Bu normal mi?

sib-der

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
503
278
23
41
yaklaşık 3 haftadır baba evindeyim bir çok sorun oldu bebeğimle birlikte orada kalıyorum.Dava vs açılmadı hala.Bebeğimi babası en son 10 gün önce gördü 10 gündür ne arama sorma ne resmini isteme hiç bir girişimi yok bu nrmal bişey mi?İnsan bebeğini hiç özlemezmi 10 gün önce onu almaya geldiğinde koşarak giden bebeğini insan özlemez mi yoksa biz anne olarak mı çok duygusal davranıyoruz?

Erkeklik gururu dedikleri şey var erkeklerin kendi aralarında.. O olsa gerek..Hasbam güya gurur yapmış oluyor.
Anne ile baba tabi ki bir tutulamaz. Anneliğin ne olduğunu da anlayacak kapasitede değil erkekler. Üzülmeyin. Sizi aramıyorsa siz de aramayın, aramasını beklemeyin.

Normal değil tabiki. 10 gün nedir ya bebeğim uyurken bile özlerim ben. Boşanma kararın yerinde bi karar olmuş. Kocalığı bırak baba bile olamamış...

aramasını beklemiyorum ama bir taraftanda kafasından geçen nedir merak etmiyor değilim.2yaşında ki bebeğin suçu ne ki onu cezalandırır gibi aramayırsun.Evden cıkarken bebeği vermeyecegim sana diye benle kavga etti onu kaçıracagımı düşünmüş.10 gun önce almak istiyorum dedi yatılı götürdü 24 saat olmadan geri getirdi bir daha ses seda yok.

Erkeklerin kadın boşanıcam dediğinde vay çocuğumu sana bırakmam vay ben bakarım diye ayarlanması tam yalan. Hem bakmak zul geliyor hem de mekansal olarak ayrıldılar mı gönül bağları da gevşiyor kendi çocuklarına bile. Hiç bunu kendinize dert edip üzülmeyin baba olarak o çocuğu özlemiyor aramıyorsa çocuk da ileride ona karşı özel bir sevgi beslemeyecek. Taş gibi annesi var yeter bebeğinize

Erkeklerin kadın boşanıcam dediğinde vay çocuğumu sana bırakmam vay ben bakarım diye ayarlanması tam yalan. Hem bakmak zul geliyor hem de mekansal olarak ayrıldılar mı gönül bağları da gevşiyor kendi çocuklarına bile. Hiç bunu kendinize dert edip üzülmeyin baba olarak o çocuğu özlemiyor aramıyorsa çocuk da ileride ona karşı özel bir sevgi beslemeyecek. Taş gibi annesi var yeter bebeğinize
bebeğimin düzeni bozulmasın evden sen cık dedim kabul etmedi evden bebekle bizi kovarcasına attı sokaga sonra yalvardı yakaradı ama ailem sokaga attıgın insanları ataraken düşünmedin şimdimi kıymetli oldu dedi 20 gundur ayrıyız 2 kez gördü

o onun bileceği iş, özler özlemez, sever sevmez...
Kendi kötülüğü.
siz bebek bahanesi ile iletişimi hayal etmiyorsunuzdur umarım..

Back
X