Bu normalmi bilmiyorum??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaslar ben ni$anliyim ve nisanlim türkiyede bi sene sonra evlencez allah izin verirse ...ve benim sorum su nisanlim bi kac ay öncesine kadar normal konusuyoduk yani cinselik felan konusmuyoduk birazda ben cekiniyodum konusmak istemiyodum oda hep anlayisli karsiliyodu ,ve bi zaman sonra sesinden tahrik oluyorum beni cok tahrik ediyosun demeye basladi bu benim hosuma gidiyodu ama iste cekiniyodum.... sonra bende konusmaa basladim aslina ne kadar cekinsem utansamda ben istedim konusmayi bi baska seyden tahrik olmasin felan diye .... ve sesimden konusma seklimden bazen konustugumuz seylerden bosaldigini söylüyo bende bilmyiorum sevinmelimiyim yoksa bu anormalmi diye uzlulmelimiyim :sm_confused:....sordum hatta sinir ola ola eski kiz arkadaslarinlanda böylemi oluyodu diye hayir diyo sadece sende oluyorum ve bana söyleyim arkadaslar bu normalmi benim sesimlen tahrik olmasi ve bosalmasi?

bence normal sabrı tukenıyor sanırım :D:D:D:D neden endişelendın kiii sen etkılenmıyormusun

etkileniyorum onada söylüyorum ben etkilendigimi söyledikce o daha fazla tahrik oldugnu söylüyo

etkileniyorum onada söylüyorum ben etkilendigimi söyledikce o daha fazla tahrik oldugnu söylüyo

o senın nısanlın bence gayet normal bence sen cınsalıkten korkuyor ve utanıyorsun tatlım işanlı bence senı cok sevıyor

o senın nısanlın bence gayet normal bence sen cınsalıkten korkuyor ve utanıyorsun tatlım işanlı bence senı cok sevıyor

aslinda korkuyodum ama simdi korkmuyorum ....bende onu cok seviyorum benimde hosuma gidiyo bir baska sylen bosalmiyo olmasi :utangac:

canım bencede utanılıcak bişey yok..
nişanlın o senin hiiiç utanma
sende o anın tadını çıkart..
hem erkekler bizler gibi değil en ummadığın anda tahrik olabiliyorlar.
bence anlayışla karşıla

bence anlayışla karşıla

BENİM NİŞANLIMDA ÖYLE 8 AYDIR GÖRMÜYORUM. TELEFONDAN KONUŞMAK GÜZEL OLUYOR.ERKEKLER ZATEN HERSEYDEN TAHRİK OLUYORLAR. BİRAZ DAHA UZUN GÖRÜŞÜN SENDE OLMAYA BAŞLARSIN. ŞenizŞeniz :1hug:

bence anlayışla karşıla

benim sadece iste takkildigim konu su sesten ses tonundan tahrik olabiliyo olmasi ve bosalmasi

benim sadece iste takkildigim konu su sesten ses tonundan tahrik olabiliyo olmasi ve bosalmasi

bir çok erkek böyle boşaliyor. Bir sürü SEKS hatlari var. Reklamlar DA görüyorsundur. Erkek bunlar maymun gibiler.

Son düzenleme:
canım sende sesinden nefesinden tahrik olmayacakta neden olacak..
cinsellik sadece görmek dokunmak değilki..
sen bu durumdan rahatsız olmuyorsan bence sende onu biraz memnun ett..
bu seninde hoşuna gidecek..
ahhh ahhh anılarım depreşti birdenn :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim erkekler herşeyden tahrik olup boşalabilirler.
Adam seni seviyor ve etkileniyor işte.
Benim eşimde nişanliyken hep böyleydi,saatlerce konuşurduk ve mayhoş bir ses tonundaydik
normal yani, hemde çok güzel bişey...

canım sende sesinden nefesinden tahrik olmayacakta neden olacak..
cinsellik sadece görmek dokunmak değilki..
sen bu durumdan rahatsız olmuyorsan bence sende onu biraz memnun ett..
bence bu seninde hoşuna gidecek..
ahhh ahhh anılarım depreşti birdenn :))

yok olmuyorum artik bende ona katiliyorum konusurken cünkü düsünüyorumki baska kadinin veya baska birseyden tahrik olup boslamiyoki sonucta benim sesimlen tahrik olup bosaliyo o yüzden bende ona katilyiorum konusurken felan:utangac:

bizim cinsellik çok çok anormal ozaman
ne mesajda ne telefonda cinsellik konustuk :1ninca:

bizim cinsellik çok çok anormal ozaman
ne mesajda ne telefonda cinsellik konustuk :1ninca:

CADIARZUcanım sen konuşmamış olabilirsin bu senin normalindir olması gerekendir.
biz konuştuk buda bizim normalimiz..
herkes aynı olacak diye kaide yok yaa.
isteyen konuşur istemeyen konuşmaz..

ya konuşmayı falan anladım da boşalma kısmına gidecek kadar konuşmak- yani telefonda seks misali- ve konuşurken ayrı yerlerde telefonda boşalmak bana hiç normal gelmedi açıkçası, hatta çok itici bence..
ama dediğiniz gibi bu kişisel bir durum,benim normalimle senin normalin aynı olmak durumunda değil elbette..
cinsellik normaliler konusunda ilginç bir alan çünkü..

canim evli biri olarak sana tavsiyem erkek milletine bu kadar yüz verme sonra basina kakabilir.hem daha evlenmediniz hayatt her sey var tedbirli davranmakta yarar var utanacagin bisey yapma bence sana böyle seyler söyledgi zaman bunlari sonra konusuruz desen onun daha cok hosuna gidecektir cünkü erkekler bekarken sexi ama evlenmeye gelince ahlakli kadinlari secerler gerci seni sectigine göre öylesindir zaten.ama unutma herseyin bi yeri ve zamani var sabredin biraz daha evlenince zaten bunlari rahat rahat konusursunuz.bence sesinden etkilense ve bosalsa bile bunu sana söylemisi dogru degil.iyi niyetle yazdigim bu mesajimi insallah yanlis anlamazsin allah hakkinda herseyin hayirlisini versin

Telefonda konuşurken sesinden tahrik olması doğal nişanlın çok istekli olabilir... ayrıca erotik konuşuyorsan ve nişanlında boşalıyorsa buda doğal anormal bir durum yok... Tabi bu dururmdan ve olanlardan rahatsızlık duymuyorsan...:delphin:

ıyı de arkadaslar hadı tahrık olması bı nebze ama bslması ne demek yaa,

bıde bunu yazan bayan arkadasın sadece 11 tane yazısı var ve bu msjlar sadece bu baslıkta neden bunu farketmedınız yani direk erkek yazısı gıbı geldı bana sız mı pas gectınız bu konuyu yoksa ben mı yanlıs gördum bılmıyorum ?

bence erkek olsa bu kadar ayrıntılı yazmazdı...benimde süphelendiklerim oldu ama onların sordukları seyler direk cinselliğin fantasy kısmının ayrıntısı ve böyle seyler yapıp yapmadıklarını merak eder tarzdaydı ve sansürsüzdü yazıkları..-tatlicadiarzu-
ha erkeksede bu erkek kesin telde kız arkadasıyla konusarak bosalan bir erkek...kendi durumunun normal olup olmadığını merak ediyor...:delphin:

Back
X