• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi şimdi?

]Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok [/COLOR][/FONT]:10:[/QUOTE]

valla ben de istemem kocama canım falan demesin iş arkadaşıyla bu kadar 'muhabbete' ne gerek var????? Kim ne derse desin ister manyak desinlerrrrr ister deliiiii.. Kocama akrabaları ve ben dışında kimse canım diyemezzz:3::3::3::3::3:

Cnm genelde bayanların hisleri doğru çıkar.. Neden 30 yaşındaki bir kadına 50 yaşında şişko bişey diye bahsetsin ki..
Ayrıca şişko olunca bi kadın erkek ozaman aldatmaz mı oluyor çok saçma geldi bana ???
Eğer yalan söylediyse muhakkak bu işin içinde bişey wardır..
Takip et ve sakın peşini bırakma, ama takip ettiğini de belli etme..

Birde şuda geldi aklıma, eşin markete giderken telefonunu evde bırakıp gidiyorsa rahat belkide
gerçekten bişi yoktur..
Uyanık olmak lazım !!! :34:

Bir şeyler olduğu ya da olacağı bariz. Yoksa neden 30 lu yaşlarda, zayıf, çekici bir kadın için 50 yaşında, şişman, çirkin desin ki? Neden telefonda konuştuktan sonra numarayı silsin ki?

içinizi kemireceğinize gidin birşekilde bayanla tanısın inanın eğer birşey varsa kadının hareketlerindeki farklılığı görürsünüz

bide eşinizin kilolu demesi garip geldi.ben okadar şişman ve seksi bayan tanıyorum ne alaka şişman bayan güzel değilmi

Kadın yemekhanede çalışıyorsa eşinde nasıl telefonu olabiliyor ilginç.
Hadi onu geçtim, genelde 'iş hakkında' konuşuyorlarsa sesli mesajda da işle ilgili mesaj bırakabilirdi normal olan budur.
Ve eşinin de o kadının fiziği hakkında yalan söylemesi kafa karıştırıyor.
Temkinli ol bence.
Olayı kapatmış gibi davran ama tetikte ol.

]Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok [/COLOR][/FONT]:10:

valla ben de istemem kocama canım falan demesin iş arkadaşıyla bu kadar 'muhabbete' ne gerek var????? Kim ne derse desin ister manyak desinlerrrrr ister deliiiii.. Kocama akrabaları ve ben dışında kimse canım diyemezzz:3::3::3::3::3:[/QUOTE]Sonuçta çalışan insanlarız belirli konuma,yaşa,mevkiye gelmiş insanlarız iş yerinde birisi bana Canım dedi diye ortalıgı yakıp,yıkmam ...Belki sen o ortamda bulunmayabilirsin ama o insan bizimle aynı ortamda çalışıyor hemde 8 saat bir de o açıdan düşünmek lazım..Kadın bu insanı vezir de eder,rezil de eder ....O yüzden hemen ön yargılı yaklaşıp da ortalıgı yakıp,yıkmamak gerekiyor ....Belki işle ilgili bir nasihatta bulunacaktı,benim patronum da bana 'bak Canım bunu şöyle yapsan senin için daha iyi olur dedigi zaman bende mi ortalıgı yakıp,yıkıyım vay efendim baana akrabalarım dışında kimse Canım diyemez diye...Ahhh bu önyargılar yok mu :9:

''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''

dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını

niye?ben kızarmışım.

ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?

anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.

onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.

halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.

bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben
Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok :10:

Kusura bakmayin ama siz o hanimdan dahada cok abartmissiniz ve ayip etmissiniz... Canim demekte nevar olurmu,kocasina,kardesine yakin arkadasina desin ama is arkadasina niye canim diyo,bende olsam bende kizardim,tamam hepinizi tek tek aramakla hata yapmis bu kadar abartilmaz...ama sizde adama "manyak karinla ugrasamayiz" diye bi aciklama yapmaniz dahada bi ayip...baskalarini elestirmeden önce siz arkadaslar kendi tavriniza bakin bence...

tamamen kendi fikirlerimdir,kimseyi bağlamaz(bunu belirtmek istedim kimse saldırmasın diye )

