Bu neyin kafası sevgilim?

Adam kendi anasına bacısına halleniyor demek ki askılı giydiklerinde.
Nasıl yakıştırıyorsanız bu adamları hayatlarınıza artık neyse.
 
Sen bunu terk ettiğinde kendine yediremeyecek.
Senin peşine düşecek,seni ikna etmeye çalışacak, söz bir daha yapmayacağım deyip döndüğün anda yine yapacak.
Terk et ve sana mesajlar attığında sakın affetme.
 
Ben bir erkegin sevgilisini/eşini, babasindan/abisinden kiskaniyorsa bunun tek sebebini onun enseste olan meyiline bağlarım kusra bakma da konu sahibi.
Kendi annesi/kiz kardesi kendi yaninda askiliyla gezince ne düşünüyormus? Hallendigi icin mi seni de kisitliyormus.
Yarin obur gun bir kiziniz olursa napacak sence?
Igrenc bir sapikla berabersin haberin olsun.
Bire bir aklımdan geçenler bunlar benim de. Konu sahibinin sevgilisi kıskanç değil bildiğin sapık!
 
Sanki göbek bağınız bir kesildi. Bu kadar ruh hastası bir adamı "Bu neyin kafası sevgilim yieaa ehehe" diye güzellemek sizin de problemli bir kafaya sahip olduğunuza işaret. Bir şeyin kafası falan değil, patolojik kıskanç bir tip sizi çok sevdiği falan da yok. Korkutmak gibi olacaksa da olsun, sevgilisini, karısını öldüren tipler var ya, hah bunlardan çıkıyor işte. Alan memnun satan memnunsa bilemem ama kendinize saygınız biraz olsun varsa bu adamla iletişiminizi tamamen kesersiniz.
 
Ben evde boxerla geziyorum (erkek deelim:KK53:) hava ateş ediyor anam babam karışmıyor elin sümüklü oğluna ne?
Ayrıl şu zihniyeti bozuktan, üremesin bu adam zihniyeti var mı ondan bile şüpheliyim.
 
Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.


Ayyy evlerden ırak, iyi sabretmişsin şimdiye kadar. Bence hiç arkana bakmadan kaç bu adamdan
 
O adamı kendinize yakıştırıp sevgili yapan ve devam ettiren sizsiniz, peki bu neyin kafası ?
 
bu karakterde biriyle bir gelecek düşünüyorsan eğer, şimdiden geçmişler olaa...
 
Niye Ona kendini inandırmaya uğraşıyorsun ki? Daha sevgiliyken hayatına bu kadar müdahil olma hakkını kimden buluyor? Senden buluyor,
Aklını başına al derim. Böyle biriyle bir ömür geçirecek misin? Geçirmeyeceksen ayrılacaksın bu kadar basit. Uzatmaya gerek yok.
 
Orası ailenin evi o ne karışırmış ?
Böyle hadsizlere de laf veriyorsunuz.
Evimde kızımın nasıl dolaşacagı sevgilisini niye ilgilendirsin ayol ?
 
Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.

De o zaman, hala neyi bekliyorsun ?
 
ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.


İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.

Bildiğimden de evdekiler gitsin öle sana foto atcam demiştim. Abi şaka mı ?

Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.

Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.
bu ne ya.. babanın evindesin ona neymiş acaba ? ayrıca o mu öğretecek sana doğruyu yanlışı.. bi de küsmüş.. küserse küssün, sen keyfine bak.
 
Kızlar çok sağolun. Haklısınız bana da laf sölemekle. Yani nasıl bu hale geldim bunu çektim anlamıyorum. Kafayı yicem.
 
Back
X