• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi ?

Daha öncede konularım var deyince baktım zaten siz bu adamı bitirmişsiniz başka şehire gitmekten korkmuşsunuz evlilikten falan ve ayrılmışsınız ama bu insan sizi sevdiğini söyleyip bırakmamış konuşuyoruz ama sevgili gibi değil demişsiniz o zaman cinsellik nasıl konuşuyorsunuz ayrılmak istediğiniz insanla?

Kaldı ki efendi saygılı biri demişsiniz birden mi böyle sapık oldu anlamadım kim tutupta alenen sevgilisinin ablası için bunları söyler ya mümkün değil evliymiş ablanız hem yani pek inanasım gelmedi ama diyelim ki doğru, normal olmadığı aşikar değil mi burada normal deseler normal mi.karşılayacaktınız.ee zaten ayrılmak istiyordunuz sorun yok o zamab bahanesi olmuş oldu..

1 yıllık ciddi bi ilişkim vardı ciddi adımlar da ,tereddütlerim ,korkularım vs hakkında konular açmıştım buraya ama sevgilime çok güvenir inanırdım ben bunları düşünürken çok başka bi şey oldu.

Sevgilimle cinsellik konuşuyorduk uzun zamandır zaten ileri düzeyde konuşmalar , paylaşımlarımızda olmuştu onun yönlendirmeleriyle daha çok onun isteği üzerine derken yakın zamanda konuşurken benim ablam üzerinden konuşmaya başladı ben tabiki şok oldum onu mu beğeniyosun ,baktın mı falan dedim evet beğeniyorum işte göğüsleri kalçası büyük falan dedi gerçekten de öyledir. Sonra ben beni bir daha arama dedim ve kapattım.

Midem bulandı ben bu durumu asla kabul edemem ve erkek arkadaşımın normal olmadığını düşünüyorum ve ablamı ailemle tanışmaya geldiğinde gördü ben bunları düşündükçe aptal gibi hissediyorum. Bu arada ablam 30 yaşında evli tesettürlü güzel bi kadın.

Sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.kimseye söyleyemediğim için buraya yazmak istedim.
:kusmuk:

Kafası mı güzeldi acaba ya da kan akışı aşağı olunca beyin oksijensiz kalınca döküldü herhalde. Hayır nasıl bir tepki bekliyordu ki? Siz cinsellik konuşuyorsunuz diye bi şekilde konuyu ablaya getirip, sizi gruplu birlikteliğe ikna edip, sizin de ablayı ikna etmeniz gibi ütopik fikirleri mi vardı acaba? Bu çünkü hayal dünyasından öte gidemeyecek bir konu, ne b.k yemeye size anlatıp bi hayal için sizi kaybetmeyi falan göze almış?

Hiç arkana bile bakma. İnsan bu beşer şaşar. Herkes yanlış birine tutulabilir. Mükemmel sanıyordun değilmiş üstüne bir de pislik falanmis. Her yerden engelle bu manyağı ablana falan musallat olmasın her şey beklenir boyllesinden.

Yalnız bir şeyi merak ettim, normal hayatta kıskanç ve tutucu biri miydi bu şahıs?
Evet tahmin ettiğiniz gibi tutucu ve kıskanç birisi öyle tipler sapkın fikirleri olanlar işte

Daha öncede konularım var deyince baktım zaten siz bu adamı bitirmişsiniz başka şehire gitmekten korkmuşsunuz evlilikten falan ve ayrılmışsınız ama bu insan sizi sevdiğini söyleyip bırakmamış konuşuyoruz ama sevgili gibi değil demişsiniz o zaman cinsellik nasıl konuşuyorsunuz ayrılmak istediğiniz insanla?

Kaldı ki efendi saygılı biri demişsiniz birden mi böyle sapık oldu anlamadım kim tutupta alenen sevgilisinin ablası için bunları söyler ya mümkün değil evliymiş ablanız hem yani pek inanasım gelmedi ama diyelim ki doğru, normal olmadığı aşikar değil mi burada normal deseler normal mi.karşılayacaktınız.ee zaten ayrılmak istiyordunuz sorun yok o zamab bahanesi olmuş oldu..
Evet benim için güzel oldu evlililten başka şehirden korkuyordum ayrılmakta istiyordum ama onun mükemmel birisi olduğuna inandığım için ee tabi alışkanlıklar vs de var kopamadım düzeltebiliriz her şey geçecek diye diye bırakmıyordu bi türlü üzülüyordu bende acıyordum derken böyle ilerliyorduk biraz iyi olmuştum konuşuyorduk bu şekilde yan yana gelebilmeyi bekle dedi virüs bitsin görüşelim diye.

Sonuç olarak doğru tespit yaptınız ben bu kadar mükemmel bi insanı kırıp yarı yolda bırakacak cesareti bulamıyordum sağolsun kendisi yaptı iyi oldu

Evet tahmin ettiğiniz gibi tutucu ve kıskanç birisi öyle tipler sapkın fikirleri olanlar işte
Özellikle sordum artık öyle biri görünce direkt uzaklaşıcam. Okuyanlara da ibret olsun. Böyle namus bekçiliği yapıp, tutucu takılan kıskanç adamların geneli sapık zihniyetli oluyor daha hiç şaşmadi bu

Özellikle sordum artık öyle biri görünce direkt uzaklaşıcam. Okuyanlara da ibret olsun. Böyle namus bekçiliği yapıp, tutucu takılan kıskanç adamların geneli sapık zihniyetli oluyor daha hiç şaşmadi bu
Kendi gibi sanıyorlar kendilerini sapık zihniyetli hâlâ aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum

Back
X