• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi ?

Bir arkadaşım evlendikten sonra eşinin bilgisayarında çok vakit geçirmesinden şüpheleniyor detayları çok hatırlamıyorum ama bir şekilde laptopu açıp geçmişe bakıyor. Çıkan ne biliyor musunuz ? Çocuk p.rn. Aşık evlendi ama bir dk durup bu normal mi diye düşünmedi anında davasını açtı aynı gün adam kendisini kapının önünde buldu.
bu duruş sizede örnek olsun

İşte bu yüzden tepki gösteriyoruz size. Ağzınız başka kalbiniz başka söylüyor. Hala ama beğeniyordum deyip duruyorsunuz. Geçin artık bunları. O sapık için konu açmanız bile vakit kaybı

Haklısın geçecek elbet oturacak her şey yerli yerine uzaklaştıkça anlayacağım 1 yılımı kimin için harcadığımı sadece çok fena güvenim sarsıldı hani ben onu çok başka bi yere koymuştum kafamda o yüzden aklım almıyor kaldıramıyorum düşündükçe neden diyorum neden böyle bi şey söyledi ki sanırım çok fazla iyi niyetliyim insanların kötü olduğuna inanamıyorum

Haklısın geçecek elbet oturacak her şey yerli yerine uzaklaştıkça anlayacağım 1 yılımı kimin için harcadığımı sadece çok fena güvenim sarsıldı hani ben onu çok başka bi yere koymuştum kafamda o yüzden aklım almıyor kaldıramıyorum düşündükçe neden diyorum neden böyle bi şey söyledi ki sanırım çok fazla iyi niyetliyim insanların kötü olduğuna inanamıyorum
nedenini söylüyor işte herkes size. Adam iğrenç fantezileri olan biri. Sorgulamayın artık

1 yılla yırtmışsınız, mideniz bulanmıştır eminim. Adı üstünde siz onu kafanızda baska bir yere koydugunuzdan hayal kırıklıgı yasamıssınız, o koydugunuz yerden geri almak da sizin elinizde. Zira bırakın bu isin fantezisini şakası bile kusturur. Hiçbir ama hiçbir koşulda kabul edilemez.

1 yılla yırtmışsınız, mideniz bulanmıştır eminim. Adı üstünde siz onu kafanızda baska bir yere koydugunuzdan hayal kırıklıgı yasamıssınız, o koydugunuz yerden geri almak da sizin elinizde. Zira bırakın bu isin fantezisini şakası bile kusturur. Hiçbir ama hiçbir koşulda kabul edilemez.
Kişilere geçmişime fazla anlamalar yüklüyorum kabullenemiyorum böyle birisi olmasını

Kişilere geçmişime fazla anlamalar yüklüyorum kabullenemiyorum böyle birisi olmasını
Sizin kabullenemediğiniz şey onun böyle birisi olması değil, siz kendinizin böyle bir seçim yapmıs olmasını, kendinizin hata yapmasını kabul edemiyosunuz. Bu yüzden bu gitgeller bu konduramamalar. Biraz bağışlayıcı olun kendinize, olabilir insanları bazen tanıyamayabiliriz, ruh halimiz bazen karsımızdakinin kusurlarını örtmek ister bazen de karsımızdaki iyi oyuncudur. 1 yıl hiçbir sey degil, iyi ki evlenmediniz. Adam sapık çıkmış yapacak bir sey yok, dısarda nasıl göründüğü önemli değil, şanslıymışsınız ki bilinç dışını açık etmis

Benim kafama takılan bunu size bu kadar rahat söylemesi. Nasıl bir yüz buldu da evli ablanız hakkında fantazi dünyasını size açmaya çalıştı ?

Size soyleyebilmiş olmasını ben de cok cesurca buldum.Ama bunun icin sizi sorgulamam.Bazilarinin israrla sizi sorgulamasini da anlamadım.Tabi ki normal degil, siz de normal gormemişsiniz zaten.Boyle sapkın fantezileri olan insanlar var ama nişanlilik,evlilik degil de daha farkli iliski türleri icinde oluyor onlar.Cok pis bir bakısı ve acayip bir nefsi varmis.Arsizin tekiymis.Iyi ki simdiden belli etmis kendisini.

Öyle bi konumdaydık cinsellik konuşuyorduk
Cinsellik konusuyoduk dıyıp ablanla ilgili kurduğu cumlelerı normallestırmen?
Ben sevgilimle cinsellik konusurken ablamın orda ne ısı olabılır veya abisinin.
Bu nerenin sapkınlıgı, cinsellik derken ne konusuyordunuz cok merak ettim.

Cinsellik konusuyoduk dıyıp ablanla ilgili kurduğu cumlelerı normallestırmen?
Ben sevgilimle cinsellik konusurken ablamın orda ne ısı olabılır veya abisinin.
Bu nerenin sapkınlıgı, cinsellik derken ne konusuyordunuz cok merak ettim.
Normalleştirsem niye konu açayım bacım

Back
X