Bu neyin kafası sevgilim?

Bu zamana kadar bir umut düzelirsin ya da beynin normal fonksiyonlarını hasbel kader kazanırsın diye bekledim ama artık dayanamıyorum. Sen kendini hint kumaşı mı,8.dünya harikası mı sanıyorsun? Ortada ahlak ya da namus varsa ve bu benim üzerimden konuşuluyorsa buna sahip çıkacak benim, bunu bir askılı bluzden dolayı girdiğin trip için detaylı açıklıyorum ve son açıklamam; nerede ne giyeceğimi, nerden geleceğimi ben bilirim. Hayatıma seni dahil ettiysem hayatımın tapusunu üzerine yapmadım, YALLAH. Yazın ve yollayın :işsiz:
İşte tam olarak aradığım buydu... çok iyi. Çok teşekkür ederimmm

babanın evinde askiliyla dolasiyorsun diye tribe girmis.
deli mi ne:işsiz:
yeni nesilden de git gide umudumu kaybediyorum.
çarşaflı karısını deli gibi kıskanan adamın ardından böyle bir nesil geliyor tekrar.
ne acı. ne üzücü..
yol yakınken yolunuza bakın bence.

babanın evinde askiliyla dolasiyorsun diye tribe girmis.
deli mi ne:işsiz:
yeni nesilden de git gide umudumu kaybediyorum.
çarşaflı karısını deli gibi kıskanan adamın ardından böyle bir nesil geliyor tekrar.
ne acı. ne üzücü..
yol yakınken yolunuza bakın bence.
28 yaşında.. keşke küçük olaydıds ilerde düzelir diyebilseydim...

Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.
Bencede dur demelisin iyice sapıtmış.bunun adı kıskançlık degil cahillikmi desem tüü yazıklar olsunmu desem bilemedim sen her dediğini yaparsan böyle cıvıttıkça cıvıtır işte

Bencede dur demelisin iyice sapıtmış.bunun adı kıskançlık degil cahillikmi desem tüü yazıklar olsunmu desem bilemedim sen her dediğini yaparsan böyle cıvıttıkça cıvıtır işte
Aynen taviz tavizi gerçekten doğuruyor.. aslında hiç
Bir şey demeden engellemek dahamı iyi. Fark ettim de yorulmuşum. Yani açıklama yapmaktan dert anlatmaktan. Neyle sınanıyorum..

Aynen taviz tavizi gerçekten doğuruyor.. aslında hiç
Bir şey demeden engellemek dahamı iyi. Fark ettim de yorulmuşum. Yani açıklama yapmaktan dert anlatmaktan. Neyle sınanıyorum..
Bi msj at ben artık katlanamıuorum sana içimde sevgi falan bırakmadın.artık seni hayatımda istemiyorum de engelle.hiç bişey demezsen ulaşmaya çalışır belki böyle yazarsan anlar en azından

Ben bir erkegin sevgilisini/eşini, babasindan/abisinden kiskaniyorsa bunun tek sebebini onun enseste olan meyiline bağlarım kusra bakma da konu sahibi.
Kendi annesi/kiz kardesi kendi yaninda askiliyla gezince ne düşünüyormus? Hallendigi icin mi seni de kisitliyormus.
Yarin obur gun bir kiziniz olursa napacak sence?
Igrenc bir sapikla berabersin haberin olsun.

Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.
benim.gbi hasta olmazsin umarim bi ara konuma bak

Şimdiden bunu yapan yarın öbür gün evlensen neler yapmaz? Ve nasıl yetiştiysen büyüdüysen onun dışına çıkamıyosun kocan istedi diye kıyefetini değiştiremiyosun. Ha değiştirenler elbette var ama ciddi mutsuzlar.
Benim eşim pek karışmaz böyle şeylere. Sevgiliyken nişanlıyken hiç sesi çıkmamıştı evlendikten sonra bir iki pantolonun dar yok çatalın gözüktü bilmem ne karışmaya çalıştı kestim önünü. Görücü usulü evlenmedik gözün gördü beni rahatsızsan evlenmeseydin dedim sustu. Ya susturacaksın ya da yolunu ayıracaksın benim fikrim budur

Henuz sevgili oldugunun farkinda mi acaba.. Baba evinde istediginiz gibi gezersiniz ayrica şu an boyleyse evlendikten sonra cok caninizi sıkar haberiniz olsun..

Adam manyak.
Kendine eziyet eden sen ayrı bir manyak.
Önceki konularında normal değil.
İnatla s.çtıracağım ağzıma diyorsun.
Sadist ve mazoşist ilişkisi.

Adam manyak.
Kendine eziyet eden sen ayrı bir manyak.
Önceki konularında normal değil.
İnatla s.çtıracağım ağzıma diyorsun.
Sadist ve mazoşist ilişkisi.
Sanırım.. inanıyorum işte iki öle değildi böyle özür dilerm şöyle şundan dedimlere. Olmucağı belli hayatımı maf ettim. Hepsi bu. Mala bağladım.. iğrenç
Bir dönemdeyim. Nasıl herşey bunun hayatımda olmadığı dönemlerdeki
Gibi
Olur bilmiyorum... yoruldum.

Sanırım.. inanıyorum işte iki öle değildi böyle özür dilerm şöyle şundan dedimlere. Olmucağı belli hayatımı maf ettim. Hepsi bu. Mala bağladım.. iğrenç
Bir dönemdeyim. Nasıl herşey bunun hayatımda olmadığı dönemlerdeki
Gibi
Olur bilmiyorum... yoruldum.
yol ver gitsin adam olsunlar once

Back
X