öncelikle kadınla tanışmak falan çok saçma.kendine güvenmeyen kadın imajı verirsiniz karşınızdakine.

burada konuşmanız gereken biri varsa oda kocanızdır.evliliğinizde sorumluluk sahibi olan o kadın değil kocanız sonuçta.elalemin kadını takarmı bu adam evli-bekar.kendine hakim olması,karşı cinsle nasıl ilişkiler kurması gerektiğine dikkat etmesi gereken sorumluluğu olan insanlardır yani evli olan taraf.

kocanız kadının bu samimi hareketine(telefonda gülme sesiyle mesaj bırakmasından bahsediyorum) belliki ortam yaratmış en masum bakış açısıyla.yani aralarında bişey olmasa dahi(kocanızın kendini savunma yönteminden yola çıkarsak mümkün değil ya neyse) bi samimiyet var yani.

kısacası klasik bi haltlar karıştıran erkek lafları bunlar.madem bişey yok ortada ne diye yemin ediyosun bi daha konuşmicam diye.kendiyle çelişiyo.bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.

evlilik sizin evliliğiniz,nasıl davranıcağınıza dair kararda sizin.biz burda ancak dışardan bakarak konuşuyoruz.ancak kötü kokular var bu işte.birde her yemine inanmayın.umarım hepsi bi yanlış anlaşılmadır diyim yinede.

Allah kimseyi eşiyle çocuğuyla sınamasın,çok zor işler bunlar...

Eşinizin tarafından bir yanlış olmasa bile kızın rahat durmadığı belli..

Evli barklı adamın teline bu tarz sesli bir mesaj bırakmaktaki amacı ne olabilir ki? Belli ki eşinize iş atıyor ..

Eşinize güveniniz tam anladığım kadarı ile, ben olsam yani eşime güvenim tam olsa da eşimi net bir dille, o kadınla gerek olmadıkça konuşmaması ve gayet resmi durması konusunda uyarırdım ama bir yandan da konuyu unutmaz eşimi de izlerdim..

Son düzenleme:
Yok hayır kesinlikle kusura bakmam ama gerçekten o kadının kıskançlıkları bizi çok bunalttıgı için o yüzden öyle bir açıklama yaptım...En ufak kendinden kaç yaş büyük bir insanın Canım demesine takılıp,bütün gün beni arayıp da şimdi ne yapıyor kiminle yemege çıktı vb soruları karşısında çok bunaldım ve kendisine bunu anlatmama ragmen her defasında beni telefonla sürekli aradıgı için ve bu işten artık hoşlanmadıgım için ve de en önemlisi onun hakkındaki düşüncemi duymasını istedigim için öyle bir açıklama yaptım...Çünkü benim gözümde o tarz insanlar Manyak olarak kabul edilir madem kocana güvenin yoksa gönderme işe,oturt dizinin dibinde ...Yaşamayan bilmez valla ben yaşadım :9:
Kusura bakmayin ama siz o hanimdan dahada cok abartmissiniz ve ayip etmissiniz... Canim demekte nevar olurmu,kocasina,kardesine yakin arkadasina desin ama is arkadasina niye canim diyo,bende olsam bende kizardim,tamam hepinizi tek tek aramakla hata yapmis bu kadar abartilmaz...ama sizde adama "manyak karinla ugrasamayiz" diye bi aciklama yapmaniz dahada bi ayip...baskalarini elestirmeden önce siz arkadaslar kendi tavriniza bakin bence...

''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''

dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını

niye?ben kızarmışım.

ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?

anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.

onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.

halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.

bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben
Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok :10:

Yorumunuz bir acaip geldi ya k. bkmayın da iş yeri olsun başka biryer olsun kimse kimsenin karısına kocasına canım cicim diyemez böyle birşey yok yani:47::47::47:
Konu sahibi ise sonuna kadar haklı Ve sizin bence kimsenin karısına manyak demeye da hakkınız yok karısı değill mi 10 kere de arar 100 kere de bu sıkmak bunaltmak da değil kimse k. bkmasın yani benim kocama biri canım diyecek bende yıkarım ortalığı Türk kadını böyledir Size saçma gelen sey sizin rahatlığınız bence:ssz::ssz:
İyi cesaret sizcede elalemin karısına manyak demekk:ssz:

