BU NORMAL Mİ

Acil durumlarda para alınmıyor acil serviste diye biliyorum ..
Ayrıca yaptığı evet normal değil .
Evli olduğunuzu söyleyin ,ısrar ederse cimere şikayet edin .
Ya da en temizi şikayet edeceğinizi söyleyin bir daha rahatsız etmez..
alınıyor sanırım geçen sene bardak yıkarken bardak kırıldı 7 dikiş atılmıştı elime o zaman tedavi masrafı 80 tl almışlardı .
hiç cevap filan vermedim . akşama eşime anlatırım sonra başıma bela olur bu seferde eşim bana neden anlatmıyorsun demesin

hastaneden kocam aldı beni buna rağmen yürümesi normal değil
Değil tabi,diyorum ya karı kacanin arasını bozar diye..
Şimdi esiniz biraz anlayışsız olsa,size de kalkıp sorsa ;
*"Neden hastane masraflarını karşıladı ?
*Telefonunu nereden buldu,beni gördüğü halde sana mesaj atacak cesareti nereden buluyor" diye..
Ne diyeceksiniz ? Durduk yere huzursuzluk.
Bildiğiniz hadsizlik bu.

Doğuya atandığımda hesap açtırmak için babamla bankaya gittiğimde aynı şeyi güvenlik görevlisi yapmıştı. Doldurmamız için bize formu o vermişti, formda telefonum da soruluyordu. Seni çok beğendim , niyetim ciddi cart curt diye mesajlar atmıştı. Sonra aynı mesajların herkese gittiğini öğrendik 😂 birisi milli eğitime şikayet etmişti ama ne yapıldı bilmiyorum. Sizinki de güvenlikçi olabilir mi? Devlet memuru için fazla cesur hareket

Değil tabi,diyorum karı kacanin arasını bozar diye..
Şimdi esiniz biraz anlayışsız olsa,size de kalkıp sorsa ;
*"Neden hastane masraflarını karşıladı ?
*Telefonunu nereden buldu,beni gördüğü halde sana mesaj atacak cesareti nereden buluyor" diye..
Ne diyeceksiniz ? Durduk yere huzursuzluk.
Bildiğiniz hadsizlik bu.
valla haklısınız zaten eşim panik biri duyunca hastaneye koştu scooter kullanmamı da istemiyordu düşücen filan diye o panikle düşünemedi ödeme olayını bile

Doğuya atandığımda hesap açtırmak için babamla bankaya gittiğimde aynı şeyi güvenlik görevlisi yapmıştı. Doldurmamız için bize formu o vermişti, formda telefonum da soruluyordu. Seni çok beğendim , niyetim ciddi cart curt diye mesajlar atmıştı. Sonra aynı mesajların herkese gittiğini öğrendik 😂 birisi milli eğitime şikayet etmişti ama ne yapıldı bilmiyorum. Sizinki de güvenlikçi olabilir mi? Devlet memuru için fazla cesur hareket
hayır korkuyorum da polise de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz adamın arabasına bindim hastane için of

Kocanizi "esim" diye tanistirdiniz, tesekkur etti ve aksamina sosyal medyalardan ekledi, sabahina izinsiz aldigi telefonunuza mesaj atti.

Ee bu adam manyak?
Ya bu hıyarlara öyle evli barklı hatunlar yürüyor ki uniforma hayranlıgı+ maaşlı erkek sevdasına , adamlar kendilerini yürüyen testesteron zannediyor. Sanıyorlar ki tüm hatunlar kucagına atlar.

Ya bu hıyarlara öyle evli barklı hatunlar yürüyor ki uniforma hayranlıgı+ maaşlı erkek sevdasına , adamlar kendilerini yürüyen testesteron zannediyor. Sanıyorlar ki tüm hatunlar kucagına atlar.
ahahaha işte eğitimsiz kadınlar yüzünden bu hallere düşüyoruz maaşlı erkek demek yerine kendi maaşım demek varken

Ruslara falan benzetmistr, belli hoslanmis , ama evli olduğunuzu bile bile, bu nasıl terbiyesizlik.
o olabilir iş seyehatlerine çıktığımda bazen türkçe biliyor musunuz sorusu ile karşılaşıyorum havaalanında birde giyim konusunda da mini şort ve crop takılıyorum onunla da ilgisi yoktur heralde şuan kendi kıyafetlerimi sorguladım

ahahaha işte eğitimsiz kadınlar yüzünden bu hallere düşüyoruz maaşlı erkek demek yerine kendi maaşım demek varken
inanın eğitimli eğitimsiz farketmiyor hatta eğitimsiz ve çalışmayan kadınların tuhaf gereksiz bir özgüvenleri dahi var bu konularda. Sözüm meclisten dışarı. yani sen ortalama bir şekilde iş güç sahibi normal bir kadınsın adama neden ilahmış gibi davranıyosun kıçı kırık bi memur işte. Garsonluk yaparken sınavına girmiş polis olmuş kalifiye birisi değil ki.Uyuz oluyorum bu polislerin durumuna eşi dostu polis olanlardan özür diliyorum tekrar sözüm meclisten dışarı illaki işini hakkaniyetle yapan akademi mezunu eğitimli polisler vardır.

inanın eğitimli eğitimsiz farketmiyor hatta eğitimsiz ve çalışmayan kadınların tuhaf gereksiz bir özgüvenleri dahi var bu konularda. Sözüm meclisten dışarı. yani sen ortalama bir şekilde iş güç sahibi normal bir kadınsın adama neden ilahmış gibi davranıyosun kıçı kırık bi memur işte. Garsonluk yaparken sınavına girmiş polis olmuş kalifiye birisi değil ki.Uyuz oluyorum bu polislerin durumuna eşi dostu polis olanlardan özür diliyorum tekrar sözüm meclisten dışarı illaki işini hakkaniyetle yapanlar vardır.
hiç anlam veremiyorum insanların davranışlarına

o olabilir iş seyehatlerine çıktığımda bazen türkçe biliyor musunuz sorusu ile karşılaşıyorum havaalanında birde giyim konusunda da mini şort ve crop takılıyorum onunla da ilgisi yoktur heralde şuan kendi kıyafetlerimi sorguladım
O onun ahlaksızlığı , evli olduğunuzu bilmeseydi hoslanmis ,beğenmiş yaptığı kabul edilebilrdi, zorba olmadığı takdirde. Kabul etmeyin sosyal medyadan , uzaklaştırın , saplantılı manyak haline dönüşmesin Allah korusun

O onun ahlaksızlığı , evli olduğunuzu bilmeseydi hoslanmis ,beğenmiş yaptığı kabul edilebilrdi, zorba olmadığı takdirde. Kabul etmeyin sosyal medyadan , uzaklaştırın , saplantılı manyak haline dönüşmesin Allah korusun
ya yok salça olamaz kafayı takmazlar. her önüne gelene asılmak konusunda ne kadar cüretkarlarsa şikayet ederim tehdidine karşı o kadar korkaklar zira polis olmaktan başka bişi bilmezler ellerinde meslek yok meslekten atılırsa nolacak halleri. Eğer

Back
X