Bu normalmi bilmiyorum??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek ya da degil ben aciklamamai yapiyim da

arkadasim nisanlinin senin sesinden etkilenmesinde bir sakinca yok bence ama asil sorgulaman gereken kismi seninle bu kadar ozelini paylasmasi bence sen bundan rahatsiz olmuyorsan kimseyi irgalamaz bu ve bu sizin normaliniz olur
ama bence sesinden etkileniyorum bosaliyorum gibi bir cumle bana cok terbiyesizce geldi yani olsa da saklasa daha mi iyi hayir ama boyle ifade ediliyor olmasi cok itici.
olayda birsey yok yani anlayacagin' ama ifade edilis ve bunu aranizda ne olarak goruyor olusunuz muhim.

tahrik olabilir de boşalması için orasıyla ugraşması gerek kendi kendine olmas ki :))

tahrik olabilir de boşalması için orasıyla ugraşması gerek kendi kendine olmas ki :))

doğru soyluyon demek dokuunuyo kendıne,
hayır dokunmuyosa eger dokunmadan olabılıyosa seks hayatı berbattır yani, her sekılde kötu bu durum.kafamçokkarıştı

Uzaktan uzaga sesinle tahrik olup baştan çikiyorsa şimdiden mevlam yardimcin olsun ne diyim

aaaaaa ben korkarım
kapatırım telefonu suratına.
çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…