Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
]Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok [/COLOR][/FONT]![]()
''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''
dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını
niye?ben kızarmışım.
ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?
anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.
onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.
halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.
bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok![]()
Kusura bakmayin ama siz o hanimdan dahada cok abartmissiniz ve ayip etmissiniz... Canim demekte nevar olurmu,kocasina,kardesine yakin arkadasina desin ama is arkadasina niye canim diyo,bende olsam bende kizardim,tamam hepinizi tek tek aramakla hata yapmis bu kadar abartilmaz...ama sizde adama "manyak karinla ugrasamayiz" diye bi aciklama yapmaniz dahada bi ayip...baskalarini elestirmeden önce siz arkadaslar kendi tavriniza bakin bence...
''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''
dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını
niye?ben kızarmışım.
ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?
anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.
onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.
halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.
bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok![]()
İyi okuyun isterseniz çünkü ortada bir anlam eksikligi var günde 10 kere ya da daha fazla beni arıyordu kocasını degil yani taciz edilen ben oluyordum valla kocasıda agzını açıp tek kelime etmedi demekki adam da anlamış karısının manyak oldugunu ne diyim,Allah yardımcısı olsun zor bir durumYorumunuz bir acaip geldi ya k. bkmayın da iş yeri olsun başka biryer olsun kimse kimsenin karısına kocasına canım cicim diyemez böyle birşey yok yani
Konu sahibi ise sonuna kadar haklı Ve sizin bence kimsenin karısına manyak demeye da hakkınız yok karısı değill mi 10 kere de arar 100 kere de bu sıkmak bunaltmak da değil kimse k. bkmasın yani benim kocama biri canım diyecek bende yıkarım ortalığı Türk kadını böyledir Size saçma gelen sey sizin rahatlığınız bence
İyi cesaret sizcede elalemin karısına manyak demekk![]()