti insanıydı. Asla yan yana gelmeyecek bi ikili. Yani böyle şeyler oluyor :)

Ahahahaha kesinlikle öyle değil. Canlı ornegiyim . 4 sene öncesine kadar istemesemde bende muhafazakardim. Ama eşim tam bir parti insanıydı. Asla yan yana gelmeyecek bi ikili. Yani böyle şeyler oluyor :)
Valla o da doğru benim ilahiyatcı sevgilim vardı hem de o zaman muhafazakarlığı geçtim inanılmaz açık giyiniyordum sürekli mini etekler.sonra ayrildi benden öküz. Alam veremiyorum

Görüldü yapıp bıraktım. Yürüyor mu yürüyecek miydi bilmem ama mesafe olacak diye uğraşamam dedim kendime :KK12:

Back
X