Eisnizin ailesinin cok zengin oldugunu surekli "bizim şuyumuz buyumuz var "diye anlattiklarini soylemissiniz.bu konuda sizi yada ailenizi etkilemek icin konusabiliyorlarsa ailenizin istedigi ozeni de gostermelilerdi
Ben de aslinda aile doldurusuna gelmemeyi dusunenlerdenim.yazinizin tumunu okumasam size "taki,cikolata vs.kucuk seyler ,doldurusa gelmeyin"derdim.
Ama sonucta zenginligini anlatan bir aile varsa karsinizda ,ve sonucta siz de ailenizin kiymeisiniz bence de aileniz hakli olabilir. nisan dugun bir kere oluyor.size gerekli kiymeti vermediklerini dusunmeleri normal.her aile kizina kiymet verildigini gormek ister.bu sadece taki,cikolatayla mi anlasilir? Hayir tabi ki.ama sonucta bunlar da bazi seylerin ipuclaridir.
Sadece maddiyat icin degil,yazdiklarinizin hepsini degerlendirdigimde ,siz de nisanlinizin ailesinin otoritesinde ve dediginden cikmadigini hissetmissiniz. Hani ailesine bagimli oldugunu hissetmissiniz.iste bu cok tehlikeli.yarin daha buyuk sorunlar cikabilir.
Hersey maddiyat degil .ben taki cikolata heidyeye gore yapmadim bu durumu.nisanliniz bagimli oldugu icin bu cikarimda bulundum.
Zamaninda gorustugum kisilerden birinin ailesi bizden cok cok zengindi. Erkek arkadasimin babasi ve annesi surekli bizim evimiz var,surda bahcemiz var diyerek babama malvarligini overdi .babam rahatsiz olmustu.cunku asil onemli olan konusulmasi gereken seyleri "zenginliklerini overek"kapatmaya calistilar sonra baska sebeplerden ben ayrildim .bana hic deger verilmeyecegini anlamistim ailece bir yemege cikma kulturleri dhai yoktu.ovunmeyi seviyorlardi ama yemek kulturleri yoktu.
İelrde evlendigimizde hersey sorun olacakti.her istedigim problem.
Zenginlik demek ,asalet demek degildir.maddiyatin mutlulukla alakasi yoktur .herkes gucune gore birseyler yapar.ama imkani varken de yapmiyorsa dusunurum ben bana deger verilmedigini.oyleyse maliyla mulkuyle de ovunmeyecek