Ben bayan arkadaşlarım dışında asla kimseye canım demem hele hele evli adamlara asla. Karısı gelir canın cıksın fln der neme lazım :)

Ben canımlı cicimli konuşmaları hiç sevmem
Ama iş yerinde biri var herkese canım der
Dua etsin üst pozisyon da
Bilmiyorum ya canım deyince sanki bana küfrediyo gibime geliyo
Adım söylense kafi

Çok samimi olduğum dışında kişilerden duymayı hiç sevmem :19:

Yorumunuz bir acaip geldi ya k. bkmayın da iş yeri olsun başka biryer olsun kimse kimsenin karısına kocasına canım cicim diyemez böyle birşey yok yani:47::47::47:
Konu sahibi ise sonuna kadar haklı Ve sizin bence kimsenin karısına manyak demeye da hakkınız yok karısı değill mi 10 kere de arar 100 kere de bu sıkmak bunaltmak da değil kimse k. bkmasın yani benim kocama biri canım diyecek bende yıkarım ortalığı Türk kadını böyledir Size saçma gelen sey sizin rahatlığınız bence:ssz::ssz:
İyi cesaret sizcede elalemin karısına manyak demekk:ssz:
İyi okuyun isterseniz çünkü ortada bir anlam eksikligi var günde 10 kere ya da daha fazla beni arıyordu kocasını degil yani taciz edilen ben oluyordum valla kocasıda agzını açıp tek kelime etmedi demekki adam da anlamış karısının manyak oldugunu ne diyim,Allah yardımcısı olsun zor bir durum

Her şey normalde..
Eşinin işi ile alakası olmaya bir kadınla neden görüşme ihtiyacı olmuş olabilir bunun mantıklı bir açıklaması var mı?
Kadın yanlışlıkla aradı diyelim neden hemen geri arıyor?
Eşin neden yalan söyledi..

En can sıkıcı kısmı bu, eşin neden yalan söyledi..
Gerisi normalde burada tıkanıp kalıyor insan..
sanırım biraz şüpheli yaklaşsan iyi olur..

Konu sahibi bak canım..
Farkındaysen herkez belirli bir noktaya takılmış oda eşinin o kadın için amann 50 yaşında zaten kilolu demesi ve konuşmaları silmesi.. Bu şüphe içini kemirecek biliyorum acaba diyeceksin hep cok zor bir durum gerçekten ve sen ne yaparsan yap sonuna kadar haklısın. Böyle kadınlar cok etrafa cok bitmiyorlar tükenmiyorlar:47::47::47: Ama bir tek kadında suçlu olmuyor malesef erkek de suçlu
Kadnın o sesli mesajı da o kadar tuaf ki kızların dediği gibi. bence bir iş yerine gidin siz. Kocanıza süpriz yapma bhanesiyle bakalım.. bu meseleyi de kapatmayın abartmayın ama
Eşinizi bir süre böyle takip edin o kadınıda zaten birşey varsa en geç rabbim gösterir sana canım sen gönlünü ferah tut
Ama dediğim gibi bir iş var bu işin içinde eşinin hareketlerinden dolayı:31:

bence kadın sırnaşmıs esınıze o da rahatsız olmus boyle napıcanı sasırmıstır tabı 30 yasında sexy bı bayan dememesı normal değil tabı ama eminim kadın 30 yasında duzgun ve bakımlı ama benım umrumda değil dese daha çok canınız yanardı sıze tavsiyem işin peşini bırakmayın kadın oynak olabılır evlı olsa da tum erkeklerın onunla ılgılenmesını ısteyebılır veya kocası yeterlı ılgıyı göstemıyor olabılır anladınız umarım benı adam ayda bır kadına dokunuyosa kadın kendını eksık hıssedıp baskalarına sarabılr sız de gııdn ıs yerıne bakın oylesıne poğaca goturunn fazla oturmayın ne bılım bısıyler yaparak en azından kadının nıyetını anlayın

hakkaten şühpelenir insan bu durumdan ama kadın rahatsız ettiyse eşiniz de istemeyip örtbas vetmiş gibi geldi bana siz arkasını bırakmayın işin üstünü kapatmış gibi yapın sürekli takipte olun

Son düzenleme:
Back
X