Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekmek zorunda mısın?Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.
Bire bir aklımdan geçenler bunlar benim de. Konu sahibinin sevgilisi kıskanç değil bildiğin sapık!Ben bir erkegin sevgilisini/eşini, babasindan/abisinden kiskaniyorsa bunun tek sebebini onun enseste olan meyiline bağlarım kusra bakma da konu sahibi.
Kendi annesi/kiz kardesi kendi yaninda askiliyla gezince ne düşünüyormus? Hallendigi icin mi seni de kisitliyormus.
Yarin obur gun bir kiziniz olursa napacak sence?
Igrenc bir sapikla berabersin haberin olsun.
Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.
Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.
bu ne ya.. babanın evindesin ona neymiş acaba ? ayrıca o mu öğretecek sana doğruyu yanlışı.. bi de küsmüş.. küserse küssün, sen keyfine bak.ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.
İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.
Bildiğimden de evdekiler gitsin öle sana foto atcam demiştim. Abi şaka mı ?
Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.
Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.