Bu numara polis olabilir mi?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Sabah uyandim bu mesaji gordum sok oldum. Sizce gercek olabilir mi. Pek sanmiyorum ama dolandiricilar diye dusundum
Arkadas para istememis ki karakola cagirmis diyip icime kurt dusurdu

Polis değil. 0850'li numaralara pek güvenmeyin. İçinize sinmiyorsa bir karakola gidebilirsiniz tabii.

Numarayı google da aratınca bir mobil uygulamadan bu numarayla mesaj atıyorlarmış diye yorumlar çıkıyor.
Bir aratıp bakın isterseniz numara sorgulama sitelerinde yazıyor.

Polis mesaj atmaz direkt arar hangi karakola gitmeniz gerektiğini söyler gider ifade verirsiniz.. dolandırıcılık diye düşünüyorum.. polisi arayıp böyle bir mesaj geldiğini söyleyin ve numarayı da polise verin

Biraz araştırınca ,bir internet firmasına ait numara diye çıkıyor ve başka kişilere de tehdit tarzında mesajlar yollanmış.
Direkt şikayetçi olabilirsiniz,

Polis ne arar ne mesaj atar. Bir kere apartmana gelmişti polis ama içeri, binaya bile girmemişlerdi. Böyle bir durum olsa polis sabaha karşı kapınızı kırar da girerdi, apar topar da sorguya alırlardı. Kaçmaya fırsat tanır gibi mesaj atarlar mı hiç. Mutlaka karakola gidin ve bu numarayı onlara şikayet edin. Gün içinde polisiz diye arayabilirler de

Polis böyle bir konuda mesaj atmaz ki gelir alır.Daha doğrusu polis mesaj atmaz dolandırıcıdır ama burda da dolandırmak adına bir şey yazmıyor ilginç bir mesaj polis atmamış belli de kim hangi amaçla atıyor onu anlamadım çok saçma.

mesajla karakola çağırıldığı nerde görülmüş.

tabi ki dolandırıcılık.

gün içinde ararlar muhtemelen.

uyuşturucu ve mesaj ile ifadeye çağrılmak :) yahu öyle birşey olsa k9 lar ile eve baskın yapar dip köşe ararlardı :)

Telefonla mesajla çağırmazlar eve gelip götürürler. Böyle mesajlara kesinlikle itibar edilmemeli. Dolandırıcılar siz geri dönüp arayın diye böyle mesaj atmış olabilirler. O zaman da faturanıza yansır büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…