Her insanın ihtiyaç gördüğü değer verdiği ev eşyaları farklı oluyor.
Mesela ben tepsi hastasıyım.İhtiyacim olduğu için değil sevdiğim için alırım.Ama mesela hiç kek kalıbım yok .Hep kare , yuvarlak, dikdörtgen borcamlarim var onları kullanıyorum.Baska kalıba ihtiyac da duymuyorum.
Yani kv niz baharat takımı kullanmayı sevse zaten kendi de alır kullanırdi.Demek ki kadının sevdiği ya da öncelik duyduğu eşya değil.Size ayıp olmasın diye iki gün kullanıp siz gidince elden çıkarmış bence.
Çok mana yüklemeyin bence siz kibarlık edip almissiniz ister kullansin,ister çöpe atsın,ister birine versin umursamayin.
Biz de tam tersini benim kendi annem yaptı.Cam çay kaşıkları aldım .Kendime,anneme ,yengeme, kv me.Benimki hala duruyor kullanıyorum.Kv vitrine koydu yılardır durur.
Annem ise yengeme aldığımı kadına vermemiş .Neyse yaz tatili oldu ailecek annemdeyiz.
Ablam çayı haldur huldur karıştırıp çay kaşığı ni kırdı.Sonra ay ağzımı keserdi filan yapti.
Neyse ertesi sabah bir uyandim 2 takım kaşık

çöpte.Annem hepsini çöpe basmış.

ağzımızi keser diye .
Buyur burdan yak.Ben de anneme kızmıştım ama çöpe attığı için.Hem yengeminkini vermeyip hem hepsini çöpe atması .Neyse şimdi olsa kızmazdim diye düşünüyorum.
Galiba şu an daha büyük dertlerim var.