Bu normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tazminat kaç para yahu harca harca bitmemiş bana gerçekten inandırıcı gelmedi elbet harcıyor 1 harcıyorsa 10 harcıyor gşbi geliyor sana herhalde. Çocuk nerede kalıyo çalışmıyor mu?
Yalan söylüyorum gerçekten berbat bir yalancıyim ben
5 sene önce 400 bin TL tazminat çıktı 36 aya bölündü o tazminat bitti zaten

Ne kadar? Eve para getirirken ailen neden istemedi? Yani kocan işsiz kalırsa işi bırakırsa nasıl yaşayacaksınız
İlk evliliğimde fabrika ve markette çalıştım
Boşanma döneminde bulaşık hanede 1000 TL ye çalıştım
Sen haklısın sonuna kadar

bi saldım çayıra mevlam kayıra hali var. baba sadece para vererek babalık yapmış belli ki. geçmişte ne yaşadıklarını siz bilemezsiniz. duygusal yönler eksik kalmış. şimdi de aynı düzen devam ediyor. babası da bu sayede geçiştiriyor onun da işine geliyor bence. ben suçsuz insanın bu kadar pasif kalacağını zannetmiyorum var demek ki aralarında bi şeyler.

Çalıştım fabrikada markette bulaşıkci olarak
Tüm seçeremi dökmek zorunda mıyım
Konu eşimin oğlu bu kadar harcamasi telefonu vs yi satıp paraya çevirmesi normalmi diye soruyorum konu benim çalışmama çocuğuma vs geliyor
Anlayamadım ki
Ablacım normal değil tabiki ama sen bu kısmı geç ve kendini düşün. E devletten bi bak kaç gün primin var, emeklilik hak ediyor musun? Eksik günlerin varsa gir işe emekli maaşın olsun. Sana burda normal değil vs densede bi yararı yok ki eşin babalık yapamıyor sadece iletişimi para üzerinden kurmuş arada bi sevgisizlik var bu yüzden ne denirse densin değişmez böyle gelmiş böyle gider, adamın daha evi yok ne zamana kadar el evinde oturacaksın bu adam çalışamasa oğlu başka işler çıkartsa ne yapacaksın, sen bunları düşün.
Ne yap ne et üç kuruş olsun senin olsun gir işe çalış. En azından boşanırsan aile evine dönersin bi emeklin olur kimse bir şey diyemez maaşın olursa

Hepinize yorum yapan herkese teşekkür ederim hepsi değerli yorumlardi almam gereken cevabı aldım
Konuyu uzatmanın gereği yok

38 39 yaşında kalp ve bir çok hastalığı bulunan biri hemen iş ev vs bulabilir mi sizce arkasında da hiç destek yoksa
Rabbim yardımcınız olsun
Ama inanın şu yaşadığınız sinir ve stres hastalığınızı ilerde tetikler.
evet destek olmaması kötü bir şey ama Allahımız ne diyor siz çabanızı gösterin gerisini bana bırakın.

Rabbim yardımcınız olsun
Ama inanın şu yaşadığınız sinir ve stres hastalığınızı ilerde tetikler.
evet destek olmaması kötü bir şey ama Allahımız ne diyor siz çabanızı gösterin gerisini bana bırakın.
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsun haklısınız

Yalan söylüyorum gerçekten berbat bir yalancıyim ben
5 sene önce 400 bin TL tazminat çıktı 36 aya bölündü o tazminat bitti zaten
5 sene önce 400 bin 2 ev parasıydı pandemide emekli olan dayım astsubay olmasına rağmen 150 bin almıştı tazminat gerçekten hesaplama sıkıntısı var sizde 400 bin tazminat alması için aylık maaşı 5 sene için 40 bin olmalı asgari ücretin 16 katı

Yine aynısını derdim 24 yaş koca adam yaşı değil işsizlik var ve abarttığını düşünüyorum 1 kişi 40 milyon borçlandı diye anlatıp 50 çeyreği çok görüyordun. Sana harcama derdim eşin bana konuyu açsa ona da harcama derdim. Ama dediğim gibi tek oğlum var diyor onu mutlu etmeye çalışıyor çevremde aileden desteği olmayan yok köylü arkadaşlarım annesine babasına dana sattırıp yüksek lisans yapıyor çevremdeki gençlerde ıphoneu motoru olmayan yok hepsi gezip tozuyor. Ben 28 yaşında evli çocukluyum babam hala bana destek olur erkek kardeşim 20 yaşında özelde okuyor onun annesinden de ayrıldı ev tuttular. Ki emekli kalp krizi geçirdi hala çalışıyor altın yükseldi abine sana yaptım diyor 400 bine motor aldı. Eksikliğini kapatmaya çalışıyor. Lisede okuyan kuzenlerim kredi kartı taşıyor. Ne bekliyorsun? Evde karısına harcıyor bana da harcayacak diyor
Sizinki de çok normal değil. Evli çocuklu koca kadın hala babasından destek bekliyor.. insanlar kendine bile bakmaktan acizse çocuk yapmamalı. İnsanlar bir kere ebeveyn olunca artık mezara girene kadar o çocuklara para yetiştirmek zorunda değil.

5 sene önce 400 bin 2 ev parasıydı pandemide emekli olan dayım astsubay olmasına rağmen 150 bin almıştı tazminat gerçekten hesaplama sıkıntısı var sizde 400 bin tazminat alması için aylık maaşı 5 sene için 40 bin olmalı asgari ücretin 16 katı
Toplu almadı
25 senedir aynı işyerinde
Haklısınız

Sizinki de çok normal değil. Evli çocuklu koca kadın hala babasından destek bekliyor.. insanlar kendine bile bakmaktan acizse çocuk yapmamalı. İnsanlar bir kere ebeveyn olunca artık mezara girene kadar o çocuklara para yetiştirmek zorunda değil.
Ben bunu yazmak istedim ama daha çok üzerime gelecek diye yazamadım
Bazı üyeler düşman gibi davranıyor başka konulara başka üyelere yazdığım yorumlari buraya getiriyorlar konu ediyorlar konumu manipüle ediyorlar
BU kini öfkeyi anlayamadım çözemedim

Ben bunu yazmak istedim ama daha çok üzerime gelecek diye yazamadım
Bazı üyeler düşman gibi davranıyor başka konulara başka üyelere yazdığım yorumlari buraya getiriyorlar konu ediyorlar konumu manipüle ediyorlar
BU kini öfkeyi anlayamadım çözemedim
Baştan bütün yorumlara bakıyordum da bu hanımefendi sen ne kadar alttan alsan dozu artırarak üzerine geldi. Bu neden yapılır hiç anlamıyorum. Konu senin anneliğin değil ki eşinin oğlunun anormal derecede harcama yapması..

orası öyle ama gerçekçi olmak gerekirse aile desteği olmadan evlenen hiç kimse yok çevremde. en yakın arkadaşımın eşinin babası bilmemkaç trilyona ev aldı düğünlerini yaptı da öyle evlendiler. ülkenin yarısı özel üniye gidiyor. aile desteği anca 30 yaşına gelince belki bitiyor.
bir tane bile istisna yok. düğün dernek işlerini hep aile karşılıyor. evlenmezse de çoğunluk aynı evde yaşıyor.

Benim tek anlayamadığım neden yalan söyleyeyim yani yalan söylemek bana ne kazandıracak
Beni tanımadığınız için böyle söylüyor olabilirsiniz
Ama bu kin ve düşmanlık tavrını anlayamadım

Valla soru sahibi eşinin hatası çok büyük tepenize çıkarmış kazık kadar çocuğu. Benim için boşanma sebebidir. Kalp rahatsızlıklarınız varmış stres çok etkiler sizi bu ailede oldukça streste kaçınılmaz. Boşanmayı düşünür müsünